Stroji Mafia 2: razpoložljivi modeli in ruski avtomobili

Stroji v mafiji 2 imajo pomembno vlogo kot sredstvo za gibanje po mestu. Razvijalci so lahko namenili dovolj časa za ustvarjanje avtomobilov, kar je sčasoma pripeljalo do njihove visoke kakovosti, podrobnosti in izvirnega videza. Toda oboževalci igre se niso ustavili pri doseganju in začeli aktivno ustvarjati modo na avtomobilih v Mafiji 2. Razmislili bomo o najbolj opaznih izmed njih in podrobneje o ruskih modelih.

Avtomobili v Mafia 2

In najprej, upoštevajte razpoložljiva vozila, ki bodo zadovoljila ljubitelje igre od trenutka sprostitve. Ne bomo jih našteli, saj skupno število modelov presega 30 kosov, med katerimi so celo tovornjaki, posebni prevoz in veliko drugih možnosti. Ali je vredno omeniti legendarni Berkley ali Shubert, ki ima več kot 10 variant igre na odprtih prostorih.


V avanturi je na voljo tudi majhna varianta prilagoditve, ki ponuja možnost uporabe določenih odtenkov barv in grafitov na vratih in pokrovu avtomobila. Avtomobili za Mafijo 2 so postali favorit vseh navijačev. Vendar pa je vožnja na istem postopoma postaja dolgčas, in uporabniki začeli ustvarjati posebne spremembe za posodobitev vsebine.

Posodobljeni vozni park

Moda je postala zelo priljubljena destinacija za igro, zato zdaj baza vključuje velik seznam izboljšav. Na primer, Mafiji 2 lahko dodate naslednje stroje:
 • Vlečna raketa Walker univerzalna - model je ostal standarden, vendar izboljšanznačilnosti in kolesa.
 • BMW e34 je priljubljen "gangsterski" avtomobil, ki se ne ujema z atmosfero igre, vendar prinaša veliko užitka v vožnjo.
 • Renault Duster 4x4 - verjetno ste seznanjeni s tem modelom, zato ne izgubljajte časa in ga preizkušajte v mafijski avanturi.
 • Toyota Camry XV50 - Tudi tako priljubljen avto je lahko odlično vozilo za virtualno potovanje.
 • Dodan je lahko tudi Cadillac Miller-Meteor 1959 ECTO-1 - lovski stroj, ki ga strašijo.
 • Camaro je močan avto, ki žal ne povzroča čustev mimoidočih NPC.
 • Porshe - Takoj, ko postanete vodja skupine, ne pozabite dodati tega avtomobila v garažo. Postala bo odličen pokazatelj vašega statusa.
 • Prinesli smo najbolj zanimive spremembe, ki jih priporočamo. Edini negativen trenutek uporabe modsov na Mafia 2 je neskladje med vzdušjem igre in nezmožnostjo uporabe avtomobilske prilagoditve. V zvezi z namestitvijo prenesite mod, tako da ga najdete pod imenom prevoza in ga namestite.


  Moda na ruskih avtomobilih

  In kaj je z ruskimi avtomobili? Na voljo so tudi za uporabo. Dovolj, da uporabite posebno kapo, imenovano "ruski avtomobili", in bo dodal na desetine različnih modelov, med katerimi se mudi, da upoštevamo naslednje:
 • "Oka";
 • Gazela;
 • VAZ;
 • "Lada";
 • "Volga";
 • Moskvich;
 • UAZ.
 • Omeniti je treba, da imajo ruski avtomobili naprednejšo platformo, tako za njihPrilagajanje lahko uporabite v igri. V zvezi s kakovostjo modeli izgledajo zelo lepo in zanimivo. Med vožnjo ne razočarajo, in vse funkcije - vžig, žarometi, radio, delo v celoti.

  Vpliva na modo igre?

  Zdaj se moramo ukvarjati le z dejstvom, da modovi vplivajo na stroje v igri Mafia 2. Pravzaprav se z vidika igre popolnoma prilegajo. Toda trpi zaradi vzdušja, saj je večina dodatkov ustvarjena izključno na podlagi sodobnih avtomobilov, ki niso primerni za začasni kanon igre. Ugotavljamo tudi, da vsi modovi ne delujejo stabilno, še posebej med mačjimi prizori. Občasno znaki preprosto gredo skozi vrata ali popolnoma izginejo model avtomobila, tako da ostanejo samo kolesa. Treba je razumeti, da se dodajanje novih avtomobilov izvaja z zamenjavo obstoječih modelov, tako da se razlike pojavljajo izključno na tehnični ravni. In popravljanje takih napak je zelo težko.
  Tukaj smo analizirali razpoložljive različice dodatkov za stroje v Mafiji 2. Kot lahko vidite, je veliko odtenkov, zato je vredno razmišljati vnaprej: ali je sploh vredno uporabljati. Po drugi strani pa je paket z ruskimi avtomobili dobre kakovosti in je priznan kot najboljši dodatek med vsemi obstoječimi analogi. Osebno ga lahko preizkusite in tako zagotovite nenavadno, a prijetno igranje.

  Sorodne publikacije