Kako se poročiti s Brelin Marion na Skyrim

Ena od ženskih likov, na katere se lahko poročite s Skyrim - Brelino Marion. S tem dekletom se boste seznanili z Visoko šolo Winterholder. Pred sklenitvijo zakonske zveze boste morali izpolniti več pogojev. Iz tega gradiva se boste naučili, kako to narediti.

Spoznavanje Brelina

Deklica živi v kolegiju Masters of Winterhall. Prvič, ko se srečate z njo, ko opravljate iskanje "Prva lekcija". Toda preden se spoprijateljite z Brelin, morate iti skozi iskanje "V ruševinah Posarja". Za to, pojdite na Northen ruševine, ki se nahaja južno od Winterhill, pridružite skupaj z drugimi študenti čarovnik. Po uvodnem delu vas bo Tolfdir poslal po pomoč Arnel Heine. Prosil vas bo, da najdete štiri čarobne predmete. Ko boste vzeli zadnji amulet, boste ujeti. Da bi se iz njega izvlekel, postavite artefakt in uporabite učno uro na uničenju. Nato morate v ruševinah najti "Magnus Eye". Ta čarobni artefakt je skrit na koncu lokacije in na poti do njega se bo moral boriti z draggrami. Po opravljenem potovanju boste postali polnopravni član kolegija in boste lahko dobili službo pri Brelin Marion.


Izvedba zahteve

Če želite začeti iskanje "Doma", pojdite v podporno sobo in se pogovorite z dekletom. V magičnih eksperimentih vas bo prosila, da postanete "poskusni zajec". Če se želiš poročiti z lutko, se strinjaš. Brelina vam bo dala urok, potemki bodo postali zeleni. Ta učinek bo trajal približno štiri ure igre. Ko svet dobi običajno barvo, se vrnite k čarovniku. Ponovno bo prosila za službo in po tem, ko se bo strinjala, vam bo začela urokovati. Po prvem postanete krava, druga pa konja. Tretji urok bo narisal psa. In samo zadnji, četrti, bo vrnil običajen pogled. Po tem se Brelina hvaležno opravičuje za neprijetnosti in ponuja svoje storitve kot spremljevalko. Zdaj se lahko poročiš s punco. Več o tem preberite v naslednjem poglavju.


Kako se poročiti z deklico

Za poročanje s Brelinom, moraš dobiti amulet Marie. Ta artefakt lahko najdete v casual "Skyrim" škatli ali kupite za 200 zlatih duhovnikov Maramala. V templju Marie Riftena boste našli lik. Da bi naredil amulet, je pomembno govoriti z duhovnikom o poroki. Po tem, dajte artefakt in pojdite v Brelin. Ko boste govorili z njo, se bo pojavil nov odgovor in deklici lahko ponudite, da se poroči. Po tem, ko se Marion strinja, pojdi z njo v Riftten in pojdi v Marijin tempelj. Ko postaneš mož in žena, bo Brelina vprašala, kje boš živela z njo. Izberite katerega koli od vaših domov in dekle bo šlo tja.

Sorodne publikacije