Kako odstraniti 360 Varnostnik: Osnove nevtralizirajočih virusov v tej kategoriji

Reševanje vprašanja, kako odstraniti 360 Security Guard Antivirus ni učinkovito za mnoge uporabnike. Glavni problem, s katerim se soočajo absolutno vsi uporabniki, je, da program kot tak v delu nameščenih aplikacij sistema Windows ni. Poleg tega mnogi preprosto ne razumejo, da je to virus sam, in ne sredstvo za zaščito pred grožnjami, čeprav je v obliki imena applet maskiran točno pod njim. Na žalost ga mnogi uporabniki ne sprejemajo in nato dobijo veliko število težav, povezanih z napakami in zrušitvami v operacijskem sistemu. Samoumevno je, da brez vpliva virusa ni načina. Toda kako ga odstraniti?


Kaj je varnostni nadzornik 360?

Odstranjevanje varnostne zaščite 360 ​​je načeloma povsem preprosto, vendar je za začetek potrebno upoštevati posebnosti samega virusa.
Menijo, da je ta škodljiv program povezan z vrsto "ponaredka" (to je, nerealne ali neobstoječe v naravi) protivirusne programske opreme, ki poskušajo zamenjati redne skenerje in v nekaterih primerih celo preprečujejo namestitev protivirusnih paketov Windows-sistem, ki je bil večkrat opažen Kaspersky Lab programske opreme. Kot je že jasno, pri nameščanju lažnega protivirusnega programa, ki ima varnostni sistem Windows na vseh ravneh status zaupanja vrednega programa, je v sistemu tako globoko utemeljen, da je osebje pri odstranjevanju nepotrebnih programov nemočno. Zato v vprašanju, kakoračunalnik, da odstranite varnostno zaščito 360, se morate zanašati samo na svoje znanje in spretnosti. Nobeno drugo orodje tukaj ne deluje.


Kako odstraniti 360 Varnostnik: Začetne akcije

Najprej je treba v upravitelju opravil, ki ga pokliče katera koli kombinacija s tremi prsti ali taskmgr v razdelku »Zaženi«, identificirati tekoči proces. .
Na kartici procesa morate najti zlonamerno storitev, ki jo predstavlja izvršljiva datoteka cavwp.exe in jo dokončati. Upoštevajte, da ime samega appleta morda manjka, tip zagona pa lahko ima sistemsko, lokalno ali prilagojeno prioriteto.
Pred koncem virusa je zaželeno, da se pregleda lokacija glavnega imenika programa in z njim povezanih datotek. Če ni skrit, je treba v Explorerju ta imenik takoj izbrisati. To morate storiti samo v varnem načinu (F8, ko zaženete sistem). V nasprotnem primeru bo izdana napaka pri odstranitvi. Če pride do napake, ko želite odstraniti komponento, morate uporabiti Unlock - niz Unlocker v meniju PCM (z desno tipko miške kliknite datoteko (v Windows 7 to orodje obstaja, vendar bo za novejše različice potrebno dodatno namestitev). V zvezi s tem, kako v celoti odstraniti varnostno zaščito 360, jo rešimo tako, da odstranimo ostanke, po imenu appleta pa le iščemo in odpravljamo vse težave, povezane s preostalimi komponentami v sistemu (priporočljivo je poiskati ostanke na vseh diskih in logični p).

Kako odstraniti varnostne varnostnike iz registra?

Ko ročno odstranite glavno vsebino virusa, boste morali opraviti čiščenje registra. V urejevalnik se lahko prijavite preko regedit, ki je zapisana v Run Console. Najpogosteje virus ustvarja lastne lokalne imenike in ključe v imeniku programske opreme, ki je v veji HKLM. Če obstajajo odseki ali objave, ki imajo v imenu nekaj podobnega varnostnemu nadzorniku, jih morate takoj izbrisati in nato znova zagnati operacijski sistem.

Uporaba posebnih orodij

Toda tudi z zgoraj opisanimi ukrepi, ki pomagajo rešiti problem, kako odstraniti varnostno zaščito 360, se lahko vsak uporabnik moti, na primer, ker je zamudil nekaj vpisov v register, z njegovega vidika do grožnje. ne velja.
V tem primeru lahko uporabite dodatne programe, ki lahko očistijo sistem od takšnega virusa. Da ne omenjam standardnih prenosnih aplikacij, kot je Dr. Spletna stran! ali KVRT, lahko uporabite dokaj nov pripomoček, imenovan Remove Fake Antivirus, ki je, kot smo že razumeli iz naslova, osredotočen izključno na takšne grožnje.

Čiščenje sistema

Kadar se vse komponente virusa odkrijejo, nevtralizirajo ali izbrišejo, je zaželeno, da se sistem pregleda s pomočjo optimizatorja.
S hitrim čiščenjem računalniškega smeti morate uporabiti popolno skeniranje registra in trdega diska, čemur sledi odstranitev preostalih zapisov in datotek. Ko končate, morate imeti popoln ponovni zagon, nato pa preverite zagonski meni (ponavadi ni virusa, ampak samo v primeru, da ste prepričani o tempotrebujejo)

Zaključek

Kot ste morda uganili, je vprašanje, kako odstraniti varnostno zaščito 360, dokaj preprosta in vsestranska rešitev, ki velja za številne druge vrste podobnih virusnih groženj. Odstranjevanje virusov je mogoče opraviti ročno le, če specializirani načini zaščite in skeniranja sistema ne dajejo ustreznega rezultata.
Na najslabšem koncu se lahko preprosto poskuša obnoviti sistem od točke, ki je bila pred pojavom virusa, predvsem pa upati, da ni zanemarljivo, saj je vpliv grožnje lahko prizadet in podprt. Kar se tiče izida v smislu tega, kaj uporabiti za odpravo in nevtralizacijo te grožnje, razen uporabe zgoraj navedenih metod, nič ne bo pomagalo. Ne moreš niti poskusiti. Kot je že jasno, je rešitev tukaj le ročna odstranitev. Programi za zaznavanje takšnih groženj, ne da bi upoštevali opisano koristnost, ne učinkujejo. Tudi zloglasni skener AdwCleaner - in se izkaže, da je nemočen. Nazadnje, upoštevajte, da na seznamu programov in komponent ni virusa, zato je uporaba standardnih sistemskih orodij ali brisanje brez pomena.

Sorodne publikacije