Assassin Creed Unity: uganke Nostradamusa in rešitve

V fenomenalnem projektu Assassin Creed Unity je Nostradamusova sestavljanka veriga dodatnih nalog za iskanje posebnih znakov. V nagradi za izvedbo vseh osemnajstih gostov bo poseben kostum slavnega morilca. Uganka se pojavi v obliki pesmi, ki kaže na lokacijo. Šele ko boste našli vse znake, se bo odprlo mesto shranjevanja legendarnega oklepaja.

Prve uganke (planeti)

Začnejo igro Nostradamus iz igre Assassin Creed Unity, da bi obiskali zabaviščno ustanovo "Theatre". V drugem nadstropju bo v bližini portreta napis. Naslednji znak s seznama "Merkur" se nahaja na strehi iste hiše pod vremensko lopatico.


Naloge rimskega boga vojne so sestavljene iz treh delov. Prvi znak je mogoče najti na pokopališču, pod katerim se je začela misija. Naprej - nad vhodom v stavbo v bližini katedrale Marije Pariz. Zadnji simbol je v središču trga Dauphine na spomeniku. Potem lahko začnete druge uganke Assassins Creed Unity. Saturn je ena najtežjih nalog te vrste. Začne se v mestni hiši Palače pravičnosti, nekaj metrov od zapora. Drugi znak - na samem vrhu že znane katedrale Pariške Gospe. Da bi našli tretjega, pojdite po strehi iste hiše in na desni strani pod loki boste videli napis.

Nadaljevanje sestavljanke

Opozoriti je treba, da ta naloga ni odvisna od prehoda Assassin's Creed Unity. Uganke Nostradamusasamo zanimiv dodatni cilj. Če so prve tri rešene, je vredno, da gremo na sinhronizacijsko točko blizu Louvra. Na voljo bo prvi lik iz uma. Druga je skrita na majhnem travniku za podstavkom Helon, ki se nahaja v vrtovih Palme Royal. Zadnji napis se nahaja na mostu pri Trgu revolucije.


Od sonca se obrnemo na prvi planet. Začetni simbol se nahaja na osrednjem spomeniku kralju sredi trga Vendome. Druga - desno ob vhodu v mesto iz zahodnih vrat. Tretji je na trgu kruha pod rekordno točko. Naloga "Zemlja" se začne pod kip deklice, in tam je prva ikona. Orožje v njenih rokah kaže na stolp, pod katerim je kvadrat naslednja črka. In zadnji simbol - na stolpu v bližini labirinta rastlin.

Znaki zodiaka (prvi del)

Veliko ugank nosi imena zodiakalnih znakov. Med skupno število se ne razlikujejo po kompleksnosti Assassins Creed Unity sestavljanke Nostradamusa. Prehod se zmanjša na nadaljnje iskanje simbolov na skritih mestih.
Seznam "Kozoroga" se začne s streho mestne hiše, nato pa skoči na trg. Slednji - na vrhu najvišje stavbe Saint-Jacques, v bližini lesenega tla. "Lion" se začne na prvem vogalnem stolpu Grand Chatleta. Po tem, pojdite na strehe, do nedolžnega pokopališča, kjer je simbol prikazan na steni. Od tu - na drugi strani mesta na strehi cerkve Saint-Eustache leži pot. Iskanje "Devica" je zapleteno, ker je prvi simbol skrit v množici, nedaleč od kraja smrti Kralja revnih. Od tu, pojdite do centraPalača čudežev, nato pa - središče glavnega trgovskega trgovskega bazarja.

Znaki zodiaka (drugi del)

Nato, da bi šli na sestavljanko Assassin's Creed Unity Nostradamus, morate iti na Tempeljski grad, kjer je točka sinhronizacije. Tam bo uporabnik našel prvi znak "Vodnar", naslednji pa - od spodaj pri vodnjaku. Da bi našli tretjega, se morate spustiti v katakombe trdnjave.


Naloga škorpijona se začne s kvadratom za mestno hišo, kjer je veliko drevo. Nadaljevanje je na najvišji točki Mansion de San in misijo lahko končate blizu spomenika, ki se nahaja v središču Vogezov. "Velikosti" pa izvirajo na vrhu Louvra, točno na sredini. Tudi mesto izvršitve na Trgu revolucije je označeno z znakom, veriga opravil pa je mogoče dokončati pri kraljevem grobu v katedrali Madeleine.

Znaki zodiaka (tretji del)

Če ste se trdno odločili, da boste dobili legendarni oklep, se bo Nostradamusova sestavljanka Assassin Creed Unity končala. Naloga "Riba" se začne v desnem krilu cerkve Pantheon (na vrhu strehe). Od tod nadaljujte s hojo pod stebri te hiše, pod mestom za shranjevanje pa bo prikazana ikona. Spodaj, pod kvadratnimi stolpci, se bo nadaljevalo, vendar obstaja tudi četrti s petimi simboli. Ena je pod stropom hiše Pantheon, druga pa pod prvimi kletnimi vrati na levi strani.
Quest "Taurus" je lažji, ker prvi znak takoj v desetih korakih pod mostom, če teče naravnost. Druga črka je na stolpcu Marsovega polja, tretja je na najvišjem drevesu v igri, inČetrti je na zemljevidu (nad stavbo). "Rak" vključuje tudi štiri znake. Eden od njih - pod točko sinhronizacije cerkve Saint-Germain, druga - v središču luksemburške palače. Zadnja dva sta na vrtu te palače. Ena je skrita za skrivnimi vrati vhoda v klet.

Zadnje misije

Še vedno je treba rešiti zadnje tri v Assassin Creed Unity sestavljanke Nostradamusa, da bi dobili nagrado. "Strelec" se začne na najvišji točki stolpa francoskega inštituta, od tam pa se je treba preseliti v stolp Sorbonne, kjer bo naslednji simbol. Zadnji je v observatoriju blizu velikega teleskopa. Takoj, ko naredite naslednjo nalogo Twin, se bo na zemljevidu pojavil simbol. Teči po močvirju, od tam pa do območja mrtvih hiš do velikega vodnjaka. Zadnji znak je skrit na dnu Turnelovega mostu. Zadnja naloga je "Jupiter". Značke se nahajajo: v bližini klopi Palače burbonov, desno od vodnega kolesa Mlinske hiše in na mostu preko najmanjše reke.

Sorodne publikacije