Logitech Driving Force GT Gaming Drive: pregled, možnosti, funkcije in pregledi

Igre so razdeljene na več žanrov. Obstajajo "bojne ladje", pustolovske igre in igre vlog, strategije itd. Veliko jih je všeč simulatorjev, zlasti dirkalnih, ki zahtevajo igralca izjemne obrti in samokontrole. Ključ do njihove zmage so disciplina, stabilnost in natančnost. In seveda dobra oprema, kot je Logitech Driving Force GT. Model ima 900-stopinjski volan, povratne informacije, plinske in zavorne pedale polne velikosti ter podporo za številne druge funkcije. Debut kot uradni igralec Gran Turismo 5. Čeprav je bil manipulator posebej zasnovan za platformo PS3, se lahko uporablja tudi z računalnikom.


Značilnosti in sistemske zahteve

Funkcionalne zmožnosti modela so naslednje:
 • 24-pozicijska nastavitev v realnem času, ki omogoča nastavitev ravnovesja zavor, vlečne sile itd .;
 • povratna zveza, ki simulira pretirano in neustrezno vrtenje koles in izgube zaradi vleke;
 • Obračanje volana 900 stopinj simulira možnosti resničnih avtomobilov;
 • pedali in zavore za plin, ki zagotavljajo realizem in takojšnjo povratno informacijo;
 • 11-palčni volan z gumijasto oblogo s poudarkom;
 • združljivost z večino iger za PlayStation 3 in 2;
 • 3-letna garancija na strojni del.
 • Sistemske zahteve
 • Windows 8 7 Vista ali XP;
 • 20 MB prostora na trdem disku;
 • razpoložljivost CD-ROM-a;
 • Prosta vrata USB.
 • Razpakiranje in polnjenje

  Logitech Driving Force GT je tesno zapakiran v veliko elegantno škatlo z novim logotipom Logitech Gaming. Spredaj je ogromna slika naprave z imeni modela in proizvajalca. Ogledate si lahko tudi ikono za Polyphony Digital. To pomeni, da je volan izdelan posebej za igro Gran Turismo 5. Poleg tega je naprava združljiva z računalnikom. Za škatlo je na voljo večjezični seznam funkcionalnosti, na vrhu pa je priročen peresnik. Driving Force GT prihaja s standardnim kompletom knjižic in univerzalnim omrežnim vmesnikom. Očitno je, da volan zahteva veliko moč, da bi zagotovil močne povratne informacije.


  Oblikovanje

  Volan Logitech Driving Force GT izgleda odlično, čeprav je naprava skoraj v celoti izdelana iz plastike, tudi osnovna, prestavna in pedal. Ampak skrbeti za to ne bi smelo biti, ker so uporabljeni materiali, izdelani visoke kakovosti. Manipulator izgleda odlično in zagotavlja enak občutek. Volan je precej težak in njegova zbirka ne sproži pritožb. Zunanjost zadnje strani armaturne plošče se zgleduje po zasnovi dirkalnih avtomobilov. Je racionaliziran in ima prezračevalne odprtine za hlajenje električnega motorja, ki zagotavlja povratne informacije. Pod krmilnim dnom sta dve nastavljivi sponki, ki zagotavljata dobro in gosto pritrditev za dolge ure igre. Opazite lahko, da se proizvajalec ni niti potrudil, da bi naredil odmor. To povzroča veliko ljudipresenečenje No, osnova je ploska in njena tekstura nima abrazivnih lastnosti. Spodaj je priključek za napajalnik in serijska vrata za pedale. Za zagotovitev dodatne sklopke manipulatorja na površino mize, je bolje, da pod njo miško.
  Pod armaturno ploščo si lahko ogledate logitechov logotip in par gumbov, ki zategnejo sponke. Izdelane so iz plastike, vendar delo opravljajo zelo zanesljivo. Kontrolno ročico lahko nagnite naprej in nazaj. On nima velikih igralnih zmožnosti, a kljub temu deluje tako, kot bi moral. Čeprav je vzvod videti kot pravi, z izjemo palice, je izdelan iz teksturirane plastike. Popravite v želenem položaju z odstopanjem v desno. 11-palčno krmilo je skoraj v celoti narejeno z oblikovano gumo. Je precej trdna in masivna in se lahko vrti znotraj 900 stopinj, kar zelo spominja na G25. Njegova teksturirana površina ima obrise, ki posnemajo pravo dirkalno kolo. Na dotik se zdi trdna in trajna, sposobna vzdržati dolge ure neprekinjenih dirk. Morda je najbolj obremenjen del kolesa njegov center, kjer skupaj s standardnim naborom krmilnikov obstajajo gumbi Play Station, kot tudi nekatere uporabne aplikacije. Slednje vključujejo: GT z mehkim belim sijajem in gumbom za nastavitev v realnem času pod njim. Za tiste, ki imajo raje alternativni način prestavljanja, Logitech predvideva 2 gumba na zadnji strani volana. Delujejo dobro, a estetsko inergonomsko ni tako srečna zaradi svoje majhnosti. Za igranje z originalom se bodo strinjali, toda za tiste, ki želijo najbolje priti G27 s polno velikimi tipkami za premikanje. USB kabel je dolg, kar je zelo priročno, če je manipulator nameščen na oddaljenosti od konzole ali računalnika.
  Nožni pedal Logitech Driving Force GT podpira standard za montažo na tla. Je stabilen in sestavljiv je zanesljiv, vendar se pedali zdijo prijetni kot sled. Če potrebujete dodatno togost, jo lahko opremite z majhnimi kroglicami ali gobico. Na spodnji površini modela so 4 gumijaste noge, balast in postanek za preprogo, ki se po pritisku pomakne v skrito stanje gumba. Montažne luknje za tiste, ki želijo spremeniti razporeditev pedal in jih namestiti navpično, št. So v skladu s standardom ALA, zato to ni mogoče. Kabel za priključitev pedal je dovolj dolg in ga je enostavno držati pod mizo.

  Kako konfigurirati Logitech Driving Force GT?

  Glede na povratne informacije uporabnikov, namestitev volana ne predstavlja. Morate najti mizo, ki je pripravljena na mučenje. Namestitev je namenjena za varno pritrditev obeh sponk. Windows bo samodejno zaznal volan, ko je povezan, in manipulator se bo samodejno kalibriral. Druga možnost je, da namestite programsko opremo Logitech Profiler, ki omogoča veliko nastavitev iger. Driving Force GT je na voljo dolgo časa, zato podpira veliko število iger, vključno z Race Driver: GRID, DiRT3 GRiD 2 F12012 GTR Evolution, Shift 2: Unleashed inveliko drugih.

  Doživetja iger

  Uporabniki DFGT so navdušeni nad njegovim delom, zlasti od povratne informacije, ki je najmočnejša značilnost manipulatorja. Robniki, vrhovi, vsaka neenakost na cesti so dobro modelirani z vgrajenim motorjem in se natančno prenašajo na volan. Igra se lahko občuti, ko avto pokaže prekomerno ali nezadostno rokovanje ali izgubo vleke. Navsezadnje zagotavlja najboljšo izkušnjo dirkanja in dobro porabljen čas. Za lastnike, ki so manipulator uporabljali na različnih tirih, niso naleteli na zamude ali mrtve cone. Krmiljenje je natančno, volan je naravno na mestu in zagotavlja dobro odpornost zaradi nastavljive centralne vzmeti. Raven hrupa pogonskega mehanizma je sprejemljiva, tako da odvračanje igralca od uživanja v dirkah ne bo nič. Funkcija vrtenja 900 ° je odlična, vendar je zelo zahtevna za vsakodnevno uporabo. Gumbi delujejo takoj, vendar jih med dirko, razen za nastavitev v realnem času, ne uporabljajo pogosto. Nekatere igre, kot je Shift 2: Unleashed, podpirajo dodatne kontrole, povečujejo realizem vožnje in uživajo. V tem primeru bo treba Logitech Driving Force GT ročno nastaviti.

  Prednosti in slabosti

  Glede na uporabniške ocene so prednosti modela: močan mehanizem za povratne informacije, udobno in natančno krmiljenje, zanesljivo zanesljivo sestavljanje, dobra vrednost za denar, 3-letna garancija in enostavnostnamestitve. Hkrati pa manipulator iger še vedno ni brez napak. Pedali, čeprav delajo, nimajo dovolj upora, kot da so že izrabljeni. Gumbi za prestavljanje na volanu so premajhni, da bi bili udobni za uporabo in so lahko problematični, če se dirke vozijo na polavtomatskih enotah Logitech Driving Force GT in je proga zelo zapletena. Lastniki bi si želeli nekaj podobnega kot MOMO ali G27.

  Sklep

  S vrednostjo 100 funtov prednosti modela zlahka prevladajo nad slabostmi. Za sorazmerno majhno pristojbino ima uporabnik možnost, da dobi razburljivo tekmovalno izkušnjo. Volanski obroč igre ne more biti bolj primeren za tiste, ki iščejo poceni manipulator za začetek potapljanja v dirkalnih simulatorjih. Logitech Driving Force GT jim bo priskrbel vse, kar potrebujejo.

  Sorodne publikacije