Naruto tehnike: popoln seznam

Tehnike iz "Naruta" so dobro premišljen sistem avtorja tega animeja. Serija podrobno pojasnjuje mehanizme njihovega delovanja, potrebne premike, pripravljenost za uporabo znaka na jutsu (drugo ime) in še veliko več. Ta tehnika je glavni element bitke med junaki in zato privlači pozornost navijačev.

Kje dobiti jutsu

Tehnike iz "Naruto" uporabljajo izključno nindže, ki so bile usposobljene. Najprej so se naučili delati s čakro - notranjo energijo človeka, ki se oblikuje iz fizičnega in duševnega stanja telesa. V telesu je 361 točk, skozi katere poteka ta, neviden na prvi pogled material. Odgovorni so za bojno sposobnost junaka. Bolj ko je sposoben kopičiti in uporabljati čakre iz staleža, močnejša bo njegova tehnika, večja vzdržljivost in v boju bodo lahko vzdržali močne nasprotnike. Na podlagi čaker so nastali glavni jutsu in veliko število edinstvenih tehnik iz "Naruto", ki jih najdemo v animeju.Čakrska manipulacija in naravna bitka

Ena od priljubljenih jutsujev v seriji je Genjutsu. To so sposobnosti, ki so v celoti zgrajene na manipulaciji čaker v človeških možganih. Posledično začne zaznavati realnost, kot mu ga narekuje nasprotnik. Pogosto se uporablja za ustvarjanje bolečine v človeških mislih. Iz tega trpi trpljenje, čeprav med sovražniki ni bilo fizičnega stika. Upošteva se mojster tehnikItachi Uchiha, ki je dobro izkoristil svoje oči v tem poslu.


Za razliko od gendjutsuja, tajutsu ne zahteva uporabe čaker in sestavljanja tjulnjev z rokami ninje. To je posebna bojna tehnika, ki je na voljo vsem nindžam, vendar jo lahko izboljšajo le najbolj vzdržljivi borci. Udarci se uporabljajo s pomočjo posebnih regalov z nogami in rokami. Guy Sensei velja za mojstra teh tehnik. On je sposoben odpreti "osem Gates" - posebne točke na telesu, ki odprejo dostop do velikih količin energije, vendar lahko poškodujejo osebo, če ni fizično in psihično pripravljen na to.

Elementarno soočenje

Tehnike iz Naruta, imenovane ninjutsu, so najbolj priljubljene, ker se uporabljajo v pečatih v odprti bitki. Osnova tega jutsuja je pojem oblike in narave transformacije. Prvi je odgovoren za število čaker in upravljanje pretoka. Druga pa so njene lastnosti in druge opredelitvene značilnosti. Prav zaradi kombinacije značilnosti petih elementarnih elementov se po montaži tesnil pojavlja ena izmed tisoč obstoječih ninjutsu tehnik. Sposobnost uporabe takšnih tehnik je osnova arzenala vsakega ninje, vendar v bitki nikogar ne presenetijo. Le kombinacija dveh elementov lahko omogoči oblikovanje tehnik, kot so Chidori, Kirin, Amaterasu in mnogi drugi. Lastniki močnih ninjutsu tehnik pogosto uporabljajo element, ki se uporablja v njihovi državi. Na primer, večina navadnih zagovornikov vaških seznamov navsezadnje uporablja element ognjaso državljani iste države.

Druge tehnike

V vsaki igri imajo tehnike "Naruto" ključno vlogo, kot v seriji. Poleg treh glavnih jutsujev, obstajajo še tri dodatne, ki prav tako zaslužijo pozornost. Prvi se imenuje kendjutsu in označuje vso svetovno prepovedano opremo. Med njimi so vstajenje, sprememba telesa, poskusi na ljudeh itd., Ki kršijo moralne zakone vesolja ninje. Tehnika Hijau se skriva pod imenom tajnih metod, ki so na voljo za uporabo v ozkem krogu ljudi. V večini primerov so to člani enega klana. Osupljiv primer je uporaba žuželk v klanu Aburame za različne namene. Tretja ozka tehnika se imenuje kenjutsu in vključuje uporabo meča v kombinaciji s čakro. Gospodarji takšne tehnike so prebivalci države Lightning, kot tudi Saske Uchicha, ki po treningu iz Orochimaru vedno nosi majhno rezilo.

Kakkai Genkai

Če ljubitelj vesolja tega animeja išče mod za "Naruto" tehniko, potem je vredno opazovati, da so v njem prisotne posebne spretnosti, ki temeljijo na kekkai genkai. To je redko darilo, ki je lahko v lasti le nekaj nindž. Prenašajo jih DNK v rod in se kažejo v posebnih sposobnostih, ki v bitki nad sovražnikom vzpodbujajo bojevnika. Najbolj znana manifestacija tega darila se lahko šteje za Sikotsamyuka - dedno sposobnost klana Kaguya. To se kaže v tem, da lastnik popolnoma upravlja svoje kosti, jih naredi izjemno močne in jih lahko vzame iz svojega telesa. Pokrovitelj Orochimaru od tegaTakšno ime Kimimaru je uspelo obvladati to tehniko na visoki ravni. Njegova moč je bila ogromna in z njim so se lahko spopadli le najbolj izkušeni borci skritega Silja. Med drugimi manifestacijami kekkai gank je treba omeniti element eksplozije Daydarja, upravljanje dreves prve hokage in posedovanje petega trajekta Mizukahe. V animeju so bili tudi drugi bojevniki z drugimi sposobnostmi, položeni na raven DNK.

Moč oči

Baza podatkov, imenovana "Šola Naruto", govori o drugi veliki ninja tehniki, imenovani dojutsu. To je nekakšen močnejši Kankai Genkai, ki se razvija v telesu nekaterih močnih borcev in se manifestira v očeh človeka. Takšne nindže se bojijo družbe, ker se ne morejo vedno spopasti s takšno silo in pogosto postanejo prevarane družbe. Obstajajo tri najbolj znane sorte dojo - Byakugan, Sharingen in Rynnegan. Prvi vam omogoča, da si ogledate dolge razdalje, da ustvarite skoraj zaščito pred poškodbami, in da tudi 360-stopinjski pregled. Druga tehnika temelji na sledenju sovražnikovih tehnik in njihovem kopiranju, vendar ima širšo uporabo z nadaljnjim razvojem. Rynnegan pa lastniku očesa daje skoraj neomejeno moč. V svoji moči, da vodi ljudi, šest načinov ninje, jih oživi in ​​ubije le nekaj potez. V animeju ga prikazuje Nagato, ki je skrit pod vzdevkom Payne in sam uniči Village Liszt.

Tehnike iger

Za to anime je veliko projektov, toda oboževalci nimajo dovolj. Imajoposebne spremembe, ki dodajajo vaši najljubši Jutsu zabavi. Na primer, za slavno igro "DTA" "Naruto tehnika" (mod) dodaja glavni lik različne priložnosti. Med njimi je uporaba posebnega programa, Chidori, Rasenussiriken in mnogih drugih znanih tehnik. Za podoben vzorec, mod je na "Minerva" z "Naruto tehnika". V njem je omejeno število sprejemov (Chidori, Rosenggan in sprejemi s čakrami), vendar obstaja veliko število različnih predmetov japonskih predmetov. Med njimi so Kune, Shuriken, Meči in še veliko več. Za ljubitelje tega projekta in anime je vredno poskusiti tak kompromis. Priljubljenost serijske publikacije ne pade, zato se bodo v prihodnosti pojavile nove spremembe.

Sorodne publikacije