"AutoFon SE-Mayak": opis, značilnosti in pregledi

Odlično dopolnilo za klasične avtomobilske varnostne sisteme so jekleni nosilci - posebne naprave, ki premikajo položaj vozila naprej. Takšni pripomočki so se izkazali kot neodvisni varnostni sistemi. Eden izmed najbolj priljubljenih in priljubljenih je svetilnik GPS "AutoFon SE-Lighthouse".

Značilnosti svetilnika

Prodajalci avtomobilov lahko natančno določijo lokacijo osebnih vozil prek avtonomnega iskalnika "AutoFon SE-Mayak", ne glede na to, kje na svetu so. GPS-nadzor vozil s pomočjo svetilnikov omogoča hitro in enostavno iskanje potrebnih informacij. Sistem se upravlja z uporabo mobilnega telefona, ki podpira potrebne tehnologije. V pregledih na "AutoFon SE-Mayak" lastniki avtomobilov opozarjajo, da lahko z napravo daljinsko upravljate nekatere funkcije avtomobila in dodatno opremo. Sistemi tega tipa delajo tri leta, kar omogoča vozniku, da postavi svetilnike na težko dostopna mesta.


Model "AutoFon SE"

Najmlajši model v seriji svetilnikov. Lastnik prvotno načelo ukrepanja: enkrat na dan je lastnik vozila poslal SMS s koordinatami avtomobila. Funkcionalni "AutoFon SE-Mayak" vključuje GSM, GPS /GLONASS, mikrofon za poslušanje pogovorov v kabini in merilnik pospeška. Žal zunanji mikrofon ni mogoče povezati s svetilnikom. Naprava deluje v aktivnem načinulahko pospeši sporočilo koordinate na začetku gibanja. Idealno za avtomobile, ki ostanejo pozimi v garaži. Ob svetilniku sta dva primera, od katerih je eden popolnoma zaprt.

GPS-funkcionalnost svetilnika

Glavni namen "AutoFon SE-Mayak" je sledenje lokacije in gibanja vozil. Ta model velja za enega najbolj priljubljenih med celotnim proizvajalcem proizvodnih linij in ima naslednjo GPS-funkcionalnost:
 • Način mirovanja. Aktivirano, če sistem ne pošilja uporabniških podatkov ali se ne uporablja.
 • Sprejem in prenos podatkov poteka prek sistemov GLONAS, GPS, GPRS in GSM.
 • S pravilno nastavitvijo lahko "AutoFon SE-Mayak" določi lokacijo vozila z napako več metrov.
 • Sistem ima široko funkcionalnost, ki omogoča prilagodljivo prilagajanje.
 • Naprava lahko deluje z dodatnimi senzorji nagiba, udarca, padca, udarca in drugih.
 • V sistemskih nastavitvah je mogoče prilagoditi senzorje in nastaviti intervale reakcij.
 • Dodatne funkcije svetilnika

  Avto-lastniki v pregledih na GPS-luči "AutoFon SE-Mayak" upoštevajo široko funkcionalnost sistema za sledenje, zaradi česar je močnejši od podobnih naprav:
 • Uporablja se strojna platforma v.6.x.
 • Polje Black GPRS vsebuje 98.000 podatkovnih paketov.
 • Vgrajen SOS ključ.
 • Popolnoma zatesnjeno ohišje.
 • Funkcija za oddaljeno posodabljanje programske opremezagotavljanje sistema.
 • Preprosta povezovalna shema za svetilnik "AutoFon SE" omogoča nastavitev in nastavitev naprave v nekaj minutah.
 • Odpornost proti motnjam in vpliv blokirnih naprav.
 • Široka funkcionalnost avtomatskega signala in cenovno ugodna cena pripomorejo k nepogrešljivi dodatni zaščiti avtomobila. Voznik lahko natančno določi položaj vozila v vsakem trenutku do nekaj metrov.

  Nadzor

  Vse naprave "AutoFon SE-Mayak" lahko delujejo v načinu spremljanja, pri čemer uporabljajo različne storitve za zbiranje informacij. Za velike flote proizvajalec AvtoFona priporoča uporabo storitve Wialon Gurtam, saj ima obsežne zmogljivosti in bolj prilagodljive nastavitve. Edina pomanjkljivost je plačana osnova, lastnikom avtomobilov pa je na voljo brezplačna poskusna doba.

  "AutoFon-Response"

  Brezplačna storitev, ki vam omogoča, da hitro najdete ukradeno vozilo, opremljeno z svetilnikom AvtoFon. V primeru avtomobila naj lastnik pokliče posebno številko, ki je navedena v navodilih, do "Autofon SE-Lighthouse", obvesti telefonsko linijo o potrebnih podatkih, napiše prijavo v ATS in prenese svojo številko na storitev AutoFon-Response. Vsi podatki iz sistema na uradni podlagi se prenesejo v ATS. Ta odzivna služba je bila razvita posebej za pospešitev iskanja ukradenih vozil v sodelovanju z Ministrstvom za notranje zadeve.

  "AutoFon-Commander"

  Mobilna aplikacija za Android in iPhone,funkcija, ki vam omogoča, da prilagodite svetilnik in ga nadzirate. V programu je dovolj, da izberemo potrebne parametre, potem pa jih gadget pošlje v SMS sporočilo. Mobilna aplikacija močno olajša postopek konfiguracije samodejnega iskanja. Vključen s svetilnikom je termo SIM kartica podjetja MTS s povezano tarifo "Corporate online-AutoFon". Učinkovitost sim kartice je shranjena v temperaturnem območju od -40 do +105 stopinj.

  Prednosti AutoFona v primerjavi z avtomobilskimi alarmi

  Glavna pomanjkljivost avtomobilskih alarmov, za razliko od svetilnika, je prisotnost napotitve, ki povezuje določene točke vozila. Ugrabitelji lahko hitro in natančno izrežejo ožičenje, s čimer odstranijo oviro v obliki varnostnega sistema. Svetilnik AvtoFon, nasprotno, nima nobenih žic in je značilen po kompaktnih dimenzijah, ki omogočajo, da se lahko postavi kjerkoli. AutoFon SE-Mayak ima naslednje prednosti:
 • Sprejemljivi stroški in visoka učinkovitost sistema. Povprečna cena svetilnika je 5 tisoč rubljev.
 • Nadaljevanje delovanja brez povezave.
 • Upravljajte dodatne funkcije avtomobila prek mobilne aplikacije.
 • Podpora za večino mobilnih operaterjev.
 • Ohranjanje učinkovitosti v širokem temperaturnem razponu.
 • Miniaturne dimenzije svetilnika vam omogočajo, da jih skrijete na nedostopnem mestu.
 • Podpora za večino iskalnikov in sledenje lokacij vozilz uporabo GLONASS in GPS.
 • Namestitev AutoFona

  Naprava za sledenje vozila AutoFon je popolnoma avtonomna in ne zahteva rednega polnjenja ali priključitve na različne sisteme vozil. Vse sistemske nastavitve se izvajajo z mobilno aplikacijo in mobilnim telefonom. Za aktiviranje dela morate narediti naslednje:
 • Vstavite baterijo v svetilnik - pod njim je dodeljen poseben prostor.
 • Namestite kartico SIM in zaprite sistemsko enoto s hermetičnim pokrovom ohišja.
 • V avtu izberite težko dostopen kraj in tam skriti svetilnik.
 • Prenesite mobilno mobilno aplikacijo in konfigurirajte sistem s pomočjo SMS.
 • Če je potrebno, vzpostavite dodatne funkcije in prejmite obvestilo od svetilnika.
 • Namestitev standardnega alarma zahteva veliko časa in pogosto razpoložljivost posebnih veščin ali dostop do avtomobilske storitve s pomočjo strokovnjakov. Namestitev svetilnika "AutoFon" lahko lastnik avtomobila opravi samostojno in v nekaj minutah, kar je še posebej udobno in priročno za tiste, ki nimajo potrebnih veščin in ne razumejo omrežja na stroju. Dodatno prednost AvtoFona lahko imenujemo prihranki za profesionalno vgradnjo avtomobilskega alarma. GPS signali delujejo v vseh pogojih, vključno z ekstremno nizkimi in visokimi temperaturami okolja. V avtu poiščite miniaturni avtopraktično nerealno, kar zmanjšuje možnosti za njegovo nevtralizacijo. Seveda, ni treba popolnoma opustiti namestitev standardnih alarmnih sistemov za avto: sto odstotno jamstvo in zaščita pred krajo ne more dati nobenega varnostnega kompleksa. Kljub temu imajo svetilniki AvtoFon svoje prednosti - na primer, lastnik avtomobila ne zaračunava naročnine, saj se plačujejo le besedilna sporočila. Sistem GPS opozori lastnika avtomobila na odklenjena okna ali vrata avtomobila in navede razlog za sprožitev alarma v poslanem sporočilu.
  Svetilnik "AutoFon SE-Mayak" je edinstvena miniaturna naprava, ki temelji na GPS /GLONASS-u in izvaja nadzor vozil. Sistem je popolnoma avtonomen in ne zahteva od lastnikov avtomobilov nobenih investicij in stroškov, kar zagotavlja visoko učinkovitost in zanesljivo zaščito vozil. Svetilnik AvtoFon bo skupaj s standardnim avtomobilskim alarmom pomagal zaščititi avto pred nepooblaščenim vstopom in ugrabitvijo.

  Sorodne publikacije