Kako postati neviden v VC: nasveti in triki

Danes je preprosto nemogoče zamisliti uporabnika, ki ne dela s socialnimi omrežji. Spletna mesta za komunikacijo in sporočanje na internetu so polna. V Rusiji se priljubljena storitev imenuje "VC". Tukaj imajo vsi registrirani uporabniki neverjetne priložnosti. Na primer, da bi postali nevidni. Kako "VC" za izvajanje te ideje? In kaj to pomeni? Na kaj morate biti pozorni pri uresničevanju te ideje?

Opis

Kako postati neviden za "VC"? Kaj je vse to? Podobno se imenuje način, v katerem je uporabnik "on-line", za druge obiskovalce mesta pa je prikazan "brez povezave". Vključitev te možnosti v letu 2017 je problematična. Konec koncev, v socialni mreži ni nobene privzete nastavitve za takšno operacijo. Glavna stvar - ne obupa. Nevidnost v "VK" je realnost. Danes lahko vsak uporabnik to stori brez veliko truda. Glavna stvar je, da se pravilno pripravite na proces.


Dolg "online"

Kako biti neviden "V stiku" med bivanjem "na spletu"? Poskušamo se zateči k zelo zanimivemu sprejemu - le dolgo časa ne zapustimo te ali tiste strani. Na primer, nekatere javne.
Po približno 15 minutah bo uporabnik izklopil povezavo. Nevidnost »VC« bo prikazana na prvi akciji na družabnem omrežju (posodobitve strani, prehod na drug del itd.). Nobena težava ne povzroča takšnega sprejema.

Razširitve za PC

Kako postati neviden"VC" iz računalnika? Danes lahko najdete veliko ponudb aktiviranja preiskovane funkcije. Na žalost je njihova večina goljufija. To je preprosto in celo za plačilo, da postane neviden v socialnem omrežju ne bo delovalo. Vsak uporabnik pa lahko prenese in aktivira specializirano razširitev VK. Imenuje se VKFox. Deluje v vseh brskalnikih. Aplikacija vam omogoča, da aktivirate nevidnost v "VC". V tem primeru boste morali ravnati takole:
 • Odprite uradno stran VKFoxa.
 • Kliknite gumb "Namesti".
 • Počakajte na zaključek operacije.
 • V brskalniku kliknite gumb "Dovoli".
 • Izdaja dovoljenja v programu.
 • Pojdite na "VC".
 • Kliknite na gumb s sliko lisice. Ustrezna slika se bo prikazala poleg naslovne vrstice.
 • Pripravljen! Zdaj je jasno, kako postati neviden VK. Predlagana metoda deluje odlično na računalnikih. S pomočjo strani VkFox lahko vsakdo sedi "na spletu" in hkrati prikaže "offline". Glavna stvar je, da prenesete vsebino samo iz uradne strani razvijalca pripomočka.

  Mobilni telefoni

  In kako iz telefona postati neviden? V tej nalogi je več rešitev. Začnimo z najlažjim sprejemom. Gre za aktiviranje ekipe prek uradne mobilne aplikacije. To vam omogoča, da delo s socialno mrežo "VC" hitreje in z ločenim udobjem. Kako postati neviden VK? Predlaga se na primer, da deluje v skladu z naslednjim priročnikom:
 • Odpri na aplikaciji VKontakte na mobilni napravi.
 • PojdiAvtorizirajte sistem s svojim uporabniškim imenom in geslom.
 • Zaprite program.
 • Pokličite na telefonu. # 286682583 # * # *.
 • Počakajte
 • Prelistajte seznam napak "VC" do konca.
 • Potrdite polje poleg "Nevidno". ) Izhod iz nastavitvenega menija
 • Navedene operacije vam bodo pomagale omogočiti to možnost, zdaj pa lahko zaženete uradno aplikacijo za mobilne naprave in nato z njo delate. na enak način.

  Pripomočki za telefon

  Toda to je le ena od možnih možnosti. Če se uporabnik sprašuje, kako drugače postati neviden v VC, se priporoča uporaba posebnih orodij. Na primer, Android je Kate Mobile.

  Če zaženete ta program, lahko nastavite parametre prikaza v "VC". Tukaj bo vsak uporabnik videl način "Neviden". Preprosto kliknite na ustrezno točko menija, saj bo možnost začela delovati v celoti.

  Značilnosti režima

  Ugotovili smo, kako postati nevidni za »VK«. V tej nalogi je več rešitev. In uresničiti načrt v življenju je lažje, kot se zdi. Vse te tehnike zahtevajo določeno znanje uporabnikov. Nevidni način je enostaven za čiščenje. Na primer, če:
 • je mož izkoristil "dolg spletni" sprejem in posodobil stran /se je preselil z enega ali drugega naslova;
 • uporabnik je spustil nastavitev debugging "VC";
 • uporabnik je prebralsporočilo, ki mu je prišlo v "Moja sporočila".
 • Dejansko je vse lažje, kot se zdi. In tudi uporabnik novice se bo lahko spopadel z nalogo. In ne pozabite na zgornja pravila lahko celo predšolski otroci. Glavna stvar, ki si jo morate zapomniti, je, da je nevidni način v raziskovalni družbeni mreži. Težko ga je vključiti, vendar se še vedno dogaja.

  Na koncu

  Kako postati neviden za "VK"? Odgovor na to vprašanje ne bo več povzročal težav. Naučili smo se delati s preiskovano socialno mrežo in ostati v "nevidnem" načinu. Vsi sprejemi so brezplačni.
  Kot je bilo že omenjeno, na spletu veliko predlogov kaže na to, da se režim uvede za plačilo. To so lopove. Zaupanje takšnim privlačnim storitvam ne bi smelo. Poleg tega se priporoča, da se izognete prenosu pripomočkov za brskalnik in osebne računalnike iz napačnih virov. Najpogosteje ne vključujejo nevidnega načina. Značilno je, da je podobna programska oprema namenjena razbijanju strani uporabnikov. Samo naštete naprave danes veljajo za dokazane in varne.
  Ali lahko postanem neviden za VK? Da. In če sledite predlaganim navodilom, to ne bo povzročalo težav!

  Sorodne publikacije