StarLine M21: navodila za namestitev, sheme, pregledi

Varnostni sistemi za avtomobile StarLine zasedajo vodilne položaje na trgu zaradi široke palete funkcionalnosti in cenovno dostopne vrednosti. Eden od najbolj priljubljenih modelov je StarLine M21, kompaktni GSM modul z izboljšano funkcionalnostjo, ki vam omogoča daljinsko upravljanje vozila. Napravo lahko uporabljate samostojno in hkrati s katerim koli avtomobilskim alarmnim sistemom. Hkrati lahko krmilite različne točke stroja tako, da priključite tri integrirane vhode naprave.


Vozilo se upravlja prek SMS, telefonskih klicev ali posebne programske opreme na platformah iOS ali Android, ki so nameščene na mobilnih pripomočkih. Polnjenje akumulatorja avtomobila znatno prihrani zaradi premišljenega in učinkovitega sistema.

Dopolnitev

Skoraj vsi moduli imajo enako konfiguracijo StarLine in se enostavno namestijo. Izvedba modula StarLine M21 je naslednja:
 • Sistemska enota naprave.
 • Adapter za povezavo z avtomobilskimi alarmi.
 • Žice za povezavo.
 • Upor.
 • Sedem kartic.
 • Navodila za namestitev "StarLine M21".
 • LED senzor.
 • Mikrofon visoke občutljivosti.
 • Povezava s sistemom se nastavi po namestitvi kartic StarLine M21 in SIM s pomočjo mobilnega telefona. Lastnik vozila lahko izbere najbolj primeren način upravljanja s tremipredlagano.

  Oblikovanje

  GSM-modul "StarLine M21" ima majhne dimenzije in je popolnoma zaprt, kar omogoča namestitev na nedostopnih mestih avtomobilskega salona. Naprava ima priložena navodila za namestitev in uporabo, ki podrobno opisujejo postopek namestitve, konfiguracije in poznejše uporabe naprave.


  Lastnosti modula

  StarLine M21 deluje z vsemi SIM-karticami vseh GSM operaterjev. V nastavitvah modula lahko določite štiri različne številke, katerim bodo poslana obvestila, ne glede na njihovo lokacijo. Prilagodite lahko posamezne nastavitve sporočil za vsako številko. Ko je sinhroniziran z avtomobilskim alarmom, modul takoj obvesti lastnika vozila o vsakem posegu: odpiranje vrat, zagon motorja, odpiranje prtljažnika ali pokrova motorja ali sprožanje senzorjev za udarce ali nagib. Pri aktiviranju alarma, vklopu in izklopu varovalke in poslušanju kabine lahko uporabite dodatne kanale. Pri uporabi telematike StarLine M21 se kot samostojni varnostni sistem uporabljajo trije glavni kanali za nadzor vozila: na njih so priključeni senzorji nape, prtljažnika, vrat, zavornega pedala ali ročne zavore. Besedilo in način obveščanja se lahko programirata ločeno za vsak vmesnik. Lastnik avtomobila je takoj obveščen v primeru nedovoljenega obratovanja nadzorovanega območja. Pri priključitvi "StarLine M21" na "Binary 5D SV" iz modula je možnoda usmerimo poseben ukaz in utopimo avto, ko ga skušamo ukrasti. Naprava ima nadzorno funkcijo za katero koli številko, razen številke lastnika vozila.

  Zakaj izbrati StarLine M21?

  Moduli "StarLine" imajo široko paleto funkcionalnosti in številne prednosti, zaradi česar vozniki prejmejo učinkovit nadzor nad vozilom. Kot kažejo ocene "StarLine M21", je mogoče poudariti naslednje prednosti sistema varnosti:
 • Sledenje lokaciji vozila na digitalnem vodilu.
 • Velika natančnost lokacije avtomobila.
 • Sposobnost delovanja z mobilnimi omrežji v načinu LBS.
 • V modul za sedem kartic vnesite štiri številke, na katere bodo poslana sporočila. Obvestila za vsako številko so nastavljena posebej.
 • Delo v širokem temperaturnem razponu od -40 do +85 stopinj.
 • Kartica SIM ne izgubi svoje sposobnosti delovanja v temperaturnem območju od -45 do +105 stopinj.
 • Poizvedba naprave o stanju stanja kartice, ravni baterije in ravni signala.
 • Če voznik preseže največjo dovoljeno hitrost, sistem pošlje ustrezno poročilo.
 • Modul StarLine M21 deluje s sistemi LBS, GSM in GPS, kar omogoča hitro odzivanje na težavo in hitro obveščanje lastnika vozila. Besedilo za sporočila napiše lastnik v spomin modula. Navodilo "StarLine M21"Prikazane so dodatne funkcije: blokada motorja, samodejni in daljinski zagon motorja, funkcija ogrevanja, nastavitev in deaktiviranje. Namestite modul v nekaj minutah, nastavitev lahko izvedete s posebno programsko opremo s standardnimi SMS ukazi. Navodila za namestitev "StarLine M21" podrobno opisujejo celoten postopek nastavitve naprave. Besedilo sporočila, ki ga sistem pošlje lastniku vozila, navaja točen vzrok alarma. Modul deluje neprekinjeno in odlično nadzoruje avtomobil. Strokovnjaki priporočajo namestitev dveh modulov hkrati, da se zagotovi varnost in dobra varnost vozila.

  Določitev koordinat

  StarLine M21 sledi lokaciji vozila, ki uporablja mobilna omrežja. Natančnost v tem primeru je 100-250 metrov.

  Office

  Avtomobilski nosilec lahko nadzoruje alarm in modul GPS na tri različne načine:
 • Aplikacija za mobilne naprave na platformah Android, Windows in iOS /.
 • Glasovni klic na številko modula "StarLine M21".
 • S pomočjo SMS.
 • Obvestila

  V spomin modula StarLine lahko vnesete štiri telefonske številke, ki bodo opozorjene na dogodke, ki se zgodijo z avtomobilom. Iz vsake od teh sob lahko upravljate varnostni kompleks. Za vsako sobo lahko nastavite način individualnega obveščanja, kot je opisano v priročniku "StarLine M21". ZaModul lahko poveže tudi dodatne kanale.

  Varnostne funkcije

  Modul StarLine se lahko uporablja kot ločena varnostna naprava ali v povezavi z drugimi alarmi. Shema "StarLine M21" omogoča priključitev terminalskih stikal: modul ima 3 ločene vhode, na katere so priključeni terminali. Lastnik avtomobila je obveščen s strani modula, ko je aktiviran kateri koli od priključenih izhodov. Če poskušate ukrasti vozilo, lahko njegov lastnik blokira motor s sporočilom SMS ali klicem.

  Zagon motorja

  Kot pri vsakem avtomobilskem varnostnem sistemu in v modulu, obstajajo 4 vrste zagona motorja: z alarmom, temperaturo okolja, razdaljo in časovnimi intervali.

  Nadzor pred grelnikom

  V pregledih lastnikom "StarLine M21" opozarjamo, da se modul lahko uporablja kot sredstvo za upravljanje rednih avtonomnih grelnikov. Na napravo se priključijo s posebnim kanalom za grelnike.

  Ergonomija

  Kompaktne dimenzije modula in vgrajene antene GSM omogočajo vgradnjo glavne enote modula v nedostopen prostor notranjosti avtomobila.
  ​​

  Termična stabilnost

  Proizvajalec izdeluje module "StarLine" ob upoštevanju ruskega podnebja, tako da lahko naprave delujejo v temperaturnem območju od -45 do +85 stopinj.

  Dodatne funkcije

  Tehnologija LBS omogoča sledenje lokaciji vozila z uporabo modula StarLine. Naprava je drugačnavisoka toplotna stabilnost in zmožnost delovanja v temperaturnem območju od -45 do +105 stopinj in odpornost na visoko vlažnost, udarce in vibracije. Lastnik avtomobila lahko dobi podatke iz GSM modula: o ravni baterije, ravnotežju naprave SIM kartice, nivoju GSM signala nad maksimalno hitrostjo. StarLine M21 lahko namestite samostojno ali v specializiranih centrih.

  Razlike med napravami in analogi

 • Različne metode upravljanja.
 • Ločena programska oprema za mobilne naprave.
 • Podpora tehnologiji LBS.
 • Trije izhodi nadzora.
 • Priključitev modula na gumb za zagon motorja.
 • Avtonomno delovanje signalizacijskega kompleksa.
 • Kompaktne dimenzije.
 • Domača proizvodnja.
 • Mobilna aplikacija

  Pametni telefoni na Windows Phone 8 Android in iOS namestijo posebno programsko opremo StarLine. Podrobne informacije o stanju vozila lahko dobite po telefonu:
 • Temperatura motorja.
 • Polnjenje akumulatorske baterije.
 • Temperatura v kabini.
 • Aplikacija samodejno opozori lastnika vozila na stanje stanja. Območja delovanja alarma so intuitivno prikazana v aplikaciji. Odpre podrobno zgodovino delovanja modula. Pametni telefon prikaže informacije o trenutni lokaciji vozila. Lastniki modula StarLine M21, ki so bili izdani pred letom 2014 in opremljeni z nalepko telematike 2.0v celoti spremlja avtomobil s polnim prikazom informacij o poti, hitrosti in poti.

  Moduli "StarLine M21" in M31: podobnost

  Avtomobilski alarmi, skupaj z varnostnimi telematskimi moduli Starline M21 in M31 se spremenijo v polnopravne večnamenske varnostne in storitvene sisteme. Module lahko uporabljate skupaj z avtomobilskimi alarmi proizvajalca StarLine in drugih proizvajalcev. Sisteme, ki uporabljajo takšne module, lahko kadar koli ob prisotnosti pokritosti omrežja GSM nadzorujete. Za oba modela so značilne naslednje značilnosti: koordinate vozila z uporabo tehnologije LBS in sistemskega upravljanja z mobilnim telefonom. Intuitivne in uporabniku prijazne aplikacije za pametne telefone ponuja proizvajalec na brezplačni osnovi - prenesite jih z uradne spletne strani StarLine. Upravljanje avtomobilskih alarmnih sistemov z uporabo modulov se izvaja na naslednje načine:
 • S pomočjo aplikacije za pametne telefone na osnovi Android in iOS.
 • Uporaba telefonskega klica na številko modula ali pošiljanje besedilnega sporočila.
 • StarLine M21 in M31 berejo SIM kartice vseh operaterjev. V pomnilniškem modulu lahko vnesete do štiri telefonske številke s posameznimi nastavitvami za vsakega od njih. Ko se sproži varnostni modul, modul pošlje lastniku vozila podrobne informacije o vzrokih operacije. Moduli se lahko uporabljajo kot samostojni varnostni sistemi, saj imajo tri vhode, na katerepriključna stikala. Pošiljanje preprostega ukaza preko SMS-a ali aplikacije lahko blokira motor avtomobila, ko ga poskuša ukrasti. Funkcionalnost obeh modelov omogoča oddaljeno krmiljenje sprednjega grelnika tovora in prepoved nadzora sistema iz vseh številk, razen lastnikove številke vozila.

  Razlike med moduli StarLine M21 in M31

  Za razliko od M21, modul M31 določa koordinate avtomobila, ne le s tehnologijo LBS, ampak tudi z GPS. Pravzaprav je prisotnost sprejemnika GPS glavna razlika med modelom in drugim. S pošiljanjem zahtevka lahko lastnik vozila pridobi koordinate avtomobila in povezavo, s prehodom katere bo mogoče videti lokacijo avtomobila na zemljevidu. Modul StarLine M21 lahko upravljate in programirate z 42 ukazi. Nasprotno pa M31 podpira več kot 50 ukazov za programiranje in krmiljenje. Prednost StarLine M31 je prisotnost mikrofona, katerega občutljivost je urejena na daljavo iz lastnikovega mobilnega telefona. Mikrofon vam omogoča poslušanje pogovorov, ki potekajo v kabini avtomobila. Poleg tega modul M31 obvesti lastnika o odhodu vozila iz določene kontrolne cone in sproži avtomobilski motor brez samodejnega alarma.

  Sorodne publikacije