Zakaj sistemska napaka SmartwebApp.exe "Manjkajoče swhk.dll" in kako jo odpraviti?

V procesu dela na računalniku lahko na monitor prejmete sporočilo, ki poroča o nekakšni napaki, povezani s programom SmartWebApp.exe in z njim povezano dinamično knjižnico swalk.dll. Prav tako se lahko predlaga, da ponovno namestite aplikacijo, da se znebite napake, vendar to le redko pomaga, bolj zato večina uporabnikov ne ve, kje naj sprejme ta program. V tem članku so informacije o tem, zakaj se prikaže sistemska napaka iz SmartwebApp.exe »Manjkajoče swhk.dll«. In tudi o tem, kaj je na splošno takšno in kako se ga znebiti.

Zakaj je prišlo do sistemske napake iz SmartwebApp.exe "Manjkajoče swhk.dll"?

Če vas zanima vzrok te napake, je zelo preprosta: SmartwebApp.exe je virus, ki vsebuje okužene datoteke, med katerimi je swhk.dll. Ta datoteka povzroča veliko težav, med katerimi je ena - okno z napakami se vedno pojavi. Napaka sama po sebi ne vpliva na delo računalnika, vendar pa zaradi dejstva, da ima virus, naredijo ustrezne ukrepe.


Kaj je swhk.dll?

Torej, kaj je sistemska napaka SmartwebApp.exe? To je reakcija Windowsa na napačno zagnan proces. In kaj je swhk.dll? Swhk.dll je dinamična knjižnica, ki je potrebna za pravilno delovanje programa SmartwebApp.exe. Ker je aplikacija sama virus, je okužena tudi datoteka swhk.dll. Še več, če pogledamo v uradno bazo podatkov knjižnic operacijskega sistema Windows, te datoteke ne boste našli tam. On lahkoČe želite vprašati druge programe, je bolje, da takoj pazite na njihova imena - so škodljivi in ​​jih je treba izbrisati.

Simptomi okužbe

Če ima vaš računalnik knjižnico swhk.dll, se napaka ne prikaže. Toda to ne pomeni, da na vaši napravi ni virusa, ampak nasprotno, deluje, ker je prejel manjkajočo datoteko. Na srečo lahko ugotovite več simptomov okužbe, vključno z:


 • Znatno upočasnjuje računalnik. Seveda je to besedilo nejasno, saj lahko upočasnitev računalnika povzroči vsak program. Toda ko izgled čela, bodite pozorni na to, kateri proces zavira sistem.
 • Trajno odpiranje strani v brskalniku. Zlonamerni program se izvaja v brskalnikih in med delom odpira nove zavihke z oglaševanjem.
 • Dodatno oglaševanje na straneh. Če opazite oglas na mestu, kjer ni bilo, je morda v računalniku virus.
 • Bodite pozorni na vse te pripombe in če opazite nekaj podobnega, takoj ukrepajte in odpravite virus.

  Kako odstraniti SmartwebApp.exe (Exedb)

  Da bi odpravili grožnjo, morate odstraniti protivirusni program. Postalo je jasno, zakaj je sistemska napaka iz SmartwebApp.exe "Manjkajoče swhk.dll", tako da lahko varno premaknete, da odpravite težavo. Najlažji način je uporaba protivirusnega programa Exedb, vendar morate vse narediti ročno:
 • Izpolnite vse brskalnike v sistemu.
 • Odprite upravitelja opravil in poiščite vse procese, v naslovu katerih se sklicujete na SmartWeb, in jih zaprite s klikom na PCM in izbiro možnosti."Dokončaj postopek".
 • Zaženite sistemski program "Programi in komponente" in prek njega odstranite vse aplikacije z omembo programa SmartWeb.
 • Prijavite se v register Windows in poiščite vse datoteke, imenovane SmartWeb, in jih nato dodajte v koš.
 • Odprite razporejevalnik opravil in izbrišite vse datoteke z navedbo virusnega programa.
 • Pomaknite se do mape Temp na sistemskem pogonu in počistite vse zlonamerne programske opreme.
 • Ponastavite nastavitve v vseh brskalnikih.
 • Po tem bo težava odpravljena.

  Zaključek

  Zdaj je jasno, ne samo, zakaj se pojavi sistemska napaka iz SmartwebApp.exe "Manjkajoče swhk.dll", ampak kako se znebiti. Glavna stvar, ki jo morate storiti, je skrbno preverjanje prenesenih datotek iz interneta v računalnik, saj so lahko na neki točki okužene.

  Sorodne publikacije