Kako neopazno prenesti telefon skozi detektor kovin?

Uporaba obokanih in ročnih detektorjev kovin je ena najbolj razširjenih metod gledanja na javnem mestu, od redne trgovine, muzeja, do sprejemnih sprejemnih centrov in letališč. Članek povzema najpogostejše mite, dejstva in točne variante preverjanja goljufij z detektorjem kovin. Obstajajo primeri, ko se je treba pri opravljanju postopka takega preverjanja izogniti odkrivanju nekaterih predmetov. Na primer, za nekatere ljudi v podobnih situacijah je najbolj pereče vprašanje, kako prenesti telefon prek detektorja kovin.

Najprej morate razumeti, kako deluje stroj. V bistvu je detektor kovin senzor, ki lahko zazna kovinske predmete različnih vrst in kemičnih komponent. Načela delovanja senzorjev se razlikujejo glede na namen iskanja. Pri gledalcih se najpogosteje uporabljajo pulzni in indukcijski detektorji. Neškodljivi so za zdravje in so najbolj produktivni, saj praktično ni nobenega modernega preprostega načina zavajanja. Vendar pa lahko v nujnih primerih poskusite uporabiti nekaj trikov.


Možnost številka 1. Skrij bolj previdno. Deluje samo v primeru ročnega detektorja kovin

Ročni detektor kovin je prenosna naprava, ki jo varnostni uradnik uporablja za preverjanje nezaželenih predmetov. V večini primerov je v takih situacijah prisoten človeški dejavnik. Zaposleni pregleda področja, ki so najbolj primerna za shranjevanje stvari,kot so žepi, vreče, v nekaterih primerih rokavi, ne da bi pomenili manj pomembna območja. Dobro usposobljena oseba, ki uporablja preproste psihološke tehnike zaupanja, in sicer: mirno sproščeno stanje, enako dihanje in nezainteresiranost za raziskavo, bo z lahkoto pregledala in dosegla namen prikrivanja nezaželenega predmeta. V primeru, ko pride do težave pri prenosu telefona s prenosnim detektorjem kovin, je idealna možnost nogavice in čevlji. Pomembno je, da pripomoček na svojem telesu zanesljivo zavarujete, da se izognete izgubi ali poškodovanju lastnine.


Možnost št. 2. Za detektor kovin obokan

V življenju je veliko različnih situacij, ki zahtevajo izvirne rešitve. Ročni detektor kovin, ki ga krmili roka in človeški možgani, je mogoče prevarati, medtem ko je telefon s pomočjo detektorja kovin obokan z zvezdico. V takih primerih se lahko shrani le naprava iz elektronskega bloka in pravokotne blazine, v katerih je telefon skrit. Ta naprava ni inovativen izum in je že dolgo v povpraševanju po uporabi v različnih aplikacijah.

Možnost številka 3. Zamenjava telefona. Deluje samo v primeru ročnega detektorja kovin.

Kako nositi telefon skozi detektor kovin in ne vstopiti v polje suma v tesnem stražarju? Težko si je predstavljati osebo, ki nima tega pripomočka na zalogi. S prihodom napredka postajajo telefoni vedno bolj potrebni pomočniki v vsakdanjem življenju, v vsakdanjem življenju, finančnem in finančnemzabavo. Vedno bolj nepogrešljive informacije in manj zaupanja v zunanje. Hkrati varnostne strukture, ki se zavedajo tega dejstva, poskušajo več preučiti in po potrebi pregledati pripomočke iz kakršnega koli razloga. Torej, prinesemo 2 telefona. Prvi telefon uporabljamo kot vabo, ga postavimo na svoje običajno mesto in ne skrbi za njegovo zaznavanje, druga pa je skrita pred očmi in detektorjem kovin po možnosti št. 1.

Miti. Možnosti prevare detektorja kovin, ki ne deluje

Trenutno lahko v različnih virih najdete veliko število načinov za skrivanje telefona od detektorja kovin. Vendar pa bo katera koli od metod, ki niso omenjene v tem članku, prevara ali, še huje, način, kako vas bo zaznal. Na primer, možnost zavijanja telefona v folijo je pravzaprav najbolj kruta šala, saj ne le detektor zazna napravo, ampak tudi prisili varnostno službo, da se zanima za njeno vsebino. Ali pa je uporaba magneta še ena šala svetovalcev. Čeprav v nekaterih primerih deluje kot način za zatiranje signala za zaznavanje kovin, vendar le na detektorjih zelo starih modelov, in v primeru pravilne namestitve polov glede na kovinski predmet, ki ni več primeren za sodoben telefon.

Možnost št. 4. Primerna za prehod katerega koli detektorja kovin

Ko smo preučili vse podrobnosti načela dela detektorja kovin, pojasnili nianse metod dela varnostnih služb in določili prednostne naloge zase, lahko naredimo prave zaključke.Najboljši način za prenos telefona prek detektorja kovin ni v nasprotju z zakonom in pravili. Najbolje je, da pripomoček pustite v košu za osebne stvari in upoštevate zahteve. Če telefon shrani nekaj tajnih podatkov ali samo informacije, ki jih oseba ne želi distribuirati, jih je bolje prenesti na drug prenosni medij ali pa sploh ne vzeti telefona. To vas bo rešilo pred neprijetnimi situacijami in včasih zaradi težav z zakonom. V nasprotnem primeru lahko poskusite usodo in poskusite eno od predstavljenih možnosti. Vendar je treba razumeti, da v primeru odkrivanja vsa odgovornost za nezakonita dejanja pade na ramo eksperimentatorja.

Sorodne publikacije