World of Warcraft Thunderbolt: Vse informacije o lokacijah

World of Warcraft ima veliko število lokacij na različnih celinah. Vsaka od njih ima svojo zanimivo zgodbo, ki jo morajo oboževalci naučiti. Ni izjema za nevihto. Gre za to ozemlje, da lahko najdete vse koristne podatke v članku.

Stik s Titani

Med razvojem vseh celin Azeroth na ozemlju nevihtnih območij Titanovih dobičkov. Najmočnejša bitja v vesolju so se odločila, da bodo postavila svoj dom. Svojo prestolnico so ustanovili pod imenom Ulduar, ki je zdaj napad.
Na celini Nordscole niso veliko porabili, ampak so ustvarili različna bitja. Med njimi so bili škratje, ki so se preselili v Orientalsko kraljestvo, pa tudi v Thunder Giants. Ostajali so na lokaciji, nekaj gostov v grebenu nevihte, povezanih z njimi. Podnebje prispeva k njihovemu obstoju, Giantsi pa se skrivajo v oddaljenih kotičkih jam. Ker se število predstavnikov dirke hitro zmanjšuje, vse trdo delo namesto njih opravljajo golemi. Ta bitja so na ozemlju lokacije veliko pogostejša.


Splošni opis ozemlja

Treba je opozoriti, da je bil greben nevihte vedno mesto, ki so ga navadni popotniki raje izbrali. Ta kraj skriva ogromno nevarnosti. Prvič, vreme je tukaj nestabilno, vendar ob močnem dežju pred njim ni nič vidnega.
Velik odstotek območja zasedajo gore, kjer je sneg vse leto. Razponi na lokaciji so eno najvišjih mest v vsem severozahodu. Drugič, tudi v mirnem vremenuVedno mora biti pripravljen, še posebej, če letite z zrakom. Lokalne legende pravijo, da lahko med vrhovi pride do nepričakovanih vetrovnih tokov, zato manevriranje postane veliko bolj zapleteno. Led s kamni je osnova za pokrivanje celotnega ozemlja. Redko so predstavniki običajnih ras, vegetacija pa se bo izkazala za pravi dosežek. V Ulduarju se Thunder Giants skrivajo pred naključnimi očmi, golemi pa napadajo samo z agresivnostjo igralca. Ni veliko naselij, toliko težav ni mogoče najti, da bi jih uporabniki lahko prenesli. Dodeljena lokacija za junake 76-80 nivojev.


Zanimivosti

Skoraj celotno ozemlje grebena nevihte v WoW je obdano z visokimi gorami. Edina kopenska pot je v bližini točke K3 v sosednji lokaciji. Na tem območju je skoraj nemogoče premikati se po tleh, zato je treba med potovanjem v Nordskol preučiti lete.
Najbolj znani prebivalci te lokacije so Torim, Khodir in Loken. Takrat je protodragon, ki je bil izgubljen v času, na katerem igralci redno lovijo, medtem ko so na nebu, muhe. To je edini način, da dobimo takšno vozilo. Za razred Hunter, lokacija je lahko zanimiva priložnost, da ukrotite redkih hišnih po imenu Scall. Na območju grebena nevihte sta dva podzemlja in en napad "Ulduar". Ozemlje zasluženo velja za edinstveno, občutek duha oddaljene severne celine. Ekstremna lokacija naleti na igralca z močnimi bitji, golimi kamni in debelo plastjo ledu z ledom. Le tisti igralci tvegajo, da bodo tukaj črpali.zanimivo je raziskati ozemlje vsake celine.

Sorodne publikacije