Motorno olje "Syntoyl": pregledi, specifikacije in vrste

Za vozila za vozila se proizvajalci in vozniki vozil postavljajo visoke zahteve. To je posledica nenehnega izboljševanja tehnologije, uvajanja inovacij v razvoj in ustvarjanje avtomobilov. Sodobna olja morajo zagotavljati zanesljivo zaščito sistemov in mehanizmov, biti okolju prijazna. Danes je na trgu predstavljenih veliko različnih maziv. Priljubljena je priljubljena Sintoilova masla. V članku bomo obravnavali preglede in funkcije.

Proizvajalec

Sintoil motorno olje proizvaja domače podjetje "Obninskkorsintez". Dejavnost predstavljene blagovne znamke se je začela leta 1999. Podjetje je nastalo kot posledica združitve kapitala več manjših organizacij. Tako je nastalo podjetje, ki bi lahko pridobilo svoj tržni delež in pridobilo zaupanje kupcev.
Proizvajalec pri ustvarjanju svojih izdelkov uporablja inovativne formule. Zaradi posebnega pristopa k proizvodnji je bilo mogoče izdelati maziva, ki izpolnjujejo najvišje zahteve svetovnih standardov. Na domačem trgu se večinoma prodajajo izdelki ruske blagovne znamke.


V letu 2017 je družba začela izvajati obsežno reorganizacijo blagovne znamke "Syntoil", da bi razširila svoj vpliv na trg in povečala konkurenčnost svojih izdelkov. Zdaj so olja zastopanega proizvajalca izdana pod blagovno znamko "Syntec". V tem primeru podjetje veliko pozornosti namenja sproščanju novih in naprednejših izdelkov, širitevizbor olj.

Sorte

Veliko voznikov se sooča z izbiro: polniti motor drago tuje ali poceni domače olje? Na primer, za "Lacetti" uporabite "Lucky Moli" ali "Syntoil" maslo. Ocene izkušenih voznikov o izdelkih domače blagovne znamke so pozitivne. Zato mnogi raje uporabljajo relativno poceni in kakovostna maziva domače proizvodnje za svoja vozila.
Rusko podjetje "Obninskorgsintez" proizvaja veliko število posebnih izdelkov za različne vozle, mehanizme, vozila in industrijske enote. Obstajajo ravnila, ki so namenjena za motorje avtomobilov in tovornjakov.

Tudi pod blagovno znamko "Syntoyl" se proizvajajo olja za prenos različnih vrst. Obstajajo hidravlična olja, pranje, tehnične tekočine in podložke. Proizvajajo se tudi maziva za dvotaktne motorje. Izbira je odvisna od zahtev mehanizmov, pogojev delovanja. Posebno pozornost si zasluži prav motorna olja.

Osnovno olje

Na voljo na osnovi različnih olj. Lahko je mineralna, sintetična ali mešana. Skladiščem na umetni seriji je "Platinum". Namenjen je novim modelom motorjev, ki delujejo pri visokih obremenitvah.
Priljubljene polsintetične serije so "Super", "Lux". Razlikujejo se po dostopni ceni in visoki zmogljivosti. Glede na pregled motornega olja Sintoil Super 10w40 lahko rečemo, da je ta zaloga primernazmerno in toplo podnebje. Za severna območja je treba kupiti skladišča razreda viskoznosti 0w30. Najbolj primerna cena so mineralna olja. Priljubljene serije so "Euro", "Standard", "Extra". Ta skladišča so primerna za motorje s kilometrino. Uporabiti jih je treba tudi za motorje starega modela. Za vsako vrsto avtomobila lahko izberete ustrezno vrsto olj.

Sintetična serija "Platinum"

Posebnost sintetičnih olj je njihova vzdržljivost, fluidnost in dolga življenjska doba. V skladu s pregledi, maslo "Likvi Moli" in "Syntoyl" 0w30 (sintetiko) praktično ni drugačne kakovosti. Toda stroški domače proizvodnje bo red velikosti nižje.
Tako se lahko posoda z vsebnikom po 1 litru kupi po ceni 400-450 rubljev. Serija serij "Platinum" se uporablja v motorjih novega vzorca, ki so opremljeni s sistemom za filtriranje saj. Tudi sintetično olje je združljivo z motorji, ki zagotavljajo čiščenje izpušnih plinov. Sinteza zagotavlja maksimalno zaščito za nove modele pri visokih obremenitvah, pregrevanju in drugih škodljivih učinkih. Omeniti je treba, da je treba zamenjavo maziv opraviti veliko manj pogosto. Serija "Platinum" dolgo ohranja prvotne lastnosti. Sestava vključuje minimalno količino žvepla, fosforja, zmanjšano vsebnost sulfatnega pepela. To znatno poveča okoljsko učinkovitost olja, kar omogoča uporabo za avtomobile evropske in ameriške proizvodnje.

Polsintetična serija "Super"

Motorno olje Sintoil Super 10w-40 uporabljajo vozniki v večini regij naše države. Predstavljena serija se nanaša na polsintetično mazanje. Vsebuje tako umetne kot mineralne sestavine. To vam omogoča, da znižate stroške olja. V tem primeru bo njegova zmogljivost večja kot pri mineralnih spojinah.
Za nakup skladišč serije "Super" lahko po ceni 350-400 rubljev. za 1 liter Imajo dolgo življenjsko dobo in visoko stabilnost. Uporabljajo se lahko za motorje tako avtomobilov kot tovornjakov, ki delujejo na bencinskih ali dizelskih motorjih, izdali pa so jih najkasneje leta 1993. Sestava je primerna za motorje s tekočim in novim tipom, ki so vgrajeni v domače ali tuje blagovne znamke avtomobilov. Sestava vključuje posebne dodatke, ki ščitijo sistem pred korozijo, pene, trenje in podobno. To je ena izmed najbolj priljubljenih serij v naši državi.

Polsintetična serija "Lux"

Po ocenah je "Syntoyl" olje (polsintetično) iz serije "Lux" resnično univerzalno sredstvo. Primeren je tako za osebna in tovorna vozila. V tem primeru se lahko sestava uporablja v sistemih, ki delujejo na bencinskih ali dizelskih motorjih. Cena je od 370 do 420 rubljev. za 1 liter
Serija "Lux" vključuje sintetične in mineralne sestavine. Značilnosti formule, pod katero je ta sestava narejena, omogočajo uporabo maziv v motorjih, ki so bili izdani pred letom 2004. Semisintetika te serije vključuje uravnotežen nabor aditivov. Zaščitijo motorsrednje obremenitve. V tem primeru sestava ne zahteva pogoste zamenjave. Olje dolgo časa ohranja prvotne lastnosti. Pri izbiri maziva je nujno upoštevati priporočila proizvajalca opreme. V nasprotnem primeru lahko sistem znatno poškodujete.

Mineralna serija "Euro"

Mineralno motorno olje "Syntoyl" je po ocenah razmeroma poceni konstrukcija, ki je namenjena motorjem s kilometrino, izdano najpozneje leta 1996. To mazivo lahko kupite po ceni od 280 do 320 rubljev. za 1 liter
Sestava je narejena v celoti na mineralni osnovi, kar omogoča uporabo motorjev s kilometrino. To mazivo je manj tekoče, ne bo uhajalo skozi ohlapne sosednje žleze, mikrorazpoke. Tudi motor bo lahko deloval dolgo časa. Mineralna olja zahtevajo pogostejšo zamenjavo. So hitrejši od polsintetike in sintetika izgubi prvotne lastnosti. Zato bo strošek te skupine skladišč manjši kot v prejšnjih serijah. Z zastavljenimi nalogami predstavljeno olje teče odlično. Ščiti motor pred obrabo, preprečuje negativne vplive različnih okoljskih dejavnikov.

Dodatki

Preglede sintetičnih olj pustijo strokovnjaki in vozniki. Trdijo, da domači izdelki niso slabši od uglednih tujih blagovnih znamk. Maziva ruske proizvodnje popolnoma obvladujejo nalogo, ki jim je dodeljena. Hkrati je njihova vrednost še vedno sprejemljiva. Da bi zagotovili potrebno funkcionalnost, podjetje dodaja aditiv za bazna olja. Sopoveča trajnost maziva. Dodatki zagotavljajo visoke čistilne lastnosti olj. Prav tako spodbujajo hitro razdeljevanje sredstev v sistem. Olje je prekrito s trdnimi filmskimi mehanizmi. V procesu dela omogoča zmanjšanje sile trenja. Dodatki preprečujejo nastanek korozije. Prav tako preprečujejo oksidacijske procese v samem olju. Glede na delovne pogoje, za katere je orodje namenjeno, izberemo posebno sestavo aditiva.

Negativni odgovori

V večini primerov kupci pustijo pozitivne ocene o nafti "Syntoil". Trdijo, da je to kakovosten izdelek, ki ni slabši od tujih konkurentov. Vendar pa obstajajo tudi negativne ocene. Vozniki trdijo, da so pri uporabi domačih olj odkrili nesreče v motorju. Uporabniki trdijo, da je motor v hladni sezoni slabo zagnan. Obstaja tudi večja raven hrupa, vibracije med vožnjo. Motor počasi pridobiva moč in porabi veliko količino bencina. To stanje je možno, če kupec pomotoma izbere sestavo maziva. Za nova motorja ne morete uporabljati mineralnih olj. Tudi sintetika se ne vlije v motorje z kilometrino. Neupoštevanje zahtev proizvajalca povzroči nepravilno delovanje motorja. To lahko pripelje do njegovega hitrega uničenja. Pred izbiro vrste maziva se morate lotiti odgovornega.

Pozitivne povratne informacije

Pregledi sintoilnih olj so večinoma pozitivni. Vozniki so zadovoljni z izbiro. Motor je stabilen in porabi manj goriva. On jeTo je enostavno začeti tudi v pogojih stroge ruske zime. Sistem je ves čas trajanja čist. Syntoil znatno poveča zmogljivost motorja. Domača proizvodna olja odlično združujejo kakovost in cenovno dostopnost. To je dobra izbira za avtomobile različnih tipov in modelov.

Sorodne publikacije