Vsi udovi v GTA 5

Igra GTA 5 je osvojila milijone igralcev v mnogih pogledih zaradi dejstva, da si lahko izberete, kako to storite v eni ali drugi situaciji. Če želite, boste lahko izbrali, kako se bo vaša avantura končala. V tem majhnem pripomočku boste izvedeli, koliko različnih uda je v GTA 5. Delili bomo tudi skrivnosti prenosa igre.

Koliko udov v GTA 5

Na koncu zgodbe, po trojici prijateljev, ki plenijo Zvezne rezerve, Franklin, namreč, za tega lika boste igrali, vas bodo obiskali Steve Haynes in David Weston. In ponudili vam bodo, da se znebite partnerjev. Tako so okončine v GTA 5 samo tri:
 • Kill Trevor.
 • Ubij Michaela.
 • Prihranite prijatelje.
 • In morali se boste odločiti, katere možnosti za razvoj dogodkov boste izbrali. In seveda, bodo vse vaše odločitve vplivale na nadaljnje dogodke.

  Kill Trevor

  Če izberete končni GTA 5, v katerem se morate znebiti Trevora, se bo začelo misijo "Nekaj ​​občutljivega". Če se igrate za Franklina, boste imenovali srečanje, kjer boste razpravljali o težavah, s katerimi ste se srečali. Zaradi tega bo Trevor kriv za vse Michaelove težave. Toda tvoj junak mu bo poslal pištolo in rekel, da je nor. Takoj ko se to zgodi, bo Trevor začel dirkati in začel se bo lov.


  V tej nori dirki vam bo pomagal Michael, ki hitro ujame Trevora in ga vzpne na svoj avto. Posledica tega je, da se bo nekdanji kolega izvalil v rezervoar z utekočinjenim plinom in vas oboje krivilizdaja Franklin strelja v gorivo. Bila bo, in Trevor bo živel. Po končnih naslovih boste lahko opravljali misije za Michaela in Franklina, toda od zdaj naprej bodo Trevorovi iskalci nedostopni. Denar partnerja, pridobljen po ropu zveznega skladišča, se bo enakomerno porazdelil med preostale znake.

  Kill Michael

  Če ste izbrali GTA 5, ki se konča, da bi ubili Michaela, se začne The Time's Come. Kot Franklin, imenuješ soigračka in zaprosi Trevora, da ti pomaga, vendar bo zavrnil.


  Soočanje z Michaelom, bo vaš junak kriv za izumljene težave. Michael bo takoj razumel, da ste se odločili, da ga boste ubili. Hitro bo tekel do avtomobila in skušal pobegniti. Tekali boste za njim in ga končali blizu elektrarne Palmer-Taylor.
  Michael se bo povzpel na vrh stolpa generatorja, vendar boš preveril za njim. Na koncu, po težkem pogovoru se boste soočili s partnerjem iz višine, v zadnjem trenutku pa ga zgrabite za roko. In tukaj boste imeli izbiro: rešite Michaela ali pustite, da pade. Toda, na žalost, katero možnost izberete, se bo še vedno pokvaril in prebil v smrt. Po Michaelovi smrti bo njegov denar zapustil družino. Trevor bo zavrnil pogovor z vami in vas opozoril, da se mu izogibate. Amanda ugiba, da ste krivi za smrt njenega moža in vas opozori, da se ji ne približujete in njeni družini.

  Shrani somišljenike

  Seveda ne bi bilo zaželeno, da bi ubili Franklinove ekipe. Navsezadnje je Michael praktično takoočeta Torej, Trevor, čeprav psihopat, še vedno privlači sočutje. Ampak tukaj igra vam daje priložnost, da shranite prijatelje in hkrati znebiti sovražnikov.
  Če izberete končno GTA 5, kjer morata biti Michael in Trevor rešena, se bo začela misija tretje poti. V tem prizadevanju, greš v Leicester s pomočjo in nasveti, in on bo prišel do načrta. Sedaj moraš privabiti agente FBI in Merryweather v livnico, kjer je urejena past.
  Ko vaš trio premaga varnostne sile, se bo Trevor odločil ubiti Stevea Heinza, Franklina - Wei Chena in Michaela - Harolda Stretcha. Ko bodo ti sovražniki premagani, bodo morali iti v Davinov dvorec in ubiti vse stražarje, nato pa vrniti Westona v prtljažnik in jih odpeljati v gore Chiliada. Tam se boste končno znebili svojega sovražnika in začeli novo življenje. Če shranite vse svoje prijatelje, boste po končnih naslovih lahko izpolnili svoje naloge. In Leicester bo enako razdelil ruševine, ki jih je zaslužil plen v Zveznem repozitoriju in poslal vsakemu partnerju na račun.

  Sorodne publikacije

  "Witcher 3": "Divji lov" - udovi. Kako dobiti najboljši ud