Prenosnik Acer Aspire 5315. Specifikacije, možnosti, pregledi

Najnižja cena in skromne tehnične specifikacije prvotno pripisati kar laptop model za vstop ravni Acer Aspire 5315. specifikacije naprave lahko rešiti preproste naloge. Poleg tega je treba opozoriti, da je ta model izšel leta 2006. Kot rezultat, v tem trenutku je zelo stara. Je bilo, da bo mobilni računalniški sistem razpravljali v tem pregledu.

Postavitev

Kot je bilo že prej omenjeno, je najbolj nižjega cenovnega razreda pripada Acer Aspire 5315. Značilnosti PC ji pripada za te izdelke samo potrjujejo. Objavljeno ta mobilni računalnik je bil v letu 2006, danes pa je zastarel. Temelji na modelu čip Celeron. Uporablja čipov integrirano grafično kartico. Pri teh dveh točk pomeni, da računalnik opravlja le preproste naloge. In le ob sprostitvi. Zdaj, lahko tudi takrat, ko teče najbolj preproste aplikacije (pisarniške ali brskalnika) povzroči težave. Torej lastniki mobilnih računalnikov, je čas, da razmislite o nakupu novega podobno napravo.


procesor, grafične kartice, pomnilnik

Model CPU Celeron M 550 ustvarila na 2.0 GHz temelji prenosnika Acer Aspire 5315. Značilnosti tega čipa je zelo skromni. Samo en računalnik modul in velikost drugi ravni predpomnilnika je 1MB. Tretja raven hitro v tem hlapnih spomin polprevodniški kristal manjka. taprocesor mora biti nameščen v vtičnici BGA479, kar pomeni, da je na matični plošči "dekomprimiran" neposredno. To pomeni, da uporaba tega čipa v tem modelu prenosnega računalnika kaže na njegovo popolno proračunsko pripadnost. Prav tako je treba opozoriti, da tak sistem deluje le v 32-bitnem načinu računalništva. V tem načinu mora delovati tudi operacijski sistem. Integrirana grafična kartica Intel GMA X3150 se uporablja v Acer Aspire 5315. Specifikacije tega pospeševalnika kažejo na zelo nizko raven zmogljivosti, ki zadostuje samo za reševanje najbolj preprostih nalog. Največje število videorekalnikov, ki jih lahko naslovi pospeševalnik, je 368 MB. Za shranjevanje video informacij uporablja del sistemskega pomnilnika. Vrsta slednjega je DDR2. Osnovna različica uporablja 1 GB pomnilnika (2 modula po 5 GB). Frekvenca čipa je 533 MHz. Reže za pomnilniški pogon v prenosnem računalniku 2. Če želite, ga lahko nadgradite in povečate količino pomnilnika RAM do 2 GB (2 bara na 1 GB).


Pregledi in cena

Cenovno ugodna in cenovno ugodna mobilna rešitev je Acer Aspire 5315. Funkcije take dodatne opreme so potrjene. Zato ni nujno, da od nje zahtevamo impresivno produktivnost in odlično energetsko učinkovitost. Ta prenosnik je prvotno postavljen kot prenosni računalnik z osnovno zmogljivostjo. Za najpreprostejše in najmanj zahtevne naloge je super. Vsaj v skladu s standardi iz leta 2006. Zdaj je brezupenJe zastarela in se je spremenila v elektronski pisalni stroj, ki lastniku omogoča le besedilne dokumente, kar je tisto, zaradi česar je ta rešitev in označuje uporabnike v pregledih, v novi državi pa je že na voljo za nakup, stare naprave pa so zdaj na voljo po ceni 6000-6700 rubljev.

Sklep

Seveda je bil v času izdaje zelo pomemben in najbolj dostopen prenosni računalnik Acer Aspire 5315. Njegove značilnosti so bile resnično zadostne. Zdaj pa je popolnoma zastarel. Vsekakor je gotovo brez vrednosti kupiti. Ima zelo nizko zmogljivost, kar bo dovolj za delo z besedilnimi dokumenti. Zato je bolje dodati določen znesek in kupiti bolj sodobno napravo z visoko hitrostjo.

Sorodne publikacije