Kako izklopiti način letenja: opis najbolj učinkovitih metod

Lastniki telefonov se pogosto soočajo s težavami, kot je izklop načina letenja. Zdi se, da je to lahko zapleteno, ker nekako človek vključuje ta način? Vendar ni vse tako preprosto. Včasih se zgodi, da se ta način aktivira neodvisno ali po naključju, otrok pa ga lahko pomotoma vključi - vse se zgodi. Torej, za pomoč tistim, ki se soočajo s tem problemom, bomo danes opisali nekaj preprostih in učinkovitih načinov za onemogočanje načina letenja.

Najlažja pot

Prvič, to je najlažji način za izklop načina letenja - uporabite ikono v vrstici stanja ali tako imenovano slepo. Verjetno je videla vse, ko je spustila zaveso, da bi pogledala opozorilo ali vklopila vayfai, na primer. Ikona načina letenja je standardna za vse telefone - to je slika letala. Za izklop načina morate samo klikniti na to ikono.


Nastavitve v telefonu

Drugi način za izklop načina letenja (način letenja) je uporaba nastavitev telefona. Na žalost ne morejo vse naprave izklopiti "poleta" skozi vrstico stanja, ker tam morda ne bo preprosto poseben "gumb". Toda ne bodite obupani, ker bodo v tem primeru nastavitve pomagale. Torej, kaj storiti:
 • Če želite začeti, pojdite na nastavitve telefona.
 • Nato morate najti odsek, ki se nanaša na omrežja in povezave. Običajno je to prvaseznam možnosti.
 • Sedaj morate klikniti na gumb "Več", ki se nahaja v tem razdelku.
 • V odprtem podmeniju bo samo potrebno stikalo za izklop načina letenja. Vse je preprosto!
 • Meni za zaustavitev

  Tretji način za izklop načina letenja (način letenja) je uporaba posebnega menija za izklop. To je tudi zelo preprosta, hitra in učinkovita metoda, ki vam omogoča, da ta način (letenje) izklopite dobesedno v nekaj sekundah.


  Vse kar morate storiti je, da nekaj sekund pritisnete gumb za napajanje. Na zaslonu se mora pojaviti majhen meni z več postavkami, od katerih je eden odgovoren za vklop in izklop načina letenja. Vse kar morate storiti je, da kliknete na ustrezno postavko. Pomembno: Na nekaterih modelih telefonov, zlasti na kitajskih napravah, kot je Meizu, ta meni morda manjka, in vse, kar je prikazano na zaslonu, ko kliknete gumb za vklop ima dve točki: vklopite in znova zaženite. To je treba upoštevati tudi.

  Posebna aplikacija

  Zadnji način za izklop načina letenja v telefonu je uporaba posebnih programov in pripomočkov. Torej, čudno, kot se sliši, ampak tudi za tako stvar, kot je način letenja, obstajajo posebni majhni programi z namiznimi pripomočki, skozi katere, v resnici, nadzor tega načina.
  Opazimo lahko več zanimivih aplikacij:
 • Widget za vklop /izklop letala - to je majhen pripomoček za namizje, ki ustvarja majhen zaslonstikalo S tem stikalom lahko nadzorujete način letenja z enim klikom.
 • Še ena podobna prva aplikacija je pripomoček Način letenja. Načelo je enako kot zgoraj. Na zaslonu se ustvari majhen pripomoček s stikalom, prek katerega se nadzoruje način letenja.
 • Multi Switcher - tudi zelo preprosta aplikacija, s katero lahko na namizju ustvarite katerokoli stikalo widget, vključno z nadzorom letenja.
 • Prenos vseh zgoraj navedenih programov je lahko popolnoma brezplačen v trgovini aplikacij.

  Kaj storiti, če ne morete izklopiti načina letenja

  Včasih se veliko uporabnikov sooča s težavo, da nobena od zgoraj navedenih metod ne deluje, in izklop "poleta" ni mogoč. To je posledica napake programske opreme v operacijskem sistemu in preprečevanje ne bo delovalo. Na splošno so to vse posledice slabo optimiziranega operacijskega sistema in tudi njegove spremembe.
  S to težavo je mogoče rešiti le en način - ponastavitev vseh nastavitev telefona na tovarniško stanje. To se izvede prek nastavitev naprave. Najti morate element menija, imenovan "Pomnilnik in varnostne kopije" (na različnih napravah se lahko imenuje drugače). V njej bo praktično na dnu postavka "Reset to factory settings". Pravzaprav je to edina možnost, da se rešimo težave, ko ni mogoče izključiti načina letenja.

  Sorodne publikacije