Kaj se dogaja, če sem prenehal prihajati na Iphone v Vkontakte?

Sodobna generacija si ne more več dolgo predstavljati, da ni na spletu. Nenehno smo na spletu. Vzpostavljanje stikov z ljudmi je postalo lažje zaradi socialnih omrežij. V njih, zlasti v "VKontakte", lahko pošljete sporočilo osebi in preverite, ali jo je prebral ali ne.

Tudi če sogovornik trenutno ni na spletu, ste lahko prepričani, da se bo spoznal o poskusih, da bi ga kontaktirali in vstopili v korespondenco. Vse zahvaljujoč moderni funkciji push-sporočila, ki se prikaže na zaslonu pametnega telefona ali tabličnega računalnika.


Bližnjica

Potisna sporočila so kratka opozorila, ki se pojavijo na zaslonu naprave in poročajo o različnih spremembah, pomembnih dogodkih in posodobitvah. Potiskanje sporočil je postalo zelo priljubljeno, saj to omogoča, da ne izgubimo ničesar pomembnega. Velika večina funkcij je onemogočena in vklopljena na zahtevo uporabnika. Nastavljiv je tako v celotnem pripomočku kot tudi v ločenih aplikacijah. To je priročen način neposredne komunikacije s prijatelji, sorodniki, sodelavci in znanci.

Izjava o problemu

Težko si je predstavljati sodoben svet brez VKontakte. Očitno je, da ima ta socialna mreža aplikacijo iOS. Vse aplikacije imajo težave, VKontakte pa ni izjema. Postopek poslušanja glasbe lahko potem sporočilo o sporočilih in publikacijah preneha prikazovati na zaslonu. Vprašanja o tem, zakaj so se ustavilaprihajajo sporočila iz programa "VKontakte" skrbi vse več sodobnih ljudi, ki uporabljajo izdelke Apple. Obstajajo številni razlogi, zakaj se ta situacija lahko pojavi, in v vsakem primeru obstaja določen način reševanja.


Vprašanje, zakaj sporočila ne pridejo na telefon "VKontakte", jih zahteva veliko uporabnikov. Opozorila pogosto ne izginejo. Če se aplikacija izvaja v ozadju, so obvestila o sporočilih še vedno prikazana. Popolna tišina se pojavi samo, ko program izvajate iz procesov. Mnogi po tem so prenehali prihajati na Iphone na Vkontakte. Razlog za ta pojav bomo pojasnili še naprej.

"Vkontakte" nima nič opraviti

. Čeprav je problem trenutno pomemben, predstavniki priljubljene socialne mreže o tem vprašanju nimajo uradnih pripomb. Prepričani so, da sama aplikacija ne more delovati nepravilno. Stalna izdaja posodobitev je namenjena zagotavljanju, da se to vprašanje ne pojavi.

Zakaj sem prenehal prihajati do sporočila Iphone "VKontakte"

Najverjetneje je razlog za napačne rezultate strežnik. Da bi lahko na vaši strani prejemali sporočila o različnih dogodkih, morate gadget jasno in pravilno nastaviti z operacijskim sistemom iOS in računom v VKontakte. Potem bo vse delovalo pravilno in lahko boste ostali v stiku s svojimi VK prijatelji. Torej, če sem prenehal objavljati na Iphone v VK, je treba izvesti nekatere manipulacije z napravo.

Kaj storiti?

Trenutno razvijalci delajo na napakah. Poskusite sami vrniti sporočilo v običajni način. Do sedaj so uporabniki Apple naprav dobili nekaj nasvetov, ki v večini primerov pomagajo rešiti težavo. Če želite začeti, morate zagotoviti, da ima vaš pripomoček najnovejše in najnovejše različice VK in ZO.
  • Prvi način je preveriti, ali so sporočila sploh vključena. In ni treba biti ogorčen, ker je najpogosteje problem ravno to. Uporabnik nenamerno zavrne prejemanje sporočil, ne da bi prebral informacije v pojavnem oknu, ali pa se napaka pojavi samodejno. V vsakem primeru morate najprej preveriti nastavitve. V njih odpiramo element sporočila in poiščemo seznam nameščenih aplikacij VK.
  • Če je ustrezna možnost aktivna, gremo v aplikacijo in začutimo drugi način - preverimo nastavitve VK. Razlog, da je sporočilo prenehalo prihajati na Iphone v VKontakte, se lahko skrije v sami aplikaciji. V vrstici s potisnimi obvestili vključite vse, kar potrebujete. Za zanesljivost lahko ponovno naložite pripomoček.
  • Če ne spremeni vsega na svoje mesto, uporabimo tretjo metodo. Prijavite se (odjavite) iz programa VKontakte in se znova prijavite. Po tem je najbolje, da ponovno zaženete napravo.
  • Četrti način je, da odstranite aplikacijo "VKontakte" z vašega iPhone ali iPad, nato pa jo po določenem času ponovno namestite v AppStore.
  • Če so vsa ta dejanja končana, in sporočilona Iphone "VKontakte" prenehali prihajajo znova, problem je še vedno na strežniku. Programerjem lahko pripovedujete o obstoječih težavah s podporo ali povratnimi informacijami o AppStoreu in počakajte, da se popravi delo Vkontakte.

    Sorodne publikacije