Veliki rogovi v Skyrimu - opis, iskanje, iskanje

"Skyrim" - igra z odprtim svetom. To je peti del kultne linije Elder Scrolls. Igralec bo lahko ustvaril lastnega lika in se nato vključil v njegov razvoj. Z nekaterimi modi, igralec odpira nove priložnosti. Na primer gradnja hiše. Privzeto ima Skyrim določene spretnosti in veščine v svetu iger. Na primer alkimija. Za njo bodo morda potrebni veliki rogovi. V "Skyrim" ni tako redek predmet. Nato se pogovorimo o tem, kako uporabiti velike rogove in kje jih najti.

Opis

V "Skyrimu" so veliki rogovi alkimični objekt. Če ga zaužijete prvič, se lahko seznanite z eno od lastnosti itema. Čim višja je spretnost alkimije, temveč je opaziti več lastnosti subjekta.


Veliki rog ima naslednje značilnosti:
 • strošek - 2 kovanca;
 • teža - 01;
 • učinki alkemije - okrevanje in povečanje rezervne moči, upočasnitev, poškodba pri obnovi rezervnih sil.
 • Če združite velike rogove v Skyrim z drugimi alkimičnimi predmeti, lahko dobite različne napitke.

  Recepti

  Kako posebej uporabljati velike rogove? Spodaj je tabela spodaj. To vam bo pomagalo razumeti, kaj za mešanje velikih rogov v Skyrim za dosego želenega rezultata.
  Glavni problem je pridobivanje alkimičnih virov. Kje ga dobiti?

  Ob prejemu

  V "Skyrim" se lahko po usmrtitvi srnjice pridobijo veliki rogovi. To žival je mogoče najti v folklornih gozdovih,v tundri, v barju Hjalmarke. Manj pogosti so jeleni v gorskem terenu in v zasneženih prelazih. Živali so divje, vendar jih ni težko ubiti.


  Velike rogove najdemo na prostorih "nominacije". Na primer, v trgovinah alkimistov. Včasih je lahko vir ukraden z dobro preneseno spretnostjo Pocket Theft. Alkemija se prodaja od trgovcev. Toda nakup rogov ni najboljša možnost za razvoj dogodkov. Znak je bolj donosen, če si lovite jelene. Ti sesalci ne napadajo prvega. V "Skyrim" igrajo vlogo mirnih bitij.

  Izdaja brez lova

  Toda to ni vse. Ne želite loviti in iskati trgovcev alkimističnih predmetov? Nato jo lahko preprosto podarite igralcu, ki uporablja konzolo. Dovolj za uporabo posebne kode. V "Skyrim" velikih rogovih izdaja igralec.additem ekipe 0006BC0A. Glede na prostor igralca, morate določiti število elementov, ki so izdani s konzolo.
  Ko je operacija potrjena, se prikaže vir v popisu znaka. Na ta način lahko igrate vse predmete, ne pa nujno velike rogove.

  Sorodne publikacije