Veliki kamen duš v pozabo. Uporaba in lokacija

Starejši svitki v vesolju vedo, da je, ker je Morrowind, ki ga kopajo v igrah, plen vezan na raven. To velja tako za predmete opreme kot za toča, različne sestavine, vključno s kamni duš. Zato, da bi našli veliko draguljev za prhanje v Oblivionu, kjer deluje isti sistem, je treba upoštevati nekatere odtenke iger.

Zakaj potrebujemo kamne za duše?

Kamnite duše so trdne kristalinične formacije, ki se uporabljajo za zajemanje duš različnih bitij in kasnejša uporaba izboljšanih objektov in čarobne vaje so se že izboljšale. Zajemanje duše v kamnu je narejeno z uporabo učenca šole misticizma "Trap duše", z uporabo ustreznega zvitka, pa tudi z uporabo orožja, ki se je zrcalilo s podatki.


V igri je veliko kamnov, njihovo iskanje je sestavni del igranja in ne prinaša posebnih težav, toda ena izmed sort, ki lahko sprejme duše največjih in najmočnejših bitij, kot so dremonor in ljubitelji minotaurjev, velja za najučinkovitejšo, in Iskanje velikih kamnov duš v Oblivionu je težje kot iskanje najmlajših kamnov.

Kako najti velike dragulje duš?

Oblivion uporablja raven distribucijskega sistema trofej: najboljši kamni imajo smisel iskati, ko dosežejo raven 12, drugače pa lahko velik kamen duš lahko dosežemo le v bitkah (in potem, če imate srečo). Če je potrebna raven še vedno daleč, in kamni so sedaj potrebni (običajno za igralceti kamni so potrebni pri opravljanju iskanja "Droge od vampirizma"), ki bodo morali teči skozi Sirodi, obiskati mesta, jame, rudnike in podeželje.


Lahko začnete iz ruševin Norral, kjer igralec spusti tri takšne kamne. Nedaleč od ruševin je vasica Dracklou, v kateri živi Melissandova narava. V kleti njene hiše lahko uporabimo eno prazno kamen. Hkrati pa se splača spustiti do rudnika, ki je v bližini vasi, tam je kristal. Na jugu, do izliva reke Ocheretyanaya, morate najti vhod v jamo Triton. Po odstranitvi pod zemljo se med trofejami najde kamen. Upoštevati je treba, da so vse te kamnite duše nastale samo v eni od stopenj iskanja "Droge od vampirizma". Drugače boste morali iskati na drugih lokacijah.
Ne glede na naloge in ravni vezi, se v naslednjih mestih pojavijo veliki kamni duš v "Oblivionu":
  • Imperial City. Na ozemlju univerze Magic v sobah magov in administrator bo našel dve prazni kamen.
  • Eden od trgovcev mističnega Emporiuma, ki je v istem imperialnem mestu, lahko kupi ali ukrade en kamen.
  • Corolla. Med predmeti v cehovskih čarovnicah sta še dva. Prav tako prodaja magične predmete Angalmo - od njega je kupljen en kamen.
  • Druge kamne lahko dobimo tako, da vzporedno opravimo iskanje "Uvod v čarobni ceh" in obiskamo predstavitve istega ceha v vseh mestih: Leyavin, Anvil, Brumy, Braville in Chydinhole.
  • Quest elementi

    Obstajata še dvavrste kamnov, ki jih igra zaznava kot velike. To je Tomato Tuš - predmet, ki ga najdemo le v dodatku "Trembling Islands" in ni primeren za uporabo. Tako kot Azura Star, ki jo igralec prejme po prehodu Azure. Zvezda je primerna samo za bele duše, vendar po uporabi ne izgine, ker je večkratna.

    Sorodne publikacije