Pametni telefon Fly EVO Tech 4: opis, funkcije, pregledi

V jeseni leta 2014 se je pojavil nov pametni telefon Fly. To je telefon z zaslonom na dotik z velikim zaslonom. Kar se tiče karakteristik učinkovitosti, so vse v celoti skladne z napravami proračunskega segmenta. Po mnenju večine kupcev je bila glavna prednost naprave nizka cena. Na začetku prodaje se je cena gibala 6.000 rubljev. Ali ste upravičili svoj pripomoček Fly EVO Tech 4? Da bi odgovorili na to vprašanje, je treba upoštevati ne le vse značilnosti, ki jih je navedel proizvajalec, temveč tudi pozornost lastnikov in strokovnjakov. Pregled vam bo pomagal prepoznati vse slabosti in prednosti tega pametnega telefona.

Paket in paket dostave

Naprava naprave je zasnovana v tradiciji družbe Fly. Minimum svetlih barv, vse je precej jedrnato. Težko je poimenovati oblikovanje predstavitvenega polja, vendar pa po mnenju kupcev cenovna kategorija, v kateri se nahaja pripomoček, v celoti upravičuje manjše pomanjkljivosti. Na sprednji plošči paketa je fotografija pametnega telefona. Na vrhu so informacije o pripadnosti blagovni znamki Fly in liniji EVO Tech. Spodaj si lahko ogledate ime samega modela: IQ4514 Quad.

Če želite odpreti škatlo, morate samo premakniti notranjo škatlo. Ima podlogo s poglobitvijo. Njegova oblika in velikost ustrezata telefonu Fly EVO Tech 4. Pokrov ni mogoče niti iskati v kompletu, saj ni dodan "državnim uslužbencem". Vendar pa ne bo mogel kupiti dodatne delovne sile. Obseg dodatne opreme za izdelek Fly je predstavljen poštenona splošno. Torej, kaj bo kupec videl v škatli? Seveda, sam pripomoček. Previdno je pakirana v celofansko vrečko. Takšni ukrepi preprečujejo nastanek poškodb med prevozom. Seveda je proizvajalec dobavil pripomoček z akumulatorsko baterijo in polnilnikom, ki je predstavljen z napajalnikom in kablom USB. Prednosti vključujejo prisotnost žičnih slušalk. Vendar pa kupci ugotavljajo, da je to vstopna raven, zato je za ljubitelje glasbe priporočljivo, da skrbijo za boljšo kakovost slušalk.

O distribuciji garancijskega servisa je označen poseben kupon, ki je vključen. Proizvajalec je predvidel tudi uporabniški priročnik.

Značilnosti dimenzij

Trenutno kupci želijo kupiti pametne telefone z zelo velikimi dimenzijami. To pojasnjuje dejstvo, da so sodobne naprave opremljene z razširjeno funkcionalnostjo. Toda v letu 2014, moda na "lopato" šele začela. Zato so velikosti Fly (IQ4514) EVO Tech 4 prevzeli navdušeni kupci. Glede na to, da so razvijalci namestili 5-palčni zaslon, je višina ohišja dobila nekaj več kot 14 cm, širina telefona pa tudi ni velika, 7,3 cm. Vendar pa je indeks debeline najbolj zadovoljen lastnikom. Pred dvema ali tremi leti so se redko srečevali ozki telefoni (manj kot 1 cm). IQ4514 Quad se lahko pohvali z debelino 09 centimetrov. Upravljanje z eno roko je težko dovolj, vendar ne prinaša neugodja. Pripombe lastnikov se nanašajo samo na težo, je 154 str.

Oblikovanje

Ali je bilo presenečenje s pojavom četrtega pametnega telefona Fly EVO Techgeneracije? Na žalost ne. Zasnova je značilna za podobne telefone. Pravokotno telo z rahlo zaobljenimi vogali, velik zaslon, tipkovnica - vse to lahko najdete v vsakem sodobnem pripomočku. Vendar pa je proizvajalec predstavil izvirne ideje za oblikovanje telesa. Vidite jo lahko s prvega pogleda na zadnji strani. Čeprav je izdelana iz plastike, ima površino, ki posnema polirano kovino. Žal se sijajnega materiala težko imenuje prednost. Razlog za to je bila povečana občutljivost in nepraktičnost. Vsi lastniki se pritožujejo, da Fly EVO Tech 4 zelo dobro zbira prstne odtise. Prav tako se brez pokrova na ohišju pojavijo praske in praske.
Toda ta model ima tudi prednosti. Nanašajo se na kakovost montaže. Med testiranjem in uporabo pametnega telefona ni bilo nobenega vztrajnika. Prav tako je bil prijeten bonus pomanjkanje prask in šuštanja. Vrzeli med vsemi deli omarice so minimalne. Upravljanje s pripomočki se izvaja s pomočjo tipk in mehanskih gumbov. Slednji se nahajajo na stranskih straneh. Gre za krmilnik glasnosti in zaklepne tipke (ki se uporabljajo tudi za vklop /izklop telefona). Tukaj so glavni gumbi na dotik. Plošča je prikazana pod zaslonom. Sestavljen je iz treh ključev. Pri interakciji z njimi se vklopi osvetlitev, v drugih primerih pa ni predvidena. Vrata USB in avdio priključek sta na vrhu ohišja in izključen je samo mikrofon.

V sprednji plošči ni elementov. Razen ključevkrmilniki, so senzorji in zvočnik, ki se uporabljajo pri pogovoru z naročnikom. Na vrhu je objektiv sprednje kamere, ki so ga razvijalci namestili na Fly EVO Tech 4. Zaslon je osrednji in glavni element sprednje plošče. Zaseda skoraj 90% površine. Sijajni zadnji pokrov ima izhod za izhodni zvočnik. Obstajajo pritožbe glede zvoka in glasnosti. Na žalost ni dovolj jasen in na najvišji ravni se začne megla. Na nasprotni strani so oblikovalci postavili "okno" glavne kamere in bliskavico. Slednja lahko deluje tudi kot svetilka. Zadnji pokrov se zelo tesno zapira, vendar ne bo mogel odpraviti težav. Pod njim so reže za SIM-kartice (mikro-format) in zunanji pomnilnik, kot tudi ležišče za baterijo.

Prikaz

Večina pozitivnih ocen je slišala na zaslonu Fly EVO Tech 4. Zaslon na dotik dobre kakovosti. Senzor se hitro in natančno odziva na dotik. Multitouch je zasnovan za 5 dotikov, ki se izvajajo hkrati. Sam zaslon je izdelan s tehnologijo IPS. Njena diagonala je pet centimetrov. V kombinaciji z ločljivostjo 1280 x 720 px se slika na zaslonu prikaže kvalitativno. Visok rezultat zagotavlja tudi dober prenos barv. Vidni koti, žal, so majhni. Toda ta pomanjkljivost popolnoma prekriva jasno podobo. Pixelation ni mogoče videti s prostim očesom. Slika je prikazana jasno, gladko, brez zrnatosti. Gostota slikovnih pik (228 ppi) se nanaša na povprečno raven. To je dokazdejstvo, da se včasih pojavljajo nekateri "kvadrati".

Programska oprema

Fly (IQ4514) EVO Tech 4 - povprečje za pametni telefon s sistemom Android. Uporabniku je na voljo različica 442. Čeprav so razvijalci uporabljali lupino podjetja, se zunanji vmesnik ni veliko spremenil. Obstaja standardni zaklop z nizom osnovnih funkcij. Na začetnem zaslonu so iskalnik Google in več ikon, ki se uporabljajo pogosteje kot drugi. Ko je zaklepanje omogočeno, lahko uporabnik le vidi čas in datum ter zgornjo vrstico z informacijami o signalu mobilnih operaterjev, ravni napolnjenosti baterije. Lahko dobite hiter dostop do pred kratkim odprtih programov, za nekaj sekund pritisnite in držite gumb Domov. Lastnik ima na voljo sedem delovnih postaj. Vsako od njih lahko po želji prilagodite. Prednameščena programska oprema se nekoliko razlikuje od drugih naprav, ki delujejo na isti različici operacijskega sistema. Na primer, lastniki so opozorili na izvirno aplikacijo Fly - "Knjige". Vsebuje veliko literature v elektronski obliki. Obstaja tudi glasbena trgovina, v kateri lahko uporabnik kupi melodije. Seveda, ne brez socialnih omrežij in drugih koristnih storitev. Če določena aplikacija ni na voljo v tovarniški vsebini, jo lahko vedno prenesete s storitvijo Google Play.

Fly EVO Tech 4: značilnosti večpredstavnostnih zmogljivosti

Zanimivo je opozoriti na dejstvo, da predvajalnik glasbe ni prejel najboljših ocen. Priloga je nastavljena naPrivzeto se imenuje »Glasba«. Pametni telefon podpira vse običajne formate: e-AAC +, MP3 AAC, itd. Za udobje uporabe predvajalnika ima lastnik možnost razvrstiti skladbe. Na primer, z žanri ali skladatelji. Vendar so se ugodnosti končale. Najšibkejši vidik predvajalnika glasbe je nastavitev. Upravljanje predvajanja v zaklenjenem stanju ni mogoče, ni izenačevalnika, zato prilagajanje zvoka po lastni presoji ne bo delovalo. Če te slabosti še dodajo šibek izhodni zvočnik, potem takoj postane jasno, da je Fly EVO Tech 4 ne-glasbeni pripomoček. Značilnosti zaslona vam omogočajo, da si ogledate ne le videoposnetke, ki jih je posnel »domači« fotoaparat, temveč tudi filme iz interneta. Vsi so shranjeni v galeriji. Za lažjo uporabo je razdeljen na podpostavke: "Video", "Glasba", "Fotografija".

Kamera

Oprema tega pametnega telefona ustreza sodobnim zahtevam. Še posebej, če govoriš o kamerah. Naprava ima optiko spredaj in zadaj. Slednje deluje z 8-megapixelno matrico. V pregledih so uporabniki prepričani, da je kakovost fotografij zelo vredna. Še posebej lepe fotografije pridejo na ulico ob sončnem vremenu. Kakovost se bistveno poslabša, če želite v sobi narediti nekaj slik. V tem primeru se tudi bliskavica ne bo znebila hrupa. V slabih svetlobnih pogojih so uporabniki opazili zmanjšanje hitrosti prenosa barv. Video način podpira obe kameri. Glavni je sposoben snemati 1920 x 1088 slikovnih pik. Toda priložnostifrontalen je nekoliko slabši. Razlog za to je 2 megapixel senzor. Iz tega ne smete pričakovati visokih rezultatov. Kakovost je v veliki meri odvisna tudi od razsvetljave. Videoposnetek je posnet z ločljivostjo 1280 x 720 px.

Značilnosti delovanja

Fly EVO Tech 4 poganja procesor MediaTek. Uporablja štiri računalniška jedra. Chipset MT6582M lahko deluje na frekvenci 1300 MHz. Za prikaz grafične slike, ki je prikazana na zaslonu, je nameščen enosnovni pospeševalnik Mali-400MP (grafična kartica). Da bi bili prepričani v brezhibno zmogljivost, morate upoštevati količino pomnilnika. "Operative" v enem gigabajtu je povsem dovolj za praktično vse namene brez izjeme. Vgrajen pomnilnik zagotavlja 8 GB. Če želite razširiti skladišče, lahko uporabite 32 GB pomnilniško kartico.

Komunikacije

Ta pripomoček ima dve reži za kartice SIM. Delujejo izmenično, saj je telefon opremljen le z enim radijskim modulom. Skozi vsakega od njih se lahko povežete z mobilnim internetom. Pametni telefon deluje z omrežji druge in tretje generacije. Brezžični prenos podatkov je podprt s standardom HSPA +. Naprava lahko deluje tudi kot dostopna točka (Wi-Fi).

Avtonomija

Koliko bo delovalo brez polnjenja Fly EVO Tech 4? Baterija 2000 mga uporabniku zagotavlja največ en dan avtonomije. Glede na značilnosti proizvajalca, se bo v stanju pripravljenosti baterija izpraznila po 170 urah in ko bo govoril -po 7,5 h. Za polnjenje baterije do 100% po popolnem praznjenju boste morali porabiti 25 ur.

Zaključek

O pametnem telefonu Fly EVO Tech 4 uporabnikom dopušča drugačen. Ob študiju jih ne moremo zagotovo reči, da telefon ni vreden svojega denarja. Ni bilo slabosti, kot so šibka baterija, tiho glasnost izhodnega zvočnika in majhni koti gledanja. Toda ta model ima tudi pomembne prednosti. Lastniki še posebej ločijo dobro ločljivost zaslona, ​​podporo za dve SIM kartici, visoko kakovost montaže in zadostno količino nameščene programske opreme.

Sorodne publikacije