Duh v "GTA 5": vse informacije o pashalke

Spektar v "GTA 5" je znana pašalka, ki jo je še treba doseči. Če ga želite videti, morate biti v določenem času na določenem mestu. Šele takrat bodo oči igralca odprle grozljiv pogled. Vse informacije o tej tajnosti igre lahko preberete v naslednjem članku.

Iskanje dogodka

Spektar v GTA 5 je mogoče najti brez težav, glavna stvar je vedeti, s čim začeti. Ne glede na to, kako čudno se sliši, mora igralec na začetku igre odpreti internetni iger in poiskati spletno stran, posvečeno umoru Leonore Johnson. Pod fotografijo ženske na strani bo banner, ki naj klikne. Potem bo uporabnik preusmerjen na novo stran, kjer bo še ena žrtev po imenu Jolin Cranley-Evans. Iz skeniranega časopisa lahko izveste nekaj podrobnosti, pa tudi mesto, kjer se duh pojavlja v "GTA 5".


Samo tu so razvijalci pripravili novo presenečenje za igralce. Če greste na določeno točko na gori Gordo kadarkoli, se nič ne zazna. Stojalo bi moralo biti samo od 11 do 12, da boste lahko videli duha.

Žalostna zgodba

Duh Golferja Gorda je v resnici Jolin Cranley-Evans in to dokazuje še eno dejstvo. Igralec bo videl obris bele figure, če pa se ji približate, bo izginil. Na mestu, kjer se je pojavil duh, se je pojavil krvavi napis v angleških črkah "Jock". Ona je tista, ki pošilja uporabnike zgodbi o smrti gospa Jolin. Nekega dne sta ona in njen možhodil po območju. Ima čudovit razgled na svetilnik El Gordo. Odnosi v družini so bili v tistem trenutku vznemirjeni. Človek po imenu Jock je vztrajal, da jih mora Blaine County zapustiti. Šele takrat bo sanjal, da postane kaskader. Jolin se je tej odločitvi uprl na vse možne načine. Ni hotela zapustiti staršev in prijateljev, oditi v neznano mesto.


Med sprehodom med njimi se je začel spor. Jock je bil jezen in v napadu besa potisnil ženo s skale. To je ravno prazgodovina pojava duha v GTA 5. Omeniti je treba, da policija ni odkrila nobenih sledi kaznivega dejanja. Ugotovljeno je bilo, da je Jolin padel iz malomarnosti.

Zanimiva dejstva

Treba je opozoriti, da je najpomembneje vedeti, kje je duh v GTA 5, kot tudi čas njegovega nastopa na skali Gordo. Če najdete paschalku v različici za konzole četrte generacije, potem duh ne bo nikjer izginil. Lahko se ji približate in ga preučite. Grozljiv pogled bo. Navsezadnje ima slika statična odprta usta in bele oči, iz katerih izteka črna tekočina.
Počasi se premika v krogu. Prisoten je tudi napis "Jock". Na dnu gore je šotorski tabor, kjer lahko slišite strašne zvoke, ki prihajajo od zgoraj. Verjetno jim daje istega duha. Omeniti je treba, da razvijalci niso pozabili na svojega moža Jolin. Jock je uspel iti v San Andreas, kjer je naredil briljantnega kaskaderja. Kmalu je celo prejel mesto guvernerja. Omeniti velja, da bo v eni od dodatnih misij tudi Trevor delal na kakšnem Nigelunenehno ga imenujejo Joke.

Sorodne publikacije