Kako zgraditi McDonalds v Minecraftu: Možnosti

V računalniški igri Minecraft lahko ne samo prikažete fantazijo za gradnjo unikatnih zgradb, temveč tudi reproducirate resnično obstoječe objekte. Na primer, lahko enostavno zgraditi "McDonalds" v "Minecraft" - najbolj priljubljena restavracija hitre hrane na planetu. Razmislite, kako lahko dobite za svoj igralni svet.

Ročna konstrukcija

Za začetek bomo analizirali glavne elemente, ki bodo našo zgradbo prepoznali. Seveda je prva misel velika črka "M", ki je na strehi stavbe. Lahko ga naredite iz zlatih blokov. Spomnimo se, da je v stavbi veliko lesenih elementov (ali imitacija), steklena okna in vrata. Na primer, med gradnjo lahko izberete vogale z hrastovim lesom ali bloki rdečega kamna. Ravna streha stavbe je lahko zgrajena iz kamnitih plošč.


Da bi zgradili "McDonalds" v "Minecraftu" bolj verjetni, morate ne samo poskrbeti za hišo, temveč tudi za pokrajino. Pomislite na lokacijo zelenih trat, grmičevja in drugih elementov dekorja. Če želite označiti območje restavracije, lahko postavite vrsto kamnitih plošč po obodu.

Kaj je notri?

Treba je narediti "McDonalds" podobno resničnemu, ne samo navzven, ampak tudi notranje. Na vhodu lahko na primer s pomočjo avtomatskih steklenih vrat postavite gumb. V kuhinji namestite štedilnik in delovne mize. Kako stoji in terminal za naročanjestandardne plake. Da bi povečali stopnjo realizma, lahko nastavite mod za pripravo hitre prehrane. S tem dodatkom boste lahko kuhali burgerje, pomfrit, zalili kroglico in tako naprej v kuhinji restavracije. Odlična možnost za strežnike za igranje vlog. Zdaj veste, kako zgraditi McDonalds Minecraft. Ampak nihče ne omejuje vaše domišljije, ker lahko spremenite elemente po vaši presoji. V resničnem življenju je veliko različnih restavracijskih zgradb - izberite tistega, ki vam najbolj ustreza!

Sorodne publikacije