Značilnosti frakcij in oklepov temnega bratstva ("Skyrim")

V Skyrimu uspeva več frakcij, ki jih lahko naredite, če izpolnite več naročil. Ena od teh skupin je Temno Bratstvo, ki ga odlikuje oklep in edinstvena zgodba.

Zgodovina klana

Temno bratstvo je starodavni klan najetih morilcev, ki ubijajo tiste, nad katerimi je bil storjen Temni sakrament (starodavni obred, ki ga je naročnik izvajal, da bi označil namen plačancev). Tako kot vsi plačanci so imeli Bratstvo tekmece - Morag Tong, klan na Morrowindi. Temno bratstvo raje skrito življenje, medtem ko Morag Tong v nasprotju s tem uživa spoštovanje in spoštovanje v družbi Morrowind. Člani klana imajo edinstven oklep Darkovega bratstva "Skyrime" in prav tako častijo boga praznine in smrti Sytisa. Kot v vsaki frakciji je imelo Temno Bratstvo svojo hierarhijo, na vrhu katere so bile Hearing in Mother Nights. Samo izbrani bi lahko postal zdrav sluh in slišal, kar pravi Mati Nights. Vsi, ki so slišali oddajo, so prešli na člane kroga Chornaya Ruka - to je pet ljudi, ki vodijo Bratstvo in upravljajo druge plačance.


Igralec bo našel pot do tega klana po zahtevi Aventusa Aretina za nalogo Lost Innocence. Nato bo vodja Bratstva osebno videl Dovakina in ga prikazal na poseben način. Ko poteka zgodba o razdrobljenosti, bo igralec prejel oklep Temeljnega bratstva "Nominacija". Vsaka podrobnost oklepa ima edinstveno lastnost, ki pomaga pri izvedbinaloge, da ostanejo neopažene in povzročijo smrtonosne udarce. Na koncu vrstice nalog lahko od vodje klana dobite edinstveno Goryino rezilo. Oklep Darkovega bratstva "Skyrime" ima posebne značilnosti v obliki tesnega materiala, izdelanega v črni in rdeči barvi. Komplet je sestavljen iz kapuco, oklep, rokavice in škornje.


Oklepna modifikacija temnega bratstva

Ni vsakdo zadovoljen s standardno nastavitvijo igre in nekaterim se utrudi po nekaj urah prehoda in želi nekaj novega. Prav zaradi tega so navijači oboževalcem predstavili nekaj novega in nenavadnega, s čimer so ustvarili mod "Skyrim" za Armor Dark Brotherhooda. Eden od njih je Oklep Učitelja Temnega Bratstva, ki nadomešča prvotni komplet oklepov iz igre. Namestitev tega modifikatorja ni težavna - dovolj je, da prenesete arhiv in prenesete vse podatke iz njega v mapo Podatki, ki je v sami igri. Nato morate v zaganjalniku igre postaviti kljukico, da aktivirate ta mod.

Obnovitev oklepov temnega bratstva

V sodobnem igralnem svetu leta 2011 je igra videti nekoliko zastarela, tako da veliko navijačev sprošča modo, "osvežujočo" igro. V "Skyrim" re-texture oklep Dark Brotherhood izgleda skladno in ustreza ozračju igre. Ta oklep je primeren tako za moške kot tudi za ženske. Predstavljene so možnosti za druge dirke, ki so prisotne v igri. Ponovno teksturo lahko namestite s pomočjo posebnega upravitelja ali ročno. Naložene datoteke je treba poslati v mapo Podatki in po potrebi potrditi združitev map.Ta način je nezdružljiv z drugimi modi, povezanimi s spreminjanjem teksture Temno Bratstvo Armor. Skyribovo Dark Brotherhood Armor je odlična različica opreme za tiste, ki želijo ostati neopaženi in napad iz sence.

Sorodne publikacije