Electrolux - split sistem: pregledi, navodila

Danes je življenje doma in dela v pisarni danes skoraj nemogoče zamisliti brez klimatizacije. Postali so cenovno dostopni, njihova funkcionalnost pa se povečuje z vsakim modelom. S to opremo je mogoče ne samo ohladiti, temveč tudi toploto, kot tudi očistiti zrak, ki zagotavlja pozitivno in negativno nabite ione. Med drugimi proizvajalci takšnih naprav je treba spodaj izpostaviti družbo Electrolux, split sisteme te družbe, ki bo predstavljena spodaj. Konec koncev, če želite kupiti podobno napravo, morate prebrati podrobneje preglede in navodila, vam bo omogočilo, da bi se izognili napakam.


Pregled glavnih značilnosti split sistema blagovne znamke EACS-09HF /N3

Potrošniku bo stalo 16.800 rubljev. Gre za model, ki je del razširjenega nabora stenskih sistemov, v katerem se harmonično združuje sodoben dizajn in napredna tehnologija. Potrošniki uživajo v tem, da imajo te naprave visoko energetsko učinkovitost, delujejo na freonu brez ozona. Ne moremo pa omeniti opreme z glavnimi funkcijami. Kupci še posebej poudarjajo, da jim je všeč prvotni videz naprave. Eden od glavnih dosežkov razvijalcev te enote je izboljšanje elementov zasnove, ki tvorijo pretok zraka. To je omogočilo, da bi split sistem učinkoviteje obravnaval glavno nalogo. Kupci takoZ izbiro smeri in intenzivnosti dovoda zraka lahko izkoristijo eno od 9 položajev žaluzij.

Nakup klimatskih naprav najdete na straniКондиціонери.cv.ua

O dodatni funkciji

Notranji ventilator lahko deluje v štirih načinih. Če ga nastavite na najnižjo hitrost, potem pri delu ne boste slišali niti najmanjšega hrupa, kar vam omogoča udobje. Če želite kupiti tudi klimatsko napravo, morate vedeti več o opremi proizvajalca Electrolux, split sistemi tega podjetja delujejo v inteligentnem načinu. Če se aktivira, preklop klimatske naprave iz enega načina v drugega ne bo potreben, ker bo split sistem lahko analiziral temperaturo in določil udobje.

Pregled pozitivnih značilnosti

\ t
Naprava je interaktivna, zato bo uporabnika obvestila o pojavu težave tako, da bo na notranji enoti prikazala informacije z uporabo svetlobnih indikatorjev. Strankam je všeč, da sistem neprekinjeno deluje, preverja sposobnost klimatske naprave, da jo pravočasno zaščiti pred zunanjimi vplivi. Ne smete se bati uporabiti enote, če je temperatura zunanjega zraka na -7 ° C. To pomeni, da lahko napravo uporabljate tudi v času izven sezone. Ko potrošniki razmišljajo o opremi blagovne znamke Electrolux, razlikujejo med drugim tudi split sisteme tega proizvajalca. Klimatske naprave so opremljene z večstopenjskim filtracijskim sistemom, ki ga je bilo mogoče dosečikompleksno čiščenje zraka iz:
 • kemičnih spojin;
 • virusi;
 • bakterije.
 • Za referenco

  Serijo Fusion so izboljšali inženirji, kar je privedlo do tega, da je zgornji model ena najbolj dolgo pričakovanih inovacij. V njem je optimalen nabor funkcij, poleg tega, kot pravijo kupci, model lahko varčuje z elektriko, medtem ko skrbi za udobje in zdravje potrošnikov.

  Pregled funkcionalnih značilnosti

  Če potrebujete klimatsko napravo, lahko tudi vi upoštevate izdelke blagovne znamke Electrolux, split sistemi tega podjetja imajo izjemne funkcionalnosti. Med drugimi potrošniki je treba razlikovati med:
 • samo-diagnozo;
 • avtomatske rolete;
 • samodejno čiščenje;
 • mehki zagon;
 • širokokotne žaluzije;
 • LED prikazovalnik;
 • večstopenjski filter. Razlikujemo stranke, kot je dejstvo, da so načini delovanja v tej opremi dovolj za ustvarjanje udobne mikroklime znotraj prostorov:
 • hlajenje;
 • drenaža;
 • ogrevanje;
 • prezračevanje.
 • Stabilno delo bo doseženo pri temperaturah od -7 do + 43 ° C. Uporabili boste lahko turbo način in avtomatsko odmrzovanje. Dodatna funkcionalnost je tudi samodejni zagon in vroč zagon. Komplet je opremljen z daljinskim upravljalnikom, ki vam, kot poudarjajo kupci, omogoča nadzor sistema od koderkoli v prostoru. Electrolux Split System, kateri pregledi vam bodo pomagaliPrava izbira, s sodobno antikorozijsko prevleko, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo naprave. To še posebej velja, če se naprava uporablja v prostoru, kjer je mogoča visoka vlažnost. Toda prisotnost večstopenjskega filtra zagotavlja kakovostno čiščenje zraka, ki poteka 6 korakov.

  Pregled glavnih značilnosti

  Pred nakupom modela, opisanega v članku, se morate seznaniti z osnovnimi tehničnimi lastnostmi. Na primer, zmogljivost hlajenja in ogrevanja je 264 oziroma 281 kW. Kot je za porabo energije, je po mnenju kupcev, ni tako velika in naredi 081 kW za hojo in 0779 kW - za ogrevanje, v tem zaporedju.
  Inverterski razdelilni sistem Electrolux se lahko namesti na površino 25 kvadratnih metrov. Pretok zraka je 400 m 3 /h. Raven hrupa je po mnenju uporabnikov precej nizka in znaša 32 dB.

  Pregled glavnih značilnosti split sistema blagovne znamke EACS-07HP /N3

  Ta oprema stane 18600 rubljev. in je klimatska naprava z večstopenjskim filtracijskim sistemom. S pomočjo te opreme, kot so poudarili kupci, je mogoče očistiti zrak pred neprijetnimi vonjavami, virusi in patogeni. V sistemu je funkcija samodejnega zagona, ki je potrebna, ko pride do nenadnega izpada električne energije. Pomagajte temu sistemu, tudi če pride do ostrih skokov napetosti, medtem ko bo klimatska naprava shranila svoje začetne parametre in obnovila delo v določenem stanju.način. Podobne klimatske naprave-split sistemi Electrolux imajo zaščito kompresorja pred preobremenitvijo. Izklopi se, ko trenutni senzor pošlje signal v primeru okvare. Kupcem je všeč tudi dejstvo, da takšna naprava zagotavlja stabilno delo, saj bo še naprej delovala, tudi če bo napetost v omrežju precej nizka in bo znašala 158 čl.

  Navodila za uporabo: čiščenje notranje enote

  Če razmišljate o čiščenju notranje enote split-sistema Electrolux, morate vedeti, da ta dela vključujejo:
 • čiščenje zračnih filtrov;
 • skrb za navijače;
 • skrb za luknje za prezračevanje;
 • ​​
 • nega toplotnega izmenjevalnika.
 • Za čiščenje zračnih filtrov odprite pokrov in jih odstranite. Elemente očistimo z detergentom in pustimo stati 30 minut. Nato lahko filter dobro speremo in posušimo. Razdelilni sistem Electrolux, katerega navodila za uporabo so priložena kompletu, zahteva, da skrbite za ventilator. Na svoji strani je potrebno nanesti detergent in napravo obrniti v omrežje pri minimalni moči v način hlajenja. Iz luknje bo prišlo onesnaženje, ki bo padlo na tla, zato ga je treba predhodno položiti s krpo za olje.

  Sorodne publikacije