Signalizacija "Sherkhan Magic 5": navodila za uporabo

Eden od najbolj priljubljenih sistemov proti kraji je Sherkhan Magic 5. To je vsestranska oprema. Združljiv je z vsemi vrstami menjalnikov. Ena od prednosti sistema Sherkhan Magic 5 je njegova zanesljivost in visoka učinkovitost. Z avtomobilom uporablja dvosmerno komunikacijo in na zaslonu prikaže informacije o svojem stanju. Sherkhan Magikar 5, katerega navodila za uporabo so priložena ob nakupu, je priznana kot ena izmed najboljših variant protivlomnih naprav. Katere so glavne točke, na katere morate biti pozorni? To bo pomagalo nasvet izkušenih voznikov.

Glavne značilnosti

Avtomobilski alarm "Sherkhan Magikar 5", ki ga mora voznik pred začetkom obratovanja dobro preučiti, je nameščen v motornem prostoru vozila. Ta sistem je združljiv z dizelskimi in bencinskimi motorji. Šteje se, da je univerzalna.
Omejitev proizvajalca se nanaša na napetost omrežja. Ožičenje se mora napajati z napetostjo 12 Vt. Povezava med avtomobilskimi sistemi in ključavnico uporabnika se prenaša preko dvosmernega radijskega kanala. In zagon motorja se pojavi pri prenosu posebnega signala iz daljinskega upravljalnika. Časovnik lahko programirate.

Razdalja prenosa signala je 15 km. Vendar pa je treba parkirišče parkirati na prostem, kjer bo dobro viden. Ob prisotnosti motenj se obseg signala zmanjša.

Prednosti

Signalizacija "Sherkhan."Magic 5 ", ki jih mora strojevodja natančno preučiti, ima več prednosti. To pojasnjuje njeno visoko priljubljenost. Zanesljivost sistema zagotavlja visoko stopnjo zaščite za vse senzorje, procesor in anteno. Njena namestitev se izvaja zelo hitro. S tem se bo spoprijela z željo vsakega lastnika vozila.
V motornem oddelku je vgrajena močna sirena. To je precej glasno in praktično ne dela pri delu. Prednost predstavljenega sistema je tudi uporaba visokih standardov v razvoju. Ustvarjalci tega alarmnega sistema so testirali opremo, zaradi česar je bila zanesljiva na visoki ravni.

Nadzorna plošča z zaslonom omogoča lastniku avtomobila, da v celoti upravlja vse funkcije, kot tudi enostavno krmarjenje po pričevanju sistema. Da bi izkoristili vse zmogljivosti signalizacijskega sistema, je treba skrbno preučiti vsa priporočila proizvajalca.

Kje začeti?

"Sherkhan Magikar 5", navodilo, ki podrobno opisuje postopek delovanja, zahteva izvajanje vseh priporočil proizvajalca. Namestitev mora opraviti usposobljen avtomehanik. V nasprotnem primeru se lahko v primeru napačne namestitve kršijo varnostne funkcije alarma.
Za začetek dela z nameščenim sistemom morate vstaviti baterijo v obesek za ključe. Vključena je z dobavo, vendar daljinski upravljalnik ni nameščen. To vam omogoča, da ostane na visoki ravni. Po vklopu obeska za ključe lahko začnete. Na zaslonu se prikažejo informacije o stanju avtomobila. UpravljanjeUkaze za tipke lahko programirate s 4 gumbi. Signali se prenašajo v določenem kodiranju. Je edinstven, zato noben drug daljinski upravljalnik ne more upravljati sistema. V procesu delovanja obeska za ključe ga je mogoče ponovno povezati z nadzorno enoto, če se iz določenih razlogov signalizacija preneha odzivati ​​na njene ukaze.

Način zaščite

Skladnost s pravili dela in odgovornim odnosom voznika zahteva "Sherkhan Magic 5". Navodila za uporabo (samodejni zagon in drugi podrobni opisani načini) lahko povečajo udobje uporabe stroja. Za začetek mora voznik postaviti avtomobil v varnostni način. Če želite to narediti, morate tesno zapreti vsa vrata avtomobila, dvignite steklo. Preveri se tudi deblo. Po tem je voznik pritisnil prvi gumb na ključu. Ključavnice so zaklenjene, zaganjalnik ne bo deloval.
Če se izvrši ukaz, obesek za ključe daje značilen zvok. Alarm bo sprožil tudi pisk, luči bodo utripale 5-krat. Indikator utripa. To pomeni, da sistem deluje. Utripanje bo potekalo v intervalih enkrat na minuto. Vrata so zaprta, puščica za ključe pa 3 signala, pa tudi sam alarmni sistem. Ko vklopite zaščitni način, morate spremljati.

Ustvarjanje kode PIN 1

Če voznik iz kakršnega koli razloga ne more uporabiti verige za ključe, je mogoče sistem odstraniti iz varnostnega načina s pomočjo PIN 1. Določi ga lastnik vozila z 2 ali 4 številkami. Vsak element kode lahko nastavite v razponu od 1 do 4.
Sherkhan Magicar5 ", priročnik z navodili, ki ga preučuje voznik, ima določeno zaporedje naloge PIN 1. Oprema je odstranjena iz načina zaklepanja in odpre avto. Ključ v kontaktu mora biti obrnjen v položaj "ON", motor pa ni treba zagnati. Gumbi II in IV sta pritrjeni na obesek za ključe. Sirena se bo slišala enkrat in žarometi bodo izginili.


V 4 sekundah morate pritisniti katero koli tipko. Njena številka bo vnesena v prvo številko kode. Podobno število signalov se bo oglasilo. Na enak način so programirane tudi druge številke. Po končanem postopku sistem zapusti ta način. Sliši se 2 signala sirene, sledi 2 utripa žarometov.

Onemogočanje varnostnega načina

Če je način zaščite onemogočen na standardni način (izgubljen je ključni ključ, sistem ga ni sprejel itd.), Ga je mogoče odstraniti s pomočjo PIN 1. To je preprost postopek, ki ga razvijalci sistema Sherkhan Magikar 5 ". Navodila za uporabo podrobno opisujejo ta postopek. Voznik odpre avto. Hkrati se sliši alarmni signal sirene. Ključ za vžig je treba trikrat obrniti iz položaja "Izklop" v položaj "Vklop". Zvok se ustavi. V 4 sekundah morate tipko zavrteti tolikokrat, kot je PIN koda, 1 gonilnik je predhodno programiral. Po vnosu prve številske kode enkrat utripnejo žarometi. Nato vnesite drugo številko. Ko je celotna koda vnesena v sistem, bo ključavnica odstranjena. V nasprotnem primeru se bo sirena ponovno vklopila.

Samodejni zagon

Voznik po želji konfigurira funkcijo samodejnega zagona, ki je vgrajena v sistem"Sherkhan Magic 5". Navodila za uporabo tipk vam omogočajo nastavitev tega načina. Če želite to narediti, morate biti blizu avtomobila, zapreti vsa vrata, onemogočiti varnostno funkcijo. Gonilnik aktivira samodejni zagon. Ta funkcija samodejno postavi avto v varnostni način. Če voznik pozabi, da to stori ročno, po 30 sekundah z omogočenim samodejnim zagonom blokira vse sisteme.
Informacije o prehodu v ta način bodo prešle na stikalo za ključe voznika. Če želite to narediti, mora zaslon vsebovati besedo Pasivno. Vsakih 10 sekund naprava pošlje signal o vključitvi zaščite. To je zelo priročno, če voznik včasih pozabi blokirati avto.

Druge uporabne funkcije

Številne uporabne funkcije imajo signalizacijo "Sherkhan Magic 5". Navodila za uporabo bodo vozniku omogočila, da izbere načine, ki so mu uporabni.
Način tihe varnosti pošlje alarm samo lastniku ključa za avto. Hacker meni, da avto nima alarma. To vam omogoča, da ga vzamete vroče. Če ima voznik majhne otroke, lahko vklopite način varnega potovanja. Ko se vozilo začne premikati, so vsa vrata blokirana. Obstaja funkcija turbo-časovnika. Ta način omogoča, da motor deluje še nekaj časa, tudi ko je ključ za vžig izključen in je stroj nastavljen na varnostni način. To je potrebno za turbine. Ta način poveča življenjsko dobo opreme.

Možne napake

Predstavljeni alarmni sistem je priznan kot eden najbolj zanesljivih. Njegova priljubljenost je posledica množice uporabnih funkcij, ki podrobno opisujejo dokumentacijo sistema"Sherkhan Magicar 5" - navodila za uporabo. Motnje v tej opremi niso izključene. Povratne informacije uporabnikov vam omogočajo, da izberete najpogostejše. Večina klicev v avtomobilski servis je povezana z nezmožnostjo voznika, da izvede varnostni način ali z nepooblaščeno povezavo z alarmnim sistemom. Tak vzorec opazimo v okvari centralne sistemske enote. Ni ga mogoče popraviti. Če je alarm v garancijskem servisu, se ta oprema zamenja brezplačno. Voznik sam ne sme motiti signalizacijskega sistema. V nasprotnem primeru garancijski servis ne bo izveden. V skladu z vsemi zahtevami navodil "Sherkhan Magic 5" dokazuje visoko zanesljivost pri delu. Zato se njeno povpraševanje ne zmanjšuje za več let.

Sorodne publikacije