Čarovniška obnova obreda za iskanje

V igri The Elder Scrolls 5: Skyrim morate rešiti veliko nalog. Še posebej zanimiva so prizadevanja iz frakcije čarovnikov Visoke šole Winterholder, saj lahko z njihovim prehodom razvijete veliko uporabnih veščin in novih veščin. In v tem majhnem geju bomo govorili o nalogi "Ritual Recovery Spell".

Kako začeti

Preden postane iskanje "Ritual Recovery Spell" na voljo, mora vaša gora prenesti spretnost "Restore" na raven 90. Po tem se bo v dialogu s Collet Marens (Witcher Wizard) pojavila nova različica vprašanj in odgovorov. Morate izvedeti o novem uroku blizu čarovnika in poslala vas bo na Avgurja Dainlenskega, ki se je že srečal med izvajanjem glavne zgodbe. Tako se bo začela naloga Skyrim "Ritual Recovery Spell". Prehod tega iskanja se lahko imenuje še posebej težaven, vendar pa bodo morali še vedno pokazati svoje sposobnosti.


Avgustov test

Za dokončanje naloge "Ritual Recovery Spell", se odpravite v Midden, pod Winterhall Mages. Do te lokacije lahko pridete skozi loputo, ki se nahaja tik ob vhodu v "Dvorano podpore". Pojdite skozi jame in poiščite Avgurja Dinielskega. Nepokojni čarovnik vam pove, da lahko vaš junak nauči ritualno rehabilitacijsko uro, toda to zahteva sojenje. In potem se odloči, ali si vredenmagično znanje. Poskusite Augug je, da se morate upreti duhom, ki bodo napadali uroke in orožja, in vaš junak se lahko zanese samo na svoje sposobnosti v šoli "Restavriranje". To pomeni, da boste nedostopni zvitki, napitki in orožje. In ne boste mogli uporabiti čarovnije "uničujočih" in "čarovniških" šol.


Stojte v središču žarečega kroga in počakajte na začetku preskusa. Duhovi se bodo pojavili posamezno, vendar bodo na koncu trikrat. V vsakem primeru je potreben čas, zato je vaša naloga, da se skušate izogniti škodi in pravočasno uporabiti šolsko uro.

Nagrada

Po opravljenem preizkusu bo Augur učitelja vašega junaka naučil novo uroka "Curse of Undead", ki bo zelo koristna v bitkah s okostji in draggrami. Poleg tega boste v Colette Marens lahko kupili Spell Protection Spell. Res je, za to bo treba počakati, da se posodobi njegova trgovalna oprema.

Nekateri triki

Če ste bili usposobljeni za "Sneaky" spretnost, lahko z lahkoto doživite preskus brez najmanjše škode. Če želite to narediti, pojdite v način zasebnosti, preden opazite prvega duha. Nato boste ostali neopaženi do konca testa. Poleg tega bo v tem boju koristno Scream "Lullabies", razen če ste ga seveda preučili. In če poznate vse tri besede tega uma, lahko popolnoma opravite test, brez kakršne koli škode. Če želite, lahko s seboj vzamete nekaj vračil inzaščitno smeti, pa tudi začarane predmete. Toda to je mogoče le, če imate poleg sebe spremljevalca. Potem morate predati potrebne predmete mu pred preskusom, in nato poberem, če je potrebno. Toda v vsakem primeru ne smete napadati duhov z orožjem, ker se bo potem naloga štela za neuspešno in bo morala začeti prehod z zadnje točke.

Sorodne publikacije