Kaj storiti, če letite z Doto 2?

"Doto 2" je računalniška igra v žanru spletnega bojnega arena, to je nekakšen projekt, ki temelji na vlogi in vam omogoča, da izberete enega od več deset znakov in se udeležite kratkih bitk v približno eni ali dveh urah. Posebnost tega žanra je, da svojega lika dolgoročno ne napihnete. Za vsak boj greš z znakom ničelnega nivoja in končaš bitko, dokler svojega junaka ne napolniš. Ima svoje prednosti in slabosti, vendar so prednosti vsekakor več, ker je Dot postal ena najbolj znanih in priljubljenih iger za več igralcev na svetu, prav tako pa je ustvarila in popularizirala ta žanr. Če torej zaženete Doto 2, potem zagotovo ne boste zadovoljni. Za to se morate seznaniti s tem členom, saj boste tukaj našli vse potrebne rešitve. Kaj naj naredim, če letim z Doto 2?


Prva pot

Če zaženete "Doto 2", seveda začnite z načinom, ki najbolj pogosto pomaga. V tem primeru preverja celovitost predpomnilnika igre. Ta funkcija je na voljo v "Promot", ki jo igralci igrajo v Dot. Igra je brezplačna, tako da ni smiselno nalagati piratskih iger in iskati "leve" strežnike, ko je vse na voljo za nekaj klikov. Torej, da bi preverili celovitost predpomnilnika igre, morate iti v knjižnico iger, poiskati "Doto" med njimi, nato pa v nastavitve in izbrati element za preverjanje integritete. Kaj je to? To je postopek, ki primerja igre na vašem računalniku s tistimibiti morajo v izvirniku. Če nekatere datoteke manjkajo, jih sistem samodejno obnovi, nato pa igra teče gladko in ne leti. Zakaj datoteke izginejo? V večini primerov so razlogi vaši varnostni sistemi, kot je protivirusni ali požarni zid, ki lahko sprejmejo določeno datoteko za virus in jo izbrišejo. Če torej zaženete Doto 2, morate dodati to igro v izjemo protivirusnega programa, da ne bi preverjali celovitosti predpomnilnika pred vsakim zagonom.


Izbriši mapo bin

Na žalost lahko vse težave odpravite le na prvi način. Včasih "Doto 2" leti brez napak, tako da ne morete ugotoviti, s čim se ukvarjate. V tem primeru poskusite izbrisati mapo zabojnika za igre. Seveda ne smete pustiti vsega v tej obliki, saj igra ne bo mogla delovati brez te mape in njenih datotek. Vendar pa boste morali ponoviti postopek, opisan v prejšnjem odstavku. Kako enostavno je uganiti, s tem postopkom se bo ta mapa nadaljevala v izvirni obliki, kar poveča verjetnost, da se bo igra začela in prenehala leteti. Seveda to ne pojasni, zakaj Doto 2 odleti, vendar tega ni treba vedeti. Dovolj je razumeti, da ta metoda rešuje težave z odhodi. Kaj pa, če ne pomaga?

Čiščenje predpomnilnika "Steam"

To je precej naprednejša metoda, ki zahteva veliko znanja in večjo odgovornost. V nekaterih primerih, ko "Doto 2" odletirazlog je lahko skrit v predpomnilniku same platforme "Stream". Žal nimate dostopa do predpomnilnika, zato boste morali prenesti poseben program, imenovan SteamCleaner. Upoštevajte, da to ni uradno orodje Steam, temveč program tretje osebe, zato ga uporabljate na lastno odgovornost in tveganje. Ko namestite program, ga zaženite in nato popravi vse napake v predpomnilniku vaše platforme. Po tem poskusite znova, da začnete igro. Veliko igralcev poroča, da ta metoda pogosto rešuje vprašanje odhodov.

Ponovna namestitev igre

Kaj storiti, če Dot 2 leti celo po vsem, kar ste storili? V tem primeru je treba uporabiti bolj radikalne ukrepe. Na primer, lahko izbrišete mapo z igro ali celo mapo Promot. Ko znova poskusite zagnati "Stream", bo samodejno prenesel vse potrebne podatke iz nič. Pogosto vam omogoča, da začnete vse iz praznega lista, in skoraj vedno rešuje vse težave z odhodi.

Težave z VAC

Igra lahko preleta tudi zaradi težav z VAC, to je z anti-cheat sistemom "Stim". Mnogi igralci se pritožujejo, da se igra zruši s sporočilom o napaki VAC. Kaj storiti v tem primeru? Prvič, priporočljivo je, da ponovno zaženete računalnik, saj je v tem primeru zelo pogosto ta rešitev v pomoč. Mnogi pravijo, da je to idealna rešitev v 99 odstotkih primerov. Ampak, če to ne pomaga, potem morate poskusiti nekatere druge možnosti. Prvič, ne uporabljajte goljufij, ker to vodi do napakeVAC Drugič, preverite, ali je funkcija za preprečevanje podatkov omogočena. Nato morate onemogočiti VPN, če ste ga vklopili. No, seveda, morate preveriti celovitost datotek sistema Windows. Nekateri od teh pristopov vam bodo zagotovo pomagali pri reševanju teh vprašanj.

Možnosti zagona

No, zadnja stvar, ki jo morate storiti, je poskusiti, če nenehno spremljate igro - to je nastavitev možnosti zagona. V nastavitvah igre v "Steam" morate izbrati element, ki je odgovoren za nastavitev zagonskih možnosti. Preden boste vnesli več ukazov, ki se bodo zagnali vsakič, ko zaženete igro, se prikaže ukazna miza. Če želite natančneje govoriti, morate napisati tri ukaze: novid, nod3d9ex in nod3d10ex. Pred vsakim od njih je treba dati pomišljaj, in za njim - prostor. Po tem shranite spremembe in nato vklopite igro. Ukaze, ki jih določite, se samodejno sprožijo vsakič, kar zmanjša verjetnost odhodov.

Sorodne publikacije