Pregled slušalk Sony MDR ZX110

Če potrošnik rad posluša glasbo v slušalkah več ur na dan, potem zagotovo potrebuje model kakovosti. Članek opisuje odlično napravo Sony MDR ZX110. Mnenja, značilnosti, prednosti in slabosti - glavna tema članka. Uporaba te naprave je lahko tako za amaterje kot za profesionalce.

Opis splošnih slušalk

Slušalke so povprašane. Imajo dober zvok (za svojo ceno). Hrbtenica proizvajalca je bila na srednjih frekvencah. Pogosto pri poslušanju glasbe lahko slišite uho, škripanje, zvok se izkaže precej grdo. Na splošno je naprava primerna za tiste, ki potrebujejo slušalke za igranje igre ali gledanje filma. Tisti, ki radi uživajo v poslušanju glasbe visoke kakovosti, morajo biti pozorni na dražji model.


Poslušanje posnetkov v slušalkah Sony MDR ZX110 ne bo delovalo dolgo, ker niso uspešne. Ušesa so prehitro utrujena. To dokazuje veliko število pripomb lastnikov. Slušalke se uporabljajo dolgo časa, dobro izgledajo tudi. Vedno imejte v mislih vrednost, pri kateri je bila naprava kupljena, in ne pričakujte preveč. Pogosto so te slušalke pridobljene za šport.

Specifikacije

Naprava za slušalke Sony MDR ZX110, konstrukcija je zaprta. Naprava je dinamična. Frekvenčno območje je od 12 do 22 tisoč Hz. Občutljivost slušalk je 98 dB. Naprava je pritrjena na stroške naglavnega traku. Tehta samo 120 gramov. Zmogljivost - 1000 mW. Impedanca - 24 ohmov. Premermembrana je 0,3 cm. Kabel ima dvosmerno povezavo. Slušalke imajo standardno mini jack jack 3,5 mm. Prejel je L-obliko in zlato barvo. Kabel ima dolžino 1,2 metra.


Prednosti modela

Kot vse druge naprave imajo tudi prednosti Sony MDR ZX110. Recenzije vam omogočajo, da jih določite. Slušalke so privlačne vrednosti (približno 1 tisoč rubljev), odlična zasnova in oblikovanje na splošno, lahek in skoraj ne čutijo, ko nosijo, imajo veliko količino, odlično nameščen na glavo, izolacijo hrupa za proračun razred model je idealen.

Slabosti modela

Da bi bili popolnoma zadovoljni s kupljenim modelom, morate poznati vse njegove pomanjkljivosti. Slušalke pogosto dajejo ravno zvok, zato morate uporabiti izenačevalnik. Če uporabljate Sony MDR ZX110 poleti, potem čez nekaj časa se ušesa začnejo potiti. Trak je narejen iz plastike. Obstajajo primeri, ko so se pozimi zaradi zelo nizkih temperatur slušalke pravkar zlomile.

Specifikacije Sony MDR-ZX110AP

Ta kabelska naprava vrste monitorja. Kot Sony MDR ZX110 slušalke (črna - prevladujoča barva v oblikovanju), dinamično. Razpon je od 12 do 22 tisoč Hz. Impedanca - 24 ohmov. Membrana ima premer 0,3 cm. Neodim se uporablja kot magnet. Občutljivost je 98 dB. Zmogljivost - 1000 mW. Vgrajen enojni oddajnik. Konstruiran zaprt tip. Pritrjena z lokom, ki prehaja skozi glavo. Obstaja mikrofon. Lahko se zloži. Kabel se priključi na oba zvočnika. Je simetrična, njena dolžina -1,2 m Standardni priključek - 3,5 mm. Zlata prevleka, vtič - v obliki črke L. Na voljo za prodajo kot črna, roza in bela.

Zvoki

Te slušalke so zasnovane za delo s telefonom ali pametnim telefonom, tablico. Slušalke nemoteno delujejo. Zvok je jasen, na spodnjih frekvencah je občutljiv fokus. Zdi se, da je visok obseg precenjen, povprečje pa je preobremenjeno. Razvijalec je naredil tako, da se je predstava zdela jasna, dinamična in kontrastna. Zvok je resnično sočen in močan. Včasih občutek slabe podrobnosti včasih manjka naravnosti.

Ergonomija

Model Sony MDR ZX110 AP je izdelan iz plastike. Naglavni trak nima dodatnega pokrova, tako da se bo po dolgotrajni obrabi začel pritisniti na glavo. Vendar pa ta nelagodje ne čuti vse: nekateri so sposobni iti z njimi več kot eno uro brez čustev, drugi pa ne morejo zdržati 20 minut. Vse je odvisno od oblike lobanje lastnika. V drugem nič izjemne naprave nima.

Pros

Slušalke imajo svoje prednosti. Kaj si ti? Kaj privabljajo potrošnike? Nizki stroški (1 tisoč rubljev), svetel zvok, dobro slišal bas, kontrast v zvoku všeč vsi lastniki. Velika količina, zaloga je odlična, zahvaljujoč mikrofonu, lahko prosto govorite po telefonu.

Proti

Razmislite o nekaj slabostih teh slušalk. Zvok je nenaraven, zato je najbolje uporabiti izenačevalnik. Zaradi ušesa se ušesa potijo. Po 2-3 urah uporabe se lahko pojavi neprijetna plastikamodelov.

Rezultati

Slušalke Sony MDR-ZX110 Black so trenutno zelo priljubljene. Izbira slušalk je neposredno odvisna od želja potrošnika. Obstaja dodatna sprememba, ki se prodaja pod indeksom AP. Od verodostojne ne razlikuje praktično ničesar, samo nekatere podrobnosti. Kateri od njih naj da prednost? To je vredno izbrati na lastno, pred poslušanjem vsakega elementa v trgovini.

Sorodne publikacije