Namestitev oklepnega oklepa Dark Brotherhood za Skyrim

Igra Skyrim je zelo priljubljena tudi zdaj, po toliko časa po objavi. Mnogi še vedno igrajo in celo najdejo nekaj novega. Ampak ena stvar je gotova - Skyrimov urnik je zastarel. Vendar pa obstajajo modemakerji, ki nenehno ustvarjajo nove, kul in zanimive modele, vključno z replikatorji.

Oklep temnega bratstva in njegove prednosti

Temno bratstvo je zelo močna organizacija, čeprav je v petem delu "Skyrima" ta frakcija praktično uničena. Na koncu zgodbe za TB praktično vsi člani bratstva umrejo, junak postane glavni. Oklep Darkovega Bratstva daje različne koristi, vsak del je fasciniran. Na primer, kapuco poveča izgubo čebule, čevlji vam omogočajo, da se premikate tiho, oklep pa poveča odpornost strupov. Na žalost, razvijalci naredil oklep ni zelo dobro. Da bi to naredili, obstaja skrivnost Dark Skyja za Skyrim. Repelente ustvarjajo mod-oblikovalci, ki imajo dober "Photoshop", "Nifshop" in druge programe za ustvarjanje 3d-modelov in visokokakovostnih tekstur. Replikatorji sami po sebi ne spreminjajo ničesar v igri, največji - 3d-modeli določenega predmeta ali teksture. V bistvu se spremeni samo tekstura, ne vzorci. Težko je ugotoviti, kateri od 1000 modsov je najboljši replier bratov Dark Brotherhood za Skyrim, vendar ga lahko poskusite.


Najboljši replikatorji

Precej dober repeller za oklep Dark Brotherhooda za Skyrim za moške in ženske je lahko ustvaril mod-moderatorja Redtoxa, ki je uspel izdelati oklep v HD kakovosti. Izgleda takoveliko boljši od standardne različice. Barve so polne, s temnejšimi odtenki. Avtor predlaga zamenjavo oklepa v več različicah. Podpira različice 2k in 4k ter različne barvne različice: črna in standardna rdeča.
Nedvomno je to zelo kakovostna replika, vendar ne najboljša. Obstajajo različice, ki so veliko boljše in zanimivejše. Na primer, drugi HD-odbijalni temni bratovski oklep za Skyrim - Better Shrouded Armor. Kaj je boljši oklopljen oklep? To je še en odpornik, ki ne spreminja le dovoljenja, temveč tudi oklep. Ampak samo vizualno. To pomeni, da so na oklep dodani novi deli, delci usnja, kovine in tako naprej. Izgleda veliko bolje kot prvotni oklep, ampak tudi v temnem slogu. Zelo lepo


Namestitev replikatorjev

Ti repliersji so namenjeni za Skyrim. Mod, Armor of Dark Brotherhood, repeller of armor Na splošno, brez razlike, da je skoraj vsaka sprememba za to igro nastavljena zelo enostavno, ne traja veliko časa. Za začetek morate poiskati in prenesti zahtevani replier oklepa Dark Brotherhood za Skyrim. Prenesen je arhiv, znotraj katerega so različne datoteke. Najverjetneje bo mapa Podatki ali samo njena vsebina. Čas je za začetek:
  • Odprite glavno mapo Skyrim.
  • Poiščemo mapo Podatki.
  • Odprite podatkovno mapo v arhivu (če obstaja).
  • Odprite mapo Podatki v glavni mapi igre.
  • Vse datoteke iz arhiva prenesemo v mapo Podatki in potrdimo zamenjavo (če obstaja). Po tem lahko enostavno igrate z novim igralcem.
  • Te preproste korake lahko izvedete tudi prek Nexus ModManager To je poseben program, ki je namenjen za samodejno namestitev sprememb za Skyrim. Prav tako lahko ljudje, ki imajo licenco kopijo neposredno prenesete mods iz studia igre platforme Steam.

    Sorodne publikacije