Philips Fidelio X2 Pregled slušalk

Velike slušalke imajo veliko prednosti. Glavna stvar med njimi je, da ima uporabnik zmožnost, ne da bi kdorkoli prekinjal, varno gledal film ali preprosto poslušal glasbo. Slušalke Philips Fidelio X2, katerih pregled je predstavljen v tem članku, so se na trgu pojavile pred kratkim. Podjetje proizvajalec so postavljeni kot premium model za amatersko uporabo.

Uspešna oblika zagotavlja odlično zvočno izolacijo in odlično kakovost zvoka. V zvezi s tem se lahko uporabnik popolnoma potopi v glasbeni svet, pozabi na slušalke na glavi.

Splošni opis

Naprava je klasičen odprti model polne velikosti, izdelan iz materialov s precej visoko kakovostjo. Osnovna zasnova slušalk je kovinska. Veliko uporabnikov ugotavlja, da je slušalka Philips Fidelio X2 zelo mehka. Eden ne more, vendar bodite pozorni na veliko prekrita s prijetnim na dotik velur skodelico. Zunanji deli so izdelani iz mehke plastike. Izgledajo zelo trdno, toda tukaj se na nekaterih mestih vidijo sklepi, ki ustvarjajo določeno nelagodje z estetskega vidika. Standardna oprema naprave vključuje odstranljivo žico v vezavi tkanine, dolžino 3 metre in adapter 63 milimetrov.


Oblikovanje in ergonomija

Ko govorimo o zasnovi slušalk Philips Fidelio X2, je pomembno poudariti dejstvo, da uporaba visokokakovostnih materialov daje napravi zelo soliden videz. V zbirko posebnihNi pritožb. Kljub svoji velikosti so slušalke dovolj lahke.
Pod pasom je pritrjena zračna viseča mreža, ki zagotavlja udobno prileganje. Poleg tega se naprava praktično ne čuti na glavi in ​​se hitro prilagodi svoji obliki. Ušesa ne zbledijo tudi pri daljši uporabi novosti, zaradi česar je zelo primerna za gledanje filmov.


Glavne značilnosti

Slušalke so glavna modifikacija, zato govor o upravljanju nima smisla. Layered Motion Control gonilnike lahko imenujemo glavni poudarek strojne opreme Philips Fidelio X2. Pregledi številnih uporabnikov kažejo, da se zaradi tega, ko poslušate glasbo, povprečne in visoke frekvence reproducirajo čim bolj jasno. Razvijalci so uporabili sestavljeno membrano v velikosti modela 50 milimetrov. Sestavljen je iz več plasti polimera, med katerimi je sloj gela. Če želite uspešno zatreti odsev notranjega ušesa, se skodelice slušalk nahajajo pod kotom 15 stopinj proti ušesnemu kanalu. Po mnenju predstavnikov podjetja je frekvenčno območje naprave v razponu od 5 do 40 kHz.

Zvok in akustika

Philips Fidelio X2 se šteje za slušalke s pol-tipalom. Njihova uporaba pomaga lastniku, da v celoti izkusi celotno glasbeno paleto melodije. Povratne informacije lastnikov naprave kažejo, da pri poslušanju pesmi obstaja občutek popolnega potopitve, ne glede na to, alikateri slog glasbe pripada tej ali tisti poti.
Zaradi uporabe odprte akustične zasnove za oddajnikom ni pritiska in se membrana prosto premika. To zagotavlja jasen in čist zvok. Kabel z majhnim uporom, skupaj z dvema skodelicama, zmanjšuje motnje. Slušalke zvok zelo glasen, v povezavi s katerim lahko napravo celo uporabite kot zvočnike za igranje vlog. Treba je opozoriti, da je v proizvodnji vsak zvočnik temeljito preizkušen in uglašen, po katerem se izbere pare, kar zagotavlja tudi podroben naravni zvok.

Slabosti

Kot pri drugih modelih tega proizvajalca, tako imenovano uhajanje slušalk Philips Fidelio X2 znaša več kot 50 odstotkov. Z drugimi besedami, ljudje po vsem svetu bodo slišali glasbo. V tem primeru ne bo prihranila niti majhne glasnosti. V zvezi s tem, govoriti o večer sam po ogledu filma ni treba. Druga pomanjkljivost je, da za popoln razvoj potenciala naprave, uporabo posebne opreme, zlasti ojačevalnika in Hi-Fi opreme.

Sklepi

Če povzamemo, ne moremo omeniti vrednosti Philips Fidelio X2. Cena slušalk v domačih trgovinah se začne pri oznaki 12 tisoč rubljev. Na splošno se model lahko imenuje zelo uspešen in kakovosten, saj je bilo njegovo ustvarjanje porabljeno veliko truda.
Potreba po nakupu dodatne pomožne opreme, kot jo priporoča proizvajalec, je nedvomno velika pomanjkljivost in ovira številne kupce.To ni presenetljivo, ker če želi oseba poslušati svojo najljubšo glasbo, mora imeti dovolj slušalk za to. Karkoli že je bilo, tudi brez izboljšav, model zagotavlja visokokakovosten zvok, ki v kompleksu z atraktivnim dizajnom in udobnim dizajnom ne pušča ravnodušnega nobenega ljubitelja glasbe. Vse to naredi slušalke zelo priljubljene v naši državi.

Sorodne publikacije