Sesalnik LG V-K99161NAU: Pregled, značilnosti in ocene lastnikov

Sesalnik je sestavni del sodobnega čiščenja. On je tisti, ki mu dovoljuje, da se znebi prahu in smeti na tak način, da ne ostane na vseh horizontalnih površinah hiše ali stanovanja, kot je to v primeru običajnega pometanja. Ja, in čas s to enoto za čiščenje je veliko manj. Proizvajalci so razvili vodne filtre, da bi čim bolj prečistili zrak, ki teče skozi njega. Eden od modelov, opremljenih s tem filtrom, je LG V-K99161NAU. Preglejmo njegove ključne značilnosti in bodimo pozorni na preglede uporabnikov, da ugotovimo, kako dober je ta model in ali ga je vredno kupiti za vaš dom.


Kaj je vodni filter

Vodni filter ali vodni filter je posebna ciklonska enota, ki se uporablja namesto običajnih vrečk ali smeti. Njegova prednost je, da delci v zraku, ki jih preide v vakuum, pod silo vztrajnosti padejo v vodo, jo absorbirajo sami in se usedejo na dno rezervoarja.
Rezultati testov kažejo, da ta pristop omogoča bolj učinkovito čiščenje zraka in filtriranje več prahu, ki se običajno ne zadržuje v drugih vrstah filtrov. In lažje je vzdrževati vodni filter - dovolj je, da po uporabi sperite z vodo, da se posuši - in je spet pripravljen za opravljanje svojega funkcionalnega namena.

Glavne značilnosti modela

Ta modelSesalnik ima moč motorja 1600 vatov. To je povsem dovolj za dnevno čiščenje doma. LG V-K99161NAU model je popolnoma domače in ni namenjen za delo za dolgo časa. Če želite, da je sesalnik čim dlje, priporočamo, da vsakih 15-20 minut dela počivate, da se lahko ohladi.


Med delovanjem lahko sesalno moč nastavite s pomočjo regulatorja, ki se nahaja na ohišju sesalnika. Najvišja vrednost moči je 300 vatov. Pri delu z občutljivimi lahkimi preprogami ali pohištvom je priporočljivo zmanjšati moč, da jih ne poškodujete.
Prostornina rezervoarja za vodo in smeti je 3 litre. Dovolj je, da se med čiščenjem stanovanja ne motijo ​​čiščenja. Po vsakem čiščenju je treba posodo sprati, saj bo težko odstraniti posušen prah iz njega. S LG VK99161NAU sesalnik ne bo mogel zapustiti smeti v zabojniku, da bi ga vrgel neposredno pred uporabo. Poleg vodnega zaklopa je uporabljenih še nekaj filtrov, kot tudi vir HEPA filtra. To zagotavlja maksimalno čiščenje zraka in preprečuje vstop finega prahu v okolje.

Izvedba

Proizvajalec je poskrbel, da je sesalnik čim bolj univerzalen. Poleg same naprave lahko v škatli najdete tudi številne priključke, ki so namenjeni uporabi v različnih situacijah. Glede na to, da je cena LG V-K99161NAU le okoli 11.000 rubljev, je to precej zanimiv pristop, ki kaže skrb za prihodnostUporabniki s strani razvijalca. Namestijo se na kovinski teleskop, ki se nato poveže s sesalnikom s fleksibilno cevko dolžine 2 metra.
Kot glavne šobe je mogoče dodeliti turbopolnilnik, ki je namenjen čiščenju volne za domače živali, standardno šobo za talno preprogo s stikalom, ozko režo in napravo za čiščenje pohištva. Tak komplet je dovolj za večino vsakodnevnih opravil. Glede na to, da je sesalnik LG V-K99161NAU mogoče uporabiti kot orodje za pranje, je proizvajalec na škatlo dodal dodatno opremo za šamponiranje, prav tako pa tudi zmanjšano različico slednjega za nedostopna območja.

Način vlažnosti

Prednost tega modela je sposobnost mokrega čiščenja, vključno s pranjem preprog. V ta namen je 15-litrski rezervoar, v katerem se pred zbiranjem nanese šampon ali drug detergent. V tem načinu se napajajo prej omenjene posebne šobe. Čez nekaj časa po nanosu sestavka uporabimo običajno šobo za čiščenje preprog brez težav. Zahvaljujoč sesalcu LG V-K99161NAU je možno veliko prihraniti pri kemičnem čiščenju palas, saj je sedaj ta postopek na voljo v domačem načinu.

Pozitivne povratne informacije o modelih

Da bi preverili izvedljivost nakupa takšnega sesalnika, preberite mnenja lastnikov LG V-K99161NAU, ki so že imeli priložnost, da ga upravljajo nekaj časa v bivalnem okolju. Med glavnimi pozitivnimiv trenutkih, ki jih označujejo, je mogoče razlikovati med naslednjimi:
 • Lepa vrednost. LG je bil sposoben ustvariti dobro konkurenco z drugimi proizvajalci, ki ponujajo čistilni sesalnik z dobro funkcionalnostjo po razmeroma ugodni ceni, ki se giblje v okviru 11 tisoč rubljev.
 • Velika moč. Sesalne sile zadostujejo, da brez težav odstranijo smeti iz globin preproge, ki bi lahko dolgo ležale tam. Prah nima nobene možnosti.
 • Kompaktne dimenzije. Čeprav je ta model večji od običajnih sesalnikov z vrečko, je veliko bolj kompakten kot drugi sesalniki, kar omogoča enostavno upravljanje v manjšem stanovanju.
 • Dobra oprema. Bogata izbira šob vam omogoča, da izkoristite vse značilnosti sesalnika LG V-K99161NAU, s pomočjo katerih lahko s pomočjo različnih vrst čiščenja.
 • Enostavno vzdrževanje. Nekatera pralna sredstva potrebujejo zelo težko pranje po uporabi. V tem modelu ni takega problema: filter se očisti pod tekočo vodo v nekaj minutah.
 • Kot lahko vidite, ima sesalnik dober seznam pozitivnih strani. Vendar pa ima tudi precej resne pomanjkljivosti, ki jih je treba upoštevati pred odločitvijo o nakupu.

  Negativne povratne informacije o sesalniku

  Med negativnimi točkami uporabniki pogosto upoštevajo naslednje:
 • Nevarna namestitev cevi za šampon. Zaradi tega pogosto leti ali preprosto teče na stičišču, kar močno ovira čiščenje.
 • Dokaj velika prostornina. V načinu pranja je priključena dodatna črpalkašampon, ki vodi do močnega in ostrega šuma. Prav tako se zvok sesalnika poveča, ko je posoda napolnjena z odpadki.
 • Nekateri uporabniki začetka obratovanja so se soočili z dejstvom, da je v drugi do tretji uporabi sesalna moč prenehala ustrezati značilnostim LG VK99161NAU. Problem je bil rešen s strani proizvajalčevega oddelka za garancijo, vendar to kaže na številne napake pri prodaji.
 • Zaključek

  Ta model je eden izmed najbolj poceni med sesalniki za detergente. Sposoben je opraviti veliko več nalog kot običajno čistilno orodje. Vendar pa zaradi nizkih stroškov morate plačati za kakovost in udobje, zato so nekatere funkcije težavne in neprijetne. Zato je pred nakupom LG V-K99161NAU vredno razmisliti, kakšno funkcionalnost je namenjena največji uporabi. Pri kemičnem čiščenju z vodnim filtrom večina uporabnikov nima težav. Vendar pa lahko med pranjem pride do težav.

  Sorodne publikacije