Pregled žičnih slušalk A4Tech HS-60

Če se oseba rad igra v internetni kavarni in želi kupiti svojo stereo slušalko, potem ne smete preveč plačati. Upoštevajte tipično napravo A4Tech. To je HS-60, ki omogoča glasovno komunikacijo. To bo zanimivo za potrošnika, da ima priročno obliko. Uhani uhani so nameščeni. Potrebno bo, če bo soba hladna. Na kablu je nadzor glasnosti, mikrofon je dober. Vendar pa na prenizki ceni za odlično kakovost zvoka ni pričakovati.


Pakiranje in pribor

Opisana naprava je na voljo v majhni embalaži. Ko odprete, lahko vidite same slušalke, dva para obešalnikov, garancijsko kartico in napravo, ki vam omogoča, da slušalke pritrdite na monitor. Na splošno je ta sklop nenavaden. Mnogi ljudje so presenečeni nad dejstvom, da je en par skrivnih krznenih plaščev, drugi pa iz usnja. Tudi vsi uporabniki se takoj ne zavedajo, da je to plastični preklopnik, ki služi kot kavelj za pritrditev slušalk A4Tech HS-60 na monitor.

Specifikacije

Te slušalke so stereo slušalke. Zvočniki imajo naslednje značilnosti: impedanca je 32 ohmov, frekvenčno območje je od 20 Hz do 20 tisoč Hz. Občutljivost je približno 100 dB. Mikrofon je nameščen na prožno nogo. Obstaja poseben ključ, ki ga onemogoči. Vgrajen je tudi nadzor glasnosti. Dolžina kabla 2 m. Takšne značilnosti so zelo primerne za to cenovno kategorijožične slušalke. Ne izstopa, saj so ti kazalniki osnovni. Upoštevati je treba le, da je upornost zvočnikov precej visoka, vendar je občutljivost, nasprotno, nizka. Takšna kombinacija lahko slabo vpliva na predvajanje na preveliki količini, ki jo uporabniki pogosto zapišejo v komentarjih.


Videz

Prva stvar, ki jo pritegne ta naprava, je tanek kovinski lok. Skupaj z njo so pravokotne blazinice za uho. Če govorimo o odtenku, potem je črna, tam je srebrna barva. Kovinski naglavni trak je skrit. Zaradi tega modela se zdi nekoliko agresiven in izjemen. Da bi se izognili stiku s kovino z glavo, je proizvajalec uporabil podlago iz mehke krpe. Prek njega gre kabel do desnega zvočnika. Mikrofon v tej žični slušalki ima fleksibilno nogo, zato jo lahko nastavite v povsem različnih položajih. Če ni vklopljen, lahko mikrofon zavrne.

Uporaba

Slušalke so opremljene s krznenimi ušesnimi blazinicami, ki se lahko uporabljajo v hladnem obdobju. Potrošnik se bo z njimi počutil kar se da dobro. Vendar pa je v topli sezoni neprijetno uporabljati, saj postane zelo vroče. Zato je proizvajalec na komplet A4Tech HS-60 dodal rezervni par navadnih reševalnih vozil. Na kablu se nahaja nadzor glasnosti in tipka za izklop mikrofona. To ni nepotrebna funkcija, zato je treba to odliko pripisati zaslugam. Žice so dolge približno 2 metra. Dovolj bo za udobno uporabo.
Stojaloje školjka iz treh delov. Eden od njih je namenjen za pritrditev kljuke na monitor ali na drugo ravnino. Morda se zdi, da lepljiva površina ne bo zdržala teže slušalk A4Tech HS-60, vendar ni. Če zavržete tretji del, se bo izkazalo, da se bo na stojalo za slušalke. Zasnova se zdi nestabilna, vendar je teža slušalk majhna, zato lahko ta naprava zdrži. Na glavi je slušalka udobna, naglavni trak je prijeten, ne pokriva popolnoma ušes, podloga za tkanine pa se kaže na najboljši strani. Materiali, seveda, slabe kakovosti, kot tudi naprava A4Tech HS-60 je poceni. Plastični dotik je zelo dober na dotik, vendar je krhek.

Zvok

Takoj je treba opozoriti, da ta naprava stane nekaj manj kot 15 $, zato zanj ni potreben strm Hi-Fi zvok. Z nalogo komuniciranja prek omrežja deluje dobro. To je prednost mikrofona, kot tudi priročno pristanek. Amuleti se izolirajo od zunanjih zvokov na vseh 100%. Poudariti je treba dejstvo, da globok bas in srednji obseg med predvajanjem nista zelo impresivna. V tem primeru so poudarjene visoke frekvence. Vendar pa je to povsem dovolj za to vrsto.

Sorodne publikacije