Zakaj je potrebna Fallout 4 jedrska baterija?

Vsak oboževalec jedrske baterije Fallout 4 je večkrat našel. Ni presenetljivo, da se delovanje ploskve odvija v prihodnosti, ko ima človeštvo veliko bolj tehnološko visoko tehnologijo. Tisto, kar jih je pustilo zaradi grozne jedrske vojne. Kljub temu pa bo učenje o tej točki zelo koristno.

Kako izgleda in zakaj je potreben

Navzven je jedrska baterija Fallout 4 videti kot majhen valj z dvema poloma. Spodnji del je rumene barve, zgornji pa siv. Na rumeni strani je napisano opozorilno pismo z rdečo barvo, da je jedrska baterija izjemno nezaželena za uporabo v neposredni bližini odprtega ognja.


Uporablja se kot konvencionalno strelivo, kar je dovolj za en strel. Primeren je za različna energetska orožja, na primer lasersko puško in karabin (kot tudi vse njihove sorte), Teslin karabin, glavni laserski izvijač, notranja pištola in pištolo za iztrebljanje ter blaster tujcev. Vendar je treba zadnja dva vzorca orožja ustrezno spremeniti, preden lahko uporabita zemeljsko strelivo, ki je sprva neprimerno za tuje tehnologije.

Glavne značilnosti

Začnimo z dejstvom, da ima jedrska baterija Fallout 4 strošek devetih pokrovov. Seveda, to je njegova realna cena - za nakup streliva od prodajalcev junak bo veliko nižje stroške, in prodajajo veliko dražje kot 9 pokrovi. Vendar paveliko je odvisno od ugleda značaja na določeni lokaciji - bolj ko ga spoštujemo, ugodnejša je nakupna in prodajna stopnja.


V normalnem načinu prehod ni pomemben, tako kot druga streliva. Vendar, če igralec raje "Survival" način, potem je vredno pripravi za vsako baterijo, da tehtajo 0028 funtov. Seveda, kar malo. Toda junak, ki uporablja energetsko orožje, mora imeti resno zalogo streliva za njega - vsaj nekaj sto baterij. In teža nekaj kilogramov, še posebej, če uporabljate ne eno vrsto orožja, je že precej resna, ker morate razmišljati o taktikah, da ne bi nosili dodatnega tovora. Najbolje je omejiti dve ali tri vrste orožja z različnimi vrstami streliva. Če vas zanima, kaj je v Fallout 4 id baterije, potem bo koda naslednji - 000c1897. Uporablja ga sama igra, da ugotovi, kateri predmet se mora pojaviti pred junakom v določenem trenutku. Konec koncev ima vsak predmet, pa naj bo to orožje, oklep, vložek, hrana, zdravila ali jalovo smeti, edinstveno kodo. Če ga spremenite, lahko dosežete želeni rezultat - na primer, da dobite več pokrovov ali pa rdeče pločevinke spremenite v napredno orožje, draga zdravila. Vendar pa je to že mogoče imenovati odkrito chektery.

Kako ga lahko dobim

Če želite ugotoviti, kje je jedrska baterija v Falloutu 4, žal na žalost ne bo uspelo. Konec koncev, predmeti, ki so na pregledu sefov, škatel streliva, pa tudi trupelsovražniki so nastali po naključju. Toda na splošno je to strelivo precej pogost izdelek. Najdite, da je to praktično vsak trgovec, ki ponuja dobro paleto orožja.
Jedrske baterije je mogoče dobiti tudi kot nagrado za izvedbo iskanja "Clean Up". Zelo lepo je, da ga lahko večkrat vzamete in uničite pošasti na različnih lokacijah. Hkrati bo junak zaslužil nekaj izkušenj in kape, ki jih lahko uporabimo za popravilo ali nadgradnjo svoje opreme.

Zaključek

No, to je vse. Zdaj veste, zakaj je v igri Fallout 4 potrebna jedrska baterija, kakšne značilnosti ima, kjer jo je mogoče najti. Verjetno vam bo zdaj prehod igre prinesel še več užitka.

Sorodne publikacije