"Winds 7 Maximum": kako aktivirati. Navodila po korakih

Kot veste, so bili pred izdajo sistema Windows 10 vsi sistemi v tej družini plačani (in so) plačani. Seveda, na začetku vam ni treba kupiti namestitvenega diska, ampak da bi zagotovili kakovost katerega koli sistema, ga morate aktivirati. In to je dodaten finančni strošek, saj bo moral vnesti poseben licenčni ključ. Na primer, poglejmo, kako aktivirati "Windows 7 Maximum", ker je ta različica sistema danes, če ne boste sprejeli desete spremembe, velja za najbolj moderno in priljubljeno med uporabniki. Pri obravnavi glavnega vprašanja se bomo ukvarjali s formalnimi in neformalnimi metodami, čeprav so slednji, milo rečeno, nezakoniti, toda delo, ki se imenuje, je sto. In naš uporabnik je več in ni potreben.


Kako aktivirati "Windows 7 Maximum": Zakaj ga potrebujete?

Za začetek ugotovite, zakaj je aktiviranje tega programskega izdelka sploh potrebno. Dejstvo je, da ni dovolj samo prenesti sliko sistema in ga namestiti v računalnik. Njegovo ime bi bilo treba preizkusiti, na kar je Microsoft tako navdušen, čeprav sistem ne omogoča dostopa do bolj priljubljenih ali dodatnih programskih izdelkov.
Če to ne bo storjeno, bo sistem ob koncu določenega obdobja začel izdajati opozorilo, da je pred koncem poskusnega obdobja ostalo še toliko dni in da bodo sčasoma blokirane. Večina funkcijbo postal nedosegljiv, in celo nepooblaščeni ponovno zagoni se bodo pojavljali vsakih 20-30 minut.


Aktiviranje v postopku namestitve prvotnega operacijskega sistema

Prva rešitev problema, kako aktivirati 32 bitne ali 64 bitne operacijske sisteme Windows 7, je uporaba namestitve iz prvotnega diska, ki ga je uporabnik kupil , ki mu je plačal potreben znesek. Na škatli bo potrebna posebna 25-mestna koda.
V določeni fazi namestitve bo potrebno vnesti posebno polje, po katerem se bo "Windows 7 Ultimate 64 bitov ali 32 bitov izvajalo brez opomnikov." Toda ta možnost je primerna samo, če imate izvirni namestitveni disk z licenčno kodo. Toda kaj naj storim, če je bila distribucija prenesena iz uradnega vira, in za to ni licenc? Aktivacijski postopek lahko aktivirate, ko ustvarite Microsoftov račun, tako da navedete številko mobilnega telefona ali e-poštni naslov, nato pa boste morali potrditi svoje podatke. Slaba stran je le ta, da boste za ključ, ne glede na to, ali ga želite ali ne, plačati s katerim koli plačilnim sistemom ali plastično kartico.

Kako aktivirati Windows 7 Ultimate 64 bit po namestitvi?

Z lahkoto lahko počnete z aktiviranjem med postopkom namestitve. Samo v tem primeru bo sistem v testnem načinu deloval le trideset dni. Če ste po namestitvi sistema uradno pridobili licenco, aktivirajte 64-bitni operacijski sistem Windows 7 Ultimate aliNižjo konfiguracijo lahko dosežete z uporabo pogleda sistemskih lastnosti, do katerega dostopate prek menija PCM na ikoni računalnika, ki se nahaja neposredno na namizju. Spodaj je prikazano polje, na katerem je treba opozoriti, da je pred koncem poskusnega obdobja ostalo še toliko dni. Kliknemo povezavo, začnemo slediti navodilom aktivatorja in na določenem koraku preprosto vnesemo ključ, ki ste ga kupili.
Obvezni pogoj - prisotnost neprekinjene povezave z internetom. V odsotnosti povezave bo avtentifikacija sistema nemogoča.

Nadaljevanje aktivacijskega izraza prek ukazne vrstice

Malo ljudi ve, vendar se lahko sistem zlahka izvede v testnem načinu z orodjem ukazne vrstice, nato pa se poveča s trideset na sto do dvajset dni.
Prvič, sama konzola (cmd) se imenuje - nujno s skrbniškimi pravicami! - in potem je v njej vrstica slmgr.vbs /rearm in pritisnete tipko enter. Zdaj je potrebno ponovno zagnati sistem in pogledati razdelek z lastnostmi.
Opomba: vsak ukaz zaključi preostalo 30-dnevno poskusno obdobje, ko se njegov zaključek približuje, vendar te metode ne more uporabiti več kot štirikrat (zato je najdaljše obdobje le 120 dni). Toda aktiviranje sistema Windows 7 Ultimate v tem obdobju sploh ni potrebno. Vsaj v tem obdobju bo sistem ostal v celoti operativen in ne bo poročal o potrebi po licenci.

Standardni postopek aktiviranja sistema

Zdaj pa poglejmo, kako aktivirati "Windows 7 Maximum" z drugo metodo. V tem primeru morate uporabiti iste sistemske lastnosti in spodaj uporabiti polje »Aktiviraj zdaj Windows«.
Nato boste morali prek interneta vnesti obstoječi ključ ali povezavo do njegovega nakupa, če ni na voljo. Privzeti spletni brskalnik odpre stran korporacije, ki bo prenesla programček za posodobitev aktivacije sistema Windows, ga namestila in nato vnesla ključe (javne), ki jih je korporacija uporabila po zagonu, čeprav verjetnost njihove legalizacije ni visoka. Če pa je vsaj ena kombinacija potrjena, bo preverjanje pristnosti sistema samodejno sproščeno.
Opomba: Pred izvajanjem teh operacij je zelo priporočljivo, da onemogočite samodejno namestitev posodobitev prek standardnega središča za posodobitve.

Uporaba aktivatorja nakladalca Windows

Toda naši uporabniki se še vedno sprašujejo, zakaj morate uporabiti te hekerje, če lahko uporabite in ne povsem formalne metode.
Na primer, vprašanje o tem, kako aktivirati "vetrovi 7 maksimum", je preprosto rešeno z uporabo pripomočka Windows 7 Loader. Program morate zagnati s pravicami skrbnika, počakati na zaključek postopka in znova zagnati računalnik, po katerem lahko uživate v popolnoma delujočem sistemu.

Aktivator RemoveWAT

Praktično deluje na enak načinin to je aplikacija. Razlika je pomembna, toda ta programček vam omogoča, da ugotovite, kako aktivirati "vetrovi 7 maksimum" brez ključa, če zgornji pripomoček ni dal rezultata. Vendar to še ni končna odločitev.

KMSAuto Net

Končno, problem, kako aktivirati operacijski sistem Windows 7 Ultimate ali katero koli drugo različico operacijskega sistema, da ne omenjamo pisarniškega paketa katerega koli leta izdaje, je rešen z uporabo prenosnega orodja za upravljanje KEY.
Prav tako mora pritisniti gumb za aktiviranje sistema, vendar samo v fazi ustvarjanja licenčnega ključa mora sprejeti nalogo, da trajno ponovno aktivira razporejevalnik opravil in izbriše programsko datoteko na kakršen koli način, saj po tem vse aktivacije se imenuje "vzlet", in to bo potrebno ponovno izvesti. Toda ko uporabljate ta program, je posodobitev za Windows nastavljena, kot da bi bila dejansko uradna kopija - vendar noben (tudi najmočnejši) Microsoftov sistem potrjevanja ne more slediti takim podatkom.

Urejanje registra in rezultatov

Tisti, ki dobro poznajo nastavitve registra sistema, lahko preprosto izklopijo opomnik za aktiviranje. Toda kaj bo dala? Nič več kot izginotje ustreznega sporočila na namizju v področju sistemskih vrstic in samih Windows po koncu poskusnega obdobja in tako bo prenehal delovati. Torej, če se odločite za aktiviranje sistema, je bolje, da uporabite uradna orodja. Vendar ne vsi naši uporabniki lahko najdejo znesek približno deset tisočrubljev za nakup licenčnega ključa, zato bo v tem primeru najbolj podobna rešitev uporaba aktivatorja KMS. Vsaj v nasprotju z drugimi podobnimi aplikacijami, napake ne dajejo in kršitve pri delovanju samega operacijskega sistema, kljub piratskemu poreklu, nikoli ne povzročajo. Vendar je to velik plus, kljub temu, da uporaba tega programa ni nezakonita.

Sorodne publikacije