Anti-Radar "Kranch": navodila, pregledi

Antiradar "Kranch" - posebna vrsta radarskih detektorjev, ki jih proizvaja podjetje, specializirano za proizvodnjo avdio opreme. Na ruskih trgih se je leta 1997 prvič pojavila družba Audio Products Inc, ki je zagotavljala cenovno dostopno in kakovostno akustiko. Z uveljavitvijo ugleda in zaupanja strank smo razširili linijo izdelkov s proizvodnjo antiradarjev.

Prednosti radarskih detektorjev "Kranch"

Glavna prednost antiradarjev te blagovne znamke je dostopna vrednost, skupaj z inovativnimi tehnologijami, ki se uporabljajo pri njihovi izdelavi. Pripomočki se izvajajo tako prek avtomobilskih in elektronskih trgovin kot prek spletnih trgovin.


Proti-radarski "Kranch" ne samo, da lahko zajame lokacijo sodobnega policijskega radarja, ampak tudi ugotovi prisotnost laserskih pištol in podobnih naprav, ki so namenjene odkrivanju antiradarja. Največji obseg radar detektorja Crunch - 5 kilometrov. Učinkovitost pripomočkov je dokazana v praksi, pa tudi njihova kakovost: naprave so zelo redko neprimerne.

Stroški protiukrepov Crunch

Cena radarja "Kranch" je odvisna od posameznega modela in funkcionalne opreme, minimalno pa je 1700 rubljev. Kljub temu, da so najnovejši modeli radarskih detektorjev dražji, so cene zanje precej nižje v primerjavi s podobnimi napravami drugih podjetij.

Model line

Podjetje stalno izboljšuje linijo antiradarjev.Najnovejši radarski detektorji so opremljeni z digitalnimi procesorji z diskriminatorjem, zato se učinkovitost njihovega dela včasih povečuje. Anti-radar "Kranch" mirno dopušča temperaturna nihanja, ne potrebuje ozemljitve in lahko deluje neodvisno od vira energije.


Anti-radar "Kranch" (213V)

Serija radarskih detektorjev Black 21 je bila prvič predstavljena pred nekaj leti. V kategoriji proračunskih naprav so hitro prevzeli vodilni položaj. Za odkrivanje radarjev in liderov, ki jih uporablja prometna policija, je bila uporabljena novost - antiradar "Kranch" (213V).
Priročnik za ta model je poročal, da je naprava sposobna zajemati policijske impulzne naprave. Funkcija proti radarju vključuje tudi možnost zaznavanja navadnih radarskih signalov. Možnost krožnega določanja laserskih signalov vam omogoča zajemanje in beleženje lokacije liderov, ki jih uporablja osebje DIBB.

Slabosti radarja "Kranch" (213V)

Pripomoček tiho beleži preproste in zastarele radarske modele ter nadzoruje skladnost z voznikom visoke hitrosti, vendar mu lahko sodobni liderovi in ​​radar povzročajo težave. Anti-radar "Kranch" ne popravlja najnovejših modelov motečih pritrdilnih sistemov. To so sistemi "Avtodorya" in "Arrow". Kljub temu se lahko antiradar uporablja v tistih krajih, kjer prometni policisti še ne uporabljajo najnovejših dogajanj na področju naprav, ki nadzorujejo upoštevanje visoke hitrosti.

Funkcionalne značilnosti radarskega detektorja

\ tAnti-radar zajame signal radarjev in lidarjev na razdalji, ki zadostuje za zmanjšanje hitrosti na dovoljeno vrednost. Voznik je o razdeljenih napravah obveščen z zvočnimi in svetlobnimi signali. Svetleče diode se nahajajo na zaslonu, frekvenca utripanja pa se povečuje, ko se približuje fiksnemu radarju. Podobno deluje tudi zvočno obvestilo: različni toni so nastavljeni za različne frekvenčne pasove, kar poleg tega omogoča določitev moči radijske frekvence.
Informativnost radarja "Kranch" (213B) omogoča vozniku vozila, da pravočasno prejme potrebne podatke. Poleg tega lahko voznik ročno konfigurira sistem opozoril. Preklopni načini občutljivosti preprečujejo motnje in "smetje" radijskih signalov v zraku. Učinkovitost anti-radarja se preverja po vsakem vklopu. V primeru napake je voznik avtomobila obveščen. Zaradi ugodne cene, široke funkcionalnosti in priljubljenosti je model pogosto ponaredek, zato lahko originalni radarski detektor kupite samo pri uradnem proizvajalcu.

Anti-radar "Kranch" (224V)

Glavne prednosti naprave lahko imenujemo visoko učinkovitost in zmogljivost, radar za zaznavanje hitrosti. Vsi modeli serije so opremljeni s procesorji Samsung, zaradi česar lahko pripomočki tekmujejo s podobnimi napravami tuje proizvodnje. Preostali na antiradarskih "Kranch" (224V) pregledih potrjujejo njegovo priljubljenost in zaupanje voznikov.
Radarski detektor je bil razvit posebej za Rusijo in je sposoben hitro in natančno določiti lokacijo različnih merilnikov hitrosti, ki delujejo v vseh radijskih frekvenčnih pasovih, sprejetih v državi. Naprava je sposobna pritrditi mobilne in stacionarne GAI radarje, ki delujejo na trenutne in kratkovalovne signale. Laserske naprave, ki zajemajo kršitve hitrosti, so odkrite v krožnem sektorju. Naprave proti dvigovanju VG-2 tipa radarjev določajo tudi naprave. Zaščita pred motnjami je pomembna funkcija dobrega radarskega detektorja. Učinkovit in zanesljiv strojni del Kranchove naprave (224B) se izogiba onesnaženosti zunanjega zraka zaradi hrupa in hrupa, kar zmanjša njihovo raven na možen minimum. Nameščeni filter ne upošteva impulzov, ki so podobni radarskim signalom in niso nevarni, in ne omogoča, da sistem obveščanja lažno deluje. Zaščita pred motnjami in lažnimi signali omogoča izbiro načina občutljivosti.

Radarski detektor "Kranch 2130"

Za naprave, ki so sposobne pritrditi radarje in lidare prometne policije, so določene nekatere zahteve: jasnost in natančnost pritrdilnih naprav prometne policije in dostopne cene. Anti-radar "Kranch 2130" izpolnjuje vse želje voznikov, odlikuje ga visoka kakovost in cenovno dostopna vrednost. Model je del serije Regular, vse naprave, v katerih hitro in natančno in natančno popravi policijski radar.
Skoraj vsa sodobna protiražna dejanja lahko lovijo radijske signale v vseh pasovih. Preostali na antiradar "Kranch" pregledi potrjujejo dejstvo, da s svojimTehnični minimumi pripomočka so odlični: fiksirajo radarje, tip VG-2 vztrajnike. Funkcionalne značilnosti naprave omogočajo zajemanje ne le standardnih Dopplerjevih radarjev, temveč tudi težje pritrditev naprave. Pripomoček zajame takšne naprave, kot so zelo priljubljeni kratkotrajni radiatorji iz prometne policije in delajo na podlagi enkratnih radijskih signalov. Viri laserskih signalov so zelo natančno locirani na njih. Napake pri odkrivanju takšnih naprav se pojavijo zelo redko, tako da radarski detektor opravičuje njegovo priljubljenost.

Sorodne publikacije