PC Fighting: Pregled, ocene, funkcije in pregledi

Danes bomo govorili o takšnem žanru igre kot boju. Na osebnih računalnikih, PS-jih in drugih konzolah "borbe" vsak dan pritegnejo vse več igralcev, predvsem zaradi njihovih načinov sodelovanja, ki jim omogočajo, da se borijo med seboj na monitorju ali prek omrežja. Danes ne bomo našteli iger in vam dali samo informacije za razmislek - v kaj je vredno igrati oboževalec žanra "borbe" na računalniku, če tega še ni storil.

Mortal Kombat

Začnimo z banalnostjo. Da, to igro naj bi sprožil vsak spoštljiv igralec-fan žanra borilne igre. Na osebnem računalniku je bila serija izdana tako redno kot na konzolah. Za lastnike dobrih računalnikov predlagamo igranje v 10. epizodi, ki je izšla leta 2015 (MK X). Vsebuje vse kanonske znake in edina stvar, na katero so se pritoževali igralci, je pomanjkanje obsojene zgodbe. Toda to ni glavna stvar v boju?

Za lastnike šibkejših avtomobilov lahko ponudimo igranje v eni od starih različic. Razen kakovosti grafike se je malo spremenilo. Vojaki so uporabljali orožje kot predmete okoli sebe in se lahko zanašajo na okoljske elemente. Torej, če iščete borbe za šibke PC-je, lahko poskusite Mortal Kombat Ultimate 3.

Street Fighter V

In to je že delo japonskega igroproma. V bistvu se ne razlikuje veliko od istega "MK X". Ta del je najbolj podoben najboljši tekmovalni igri na PC-ju v zgodovini žanra, saj še vedno uporablja dvodimenzionalno poljev bitki, ki na srečo ne vpliva na kakovost 3D grafike.

Street Fighter V je priporočljiv za tiste igralce, ki želijo ne le klikniti na tipke na tipkovnici ali na gumb za igranje, ampak tudi pozorno gledati igro. V bitki obstajajo trije različni kazalniki, od katerih vsak omogoča posebne napade, hkrati pa se napolnijo na različne načine, ko blokirajo udarce in udarce v določene dele telesa. Tako lahko ne uporabljate le vrtoglavih kombinacij, temveč tudi omamite nasprotnika.

Tekken 7

Še en del japonske televizijske serije. Od vseh svojih analogov se razlikuje po različnih likih in bojnih stilih. Če v vseh slavnih Mortal Kombat, znaki uporabljajo standardne udarce, in njihov poudarek je le super-stavke, nato pa v Tekken, vsak junak ima edinstven slog boja. Animeshnitsa, seksi dekleta, živali, delo, pogumni bojevniki, mečevalec, volkodlaki, demoni - v tej igri bodo vsi našli lik po svojih željah. Kot ste vi, na primer, junak, ki uporablja borilne veščine kapuero in uporablja samo udarce v bitki? Ali samuraji, eden od napadov, ki vam omogoča, da naredite harariro in se potegnete do sovražnika?

Nepravičnost: bogovi med nami

Za ljubitelje stripa bodo na voljo tudi njihove borilne igre na osebnem računalniku. "Bogovi med nami" je zelo ambiciozen projekt, objavljen leta 2013. Igra je posvečena ploskvi, ki ni vključena v noben strip iz vesolja DC. Zgodba o boju pripoveduje zgodbo, v kateri Superman ubije svojo ženo, ponori in postavi totalitarni režim na Zemlji. BojIsta dejanja potekajo v vzporednem vesolju, kjer se to še ni zgodilo. Igrati za likov iz stripov, morate preprečiti katastrofo in rešiti svet.
Razvijalci so poskušali upoštevati vse težave, ki so se pojavile med ustvarjanjem "Deadly Battle", tako da ta igra, ki je v letu 2013 prišla na prvo mesto v vrhunski tekmovalni igri na PC-ju, nima številnih težav, zlasti z internetno povezavo in spletnimi igrami . Torej ta igra ne more biti bolj primerna, če se želite boriti v boju proti PC-ju za dva.

WWE

Za ljubitelje bolj klasične konkurence smo zagotovili tudi več možnosti. Prvi je rokoborba. Precej značilne bitke, na katerih se uporablja neizkušeno občinstvo, iščejo v škatli televizorja. Toda tokrat je vse resnično in ne uprizoritvena predstava. S prostim bojem, obrtjo, areno in bolečimi tehnikami morate prisiliti nasprotnika, da plača za to, kar je postal na poti do naslova prvaka. Na splošno igra ne predstavlja nič posebnega, ker po določenem času, ki ste ga preživeli v igri, še vedno izberete 2-3 glavne učinkovite metode boja in vržete druge.

EA Sports MMA

In brez te igre je zelo težko predstavljati žanrsko igro. Računalniške igre običajno niso realistične, vendar kljub dejstvu, da je ta aplikacija izdana samo na konzoli, lahko z emulatorjem zaženete celo na računalniku. Podobno kot drugi podobni športni projekti studia se razlikujejo po visokih realnostih bojev, kompleksnem sistemu upravljanja in več načinihprehod Lahko obvladujete samotne misije, igrate co-op ali prevzamete svojo kariero. Morate potovati po svetu, trenirati z najboljšimi učitelji in imeti tudi mini igre, ki so potrebne za dostop do usposabljanja.

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4

Anime-borilna igra na PC-ju je niša. Toda tudi na konzolah je ta žanr zelo priljubljen. Kljub dejstvu, da je to le igra izvajanje slavnega manga, ki se lahko nekaterim zdi zelo specifične in nišo, razvijalci morali plačati davek - Japonci vedo pomen v posebnih učinkov.
Igra pripoveduje zgodbo, ki jo lahko bere vsi ljubitelji prvotne mange. Z izjemo dejstva, da izbira igralca v danem položaju na različne načine vpliva na zgodovino. Torej, pred vami se bojujete z nelinearnim zapletom. Kot je za tehnični del igre, na eni strani, imamo precej povprečen urnik risanke, in na drugi - različne tehnike in uroke, ki bodo zaprli pas večina "top" spopadov ali ameriških borcev.

Bleach: Heat the Soul 7

Še ena igra iz japonske mange, ki bi lahko zlahka vstopila v vrhunsko tekmovalno igro na računalniku, če ne bi bila izdana izključno na konzoli PSP. Vendar pa to ne spremeni dejstva, da tiho teče na računalniku s pomočjo emulatorja, brez zamud in zavor. O tej igri lahko rečete vse enako kot o Naruto. Edina stvar je, da je v zadnjem delu borilnega načina na voljo na 3. areni 2 na 2. Iz prednosti igre je potrebno dodeliti ne toliko količine rabljenih bojtehnike, koliko nadomestni slog bitke v liku - banka. Po vstopu v "Enrage" lahko lik popolnoma spremeni slog bitke in svoje sposobnosti.

Final Fantasy: Dissida

Za poimenovanje tega bitja v japonskem "anime-game" se jezik ne vrne. Kot je razvidno iz naslova, je ta borbena igra posvečena še enemu zloglasnemu nizu. V igri so glavni liki iz mnogih delov Final Fantasyja, ki se začnejo s prvim in končajo s 11. delom. Znova boste lahko nadzorovali svoje najljubše junake in se borili z njihovimi glavnimi nasprotniki, toda od prve osebe. Borbe se odvijajo na veliki tridimenzionalni areni z letečimi otoki, na katere se lahko premikate, kot želite. Uporabljene spretnosti in tehnike so povsem v skladu s tistim, kar ste lahko videli pri prehodu izvirne serije. In če končate podjetje za "lahke" znake, potem boste imeli priložnost igrati za "lopove". Tudi tukaj je zagotovljen sistem točk in dosežkov, za katere lahko ne samo odkrivate nove junake, temveč tudi kupujete različne sloge pod obstoječimi.
Na žalost je ta igra na voljo samo na PSP, vendar je povsem mogoče, da se izvaja na emulatorju na računalniku. Če ne bi bilo tega nesporazuma in ekskluzivnosti, bi bil Dissid že v vrhunski tekmi na PC-ju.
Bikini Karate Babes 2
Za starejše smo pripravili posebno darilo. Bojne igre na PC-ju imajo enako usmerjenost - v bitki morate izbrati eno od lepot v kopalki in osvojiti druga dekleta v dvodimenzionalni areni. V igri ni nič posebnega. Igranje je preprosto, brez posebnih učinkov, neki jih lahko vidite v čarobnih in fantazijskih bojih. Zanimanje se segreva le zaradi lepot na zaslonu, kar je dobra glasba.

Teenage Mutant Ninja Turtles

Čas je, da se spomnimo in tiste, ki so mlajši. Ja, to so iste "Ninja Turtles", ki so bile v otroštvu veliko videti. Prav tako so vstopili v igro proti PC-ju. Igra, izdana leta 2003, ne bo zahtevala nobenih stroškov iz vašega računalnika. Seveda je težko imenovati "boj", ker je bolj kot uničenje množice pošasti /ljudi (nasprotnikov), toda bitka z večino šefov vas lahko znoja. Igra se ne razlikuje v zahtevnem bojišču ali grafiki. To je samo dober način, da se sprostite po delu ali študiju in iztisnete duh navidezno neskončnega toka nasprotnikov. Vendar pa ne bo veliko počitka.

Devil May Cry

Ta serija se je pojavila v članku samo zato, ker smo omenili "otročje" spopade. "Devil May Cry" iz iste serije. Z uporabo različnih vrst orožja boste morali spet rešiti svet pred invazijo demonov. Ta kultna igra je postala priljubljena zaradi kompleksnega sistema bitk, ogromnega števila tehnik in stilov ter zelo zanimivega zapleta. Karizmatični protagonist si tako medsebojno doda poseben priokus. Po prehodu igra postane stolpni način (arena). Vam ni treba pohiteti ali iti skozi parcelo. Vse, kar ostane, je sistematično uničiti horde sovražnikov, ki pridejo, da bi poskusili vašo kri. Vendar pa morate počivatine toliko Na visokih stopnjah težav, boste morali preživeti veliko časa celo ubiti enega navadnega sovražnika, ki je že tukaj, da govori o šefih. In v posebnem načinu boste imeli samo eno življenje, tako da bo vsak izpuščen strel za vas usoden.

Sorodne publikacije