Kako nastaviti "Chuck v velikem mestu", mimo igre

Za vse ljubitelje gostov in pustolovščin si morate ogledati igro "Chukchi v velikem mestu". V tej pustolovščini morate pomagati prebivalcem Daljnega severa in z njim preživeti veliko smešnih in nesmiselnih situacij. Ta zanimiva in nenavadna naloga je tako zelo všeč igralcem, da so mnogi od njih izvedli "Chukchi v velikem mestu". Še posebej priljubljen igralec, znan kot Amway, je predvajal igro več ur.

Kako namestiti igro "Chukchi v velikem mestu"

Težave z namestitvijo tega iskanja se ne bi smele pojaviti, ker je igra "lahka", s preprosto risanko. Zato bo zlahka potegnil celo šibek avto. Edina težava se lahko pojavi pri prenosu vsebine.


Ni skrivnost, da na internetu veliko spletnih mest, ki ponujajo brezplačno igro. Toda "piratska" različica lahko skrije veliko virusov in vohunske programske opreme. Zato je treba pred ustanovitvijo "Chukchija v velikem mestu" s takšnimi viri razmišljati o posledicah. Poleg tega je na uradni strani založnika "Buka" licencirano iskanje mogoče kupiti za simbolični znesek 50-60 rubljev. Po nakupu bo na e-poštni naslov, kjer boste lahko varno namestili to pustolovščino, poslali e-pošto.

Začetek prehoda

Avantura se bo začela v tundri. Po ogledu filma zvite vsebino soda v plastično posodo in jo odpihnite s šibami. Cut z nožem vrv, ki se nahaja na stolpcu v spodnjem desnem kotu zaslona. SUporabite ga, da odstranite satelitski krožnik. Nato iz roke geologa vzemite steklenico vodke in mu vlijte vsebino v grlo.


Ko se geolog zbudi, mora pripraviti prigrizek. Da bi to naredili, postavite satelitski krožnik na ogenj, vzemite gasilni aparat in pojdite na desno, na drug zaslon. Naredite luknjo pod ledom in zbirajte vrženo ribo. Vrnite se v kočijo in pražite na krožniku. Po tem, nahranite geologa. Ta lik bo rekel, da moramo iti v mesto.

Doživetja v Tundrinsku

Za nadaljevanje "Chukchija v velikem mestu" se pogovarjajte z alkami, ki stoji blizu odlagališča. Po tem, pojdite k izumitelju in se pogovorite z njim. Skozi prehod, ki se nahaja v zgornjem levem kotu, pademo v mesto. Pogovorite se z babico in tremi brati, nato pa pojdite v knjižnico. Pogovorite se z učencem in vzemite ponev iz police. Vrnemo se k izumitelju in od njega prejmemo papir, ki ga je treba dati knjižničarju. Potem naš način leži na zbiralec ostanki, ki lahko proda lonec za 5 rubljev. Za ta denar kupimo torte in jih nahranimo. V zahvalo bodo liku dali ostanek, ki lahko razkrije "tanker" na desni. V notranjosti najdemo ključavničarja, ki vključuje ogrevanje. Po pogovoru z njim gremo v knjižnico in vzamemo slanico iz mize. Nosimo njegovo alkalijo na odlagališču, ampak namesto tega dobimo kos žice. Za nadaljnje prehod "Chukchi v velikem mestu" se vrnemo k izumitelju, ki bo povedal, kako priti do Moskve. Premik k kovinskemu kupcuProdajamo ostanke. Za denar, ki ga kupite, kupimo spajkalno svetilko od naše babice in jo uporabimo za odstranitev ledu s plošče, nato pa jo damo izumitelju. Ponovno se vrni v mesto. Vrnili smo babico svetilke in od nje dobili metlo. Pojdimo na postajo in napolnimo jagode v prtljažnik, oblečemo žico v steber in gremo v Moskvo.

Postaja velikega mesta

Na žalost ne bo mogoče doseči našega junaka varno, in na vhodu v postajo bo padel v nesrečo, katere hrup bo vodil nadzornik. Da bi se izognili, morate najti vedro. Da bi to naredili, zberemo kroglice iz ostankov vozičkov in vzamemo piščalko iz kupa odpadne kovine. Kombiniramo te predmete in delujemo z njimi na osebi, ki sedi na tanku. Izberite vedro in ga dajte skrbniku, po katerem gremo na izhod iz postaje. Vzamemo iz mize, stoji v spodnjem levem kotu, kozarec in se pogovorimo s pijanim "novim ruskim". Gremo na stranišče in pobiramo denar. Vrnite se na trg in pojdite na modro streho. Poleg shawarme, poberemo klešče. Pogovorite se s trgovcem in ugotovite, da potrebuje mačke. Ponovno gremo na trg in gremo v lekarno. Klopi pomagajo ubogi človeku v čakalni vrsti in namesto tega dobijo obešene obroče. Pokažemo lekarni banki in vzamemo baldrijane.
Nadaljnja pot je pod mostom, ki stoji od zgoraj desno. Vzemite pokrov iz rezervoarja in ga vlijte v baldrijan. Na vonj mačk bo pobegnil. Po tem morate zapreti rezervoar in ga dati trgovcu. Namesto tega bo dal Shaurmu, ki ga je mogoče zamenjati za potovanje v podzemni železnici. Če želite to narediti, pojdite do brezdomcev nasmeti in ji dajte nekaj. Po izmenjavi gremo do postaje.

Univerza

Na vhodu v Moskovsko državno univerzo najdemo skupino študentov in se z njimi pogovarjamo. Po pogovoru gremo k gopniku, ki se je ukvarjal z dečkom. Vrnemo se k učencem in jim damo nož. Tečemo do gopnikov in gledamo, kako je fant pobegnil. Pogovorite se z njim in dobite odpirač, ki ga morate dati učencem. Namesto tega dobimo nož in jih prestrašimo. Med huligani vzamemo škatlo piva in jo spremenimo od študentov na metro. Mimo "Chukchi v velikem mestu" se bo nadaljevalo takoj, ko boste prišli do postaje na levi.

Doživetja na Krasnopresnenskaya

V bližini avtomobilov smo na žaru. Poleg tega morate dvigniti žico, ki leži nad pokrovom. Pogovorite se z zdravnikom in izberite vžigalnik, ki ga je vrgel proč. Pojdimo na drug zaslon in se znajdemo na vhodu v živalski vrt. Desno je cev v kotu. Pobrali smo ga, potem pa se pogovorili s čuvajem, ki nas bo poslal na blagajno. Pojdite tja in ugotovite, da potrebujete vozovnico. Pojdimo nazaj do stražarja in se pogovorimo z njim.
Premikamo se v levo in do drugega zaslona, ​​po katerem se naš junak pojavi na obali rezervoarja. Tukaj morate vzeti posodo in ventil, ki leži pod ograjo. Gremo do vhoda v živalski vrt in gremo k babici. Zamenjamo njen ventil na gumijasti krogli. Vračamo se na mesto nesreče in uporabimo žogo na bateriji. S pomočjo te teme oživimo žrtev in prejmemo nagradni paket cigaret. NaprejNa odru odstranite motor in pojdite na policijski avto. Vstavite posodo v bližini vrat rezervoarja za plin in izpustite plin skozi cev. Vrnite se v rezervoar za vodo in nalijte vnetljivo mešanico listov, nato pa jih prižgite z vžigalnikom. Snemite vrv in pojdite na katamaran. Vstavite motor in vlijte bencin, nato pa plavajte do druge obale. Vstavite cigareto v votlino padlega drevesa in naredite kletko. Kombinacija maske in žice. Postavite ga na izhod iz vdolbine in požarite cigareto. Vzemite varovala za skrbnika in se sprehodite v živalski vrt. Zbudi se na Rdečem trgu.

Gledališka

Govorimo s hišnikom, po katerem gremo v mavzolej. Na vhodu se pogovarjamo z moškim v rdeči barvi in ​​gremo noter. Približujemo se Leninu in govorimo jezik. Na izhodu iz mavzoleja bo stražar dal papir s telefonsko številko. Gremo do bum in po pogovoru z njim se premaknemo na levi zaslon. V bližini smeti lahko dvignemo steklenico, ki jo potrebujete, da bi brezdomcem dali na Rdečem trgu. Namesto tega bomo dobili kozarec lepila. Gremo v vojsko in sprejmemo fantovo vozovnico za fanta. Nanesite na nože in lepila dokumente in zamenjajte fotografije na mestih. Mi dajemo belo vstopnico fantu, vojska pa stražarja. V nagradi dobimo nagrado na Moskovski državni univerzi.

Prehod igre "Chukcha v velikem mestu": 2. del

Vstopimo v univerzitetno stavbo in se povzpnemo po stopnicah. Pogovorite se dvakrat s profesorjem, nato zapustite stavbo in pojdite na Chkalovskaya. Nasprotno, beremo objave s shawarmo. Popremeščeni bomo na pokopališče. Za vzpon skozi ograjo, morate povleči škatle v koš za smeti. Iz prvega groba vzemite vodko in časopis in od njih naredite baklo. S tem elementom na zemljevidu se protagonist nauči, da potrebuje 2 parceli. V zgornjem desnem kotu označite skladbe in pridite na pravo mesto. Za nadaljnji prehod "Chukchi v velikem mestu", solza s klopi, ki stoji pod drevesom, krovu. Uporabiti ga je treba v votlini. Pojdi na drugo stran in prestraši pripravljeno. Skupaj z drugo dekle pojdite v Krasnopresnensk.

Nadaljevanje avanture

Še naprej spremljamo igro "Chukchi v velikem mestu". Gremo na obalo rezervoarja in plavamo v njem. Gremo na prizorišče nesreče in govorimo z žrtvijo. Ko se naučimo, da potrebuje hrano, se preselimo v ulico Chkalovskaya. Od dekleta, ki stoji pri šotoru, odvzamemo pico in jo prenesemo žrtvi. Vzamemo mu telefon in mu naložimo list papirja. Klic ne bo uspel. Torej spet pojdite na lokacijo "Chkalovskaya". Pogovarjamo se z dekletom in se strinjamo, da ji pomagamo razdeliti knjižice in potrpežljivo dati mimoidoče. Ko se promocije končajo, vzamemo telefonsko kartico in gremo na ulico Krasnopresnenska.

V stanovanju

najprej uporabljamo telefonsko kartico, nato pa list papirja. Igra "Chukchi v velikem mestu" se bo nadaljevala v živalskem vrtu. Govori z našo babico, ki nas bo peljala v stanovanje. V sobi vzemite vrv, ki je blizu radiatorja.Ne poskušajte ujeti miške z rokami, ker zahteva lok in puščice. Za te predmete gremo na univerzo. Osumljenca povezujemo z grmom. Odrežite par palic in jih združite z vrvjo. S prejeto čebulo gremo v Chkalovskaya. Premaknemo se na trg in sodelujemo z letečo ptico. Zlomite pero in ga dodajte palici. Združujemo lok in puščico in gremo v stanovanje. Ubijmo miško, nato pa jo vrnemo. Govorimo z njo in gremo v Chkalovo lekarno. Vzamemo "Valokordin" in nosimo njegovo babico. Po pogovoru gremo v posteljo, naslednje jutro gremo v Kremelj. Najdete ga pri mavzoleju.

Pogovor s predsednikom

Vzamemo iz mize, stoji ob kartici, steklenici in škatli. Te elemente uporabljamo na stikalu in se pogovarjamo z Vladimirjem Volodimirovičem. Zapustite omarico in pustite v roke agentom. V procesu zasliševanja bomo vzeli vse stvari, po katerih se bomo znašli v bližini kavarne na Chkalovski. Gremo do smeti pod mostom in se pogovarjamo z brezdomci. Pomembno: ne pozabite iskati tankov, ker vsebujejo potrebne elemente. Vrečko nanesite na dno posode in jo napolnite z bližnjicami. Pojdi v lekarno in vzemi tablete za spanje. To tekočino je treba vlije v vrečko.

Kanalizacija

Potopimo se v loputo in sledimo krokodilu. Tukaj čakamo dokaj zapleten labirint igre "Chukchi v velikem mestu". Amway v svojem strimu je nekaj minut podal to sestavljanko. Po želji si lahko ogledate oddajo, ki jo je treba opraviti. Na koncu labirinta je protagonistse bo pojavil v istem prostoru s krokodilom. Po prizorišču z "novim Rusom", vržite hišno torbo s podporniki. Oglejte si in poiščite brizgo v desnem jarku. Medtem ko bodo brezdomci odvrnili žival, izvlecite predmet z ribiško vrvjo in kavlji. Napolnite ga s hipnotikom in združite s čebulo. Zgrabite nastalo mešanico krokodilov in opazujte majhen mačji oder.

Tundra

Pogovorite se z geologom v zadnjem delu čakalne vrste "Chukcha v velikem mestu". Ta lik vam bo dal kovinsko škatlo, ki jo boste morali odpreti z nožem. Znova se pogovorite z geologom in dvignite razdeljeni ključ. Uporabite ta element na balonu, po katerem bo protagonist dobil navdih. Poglejte, kaj se je prikazalo na zaslonu risanke, vzemite peno iz televizorja in pojdite desno na sosednji zaslon. Nato mora vaš junak vzeti smuči in jih združiti s peno. Oblikujte nastale "čevlje" in vstopite v lužo olja. Premaknite lok na rdeč gumb na enoti. Po tem se bodo vrata odprla - morate iti noter. Poiščite rdeči ventil in nanj nanesite razdeljeni ključ. Po teh akcijah bo tundra rešena, vendar boste videli končni valjak igre. To se konča s čudovitimi in zabavnimi pustolovščinami Chukchija. Treba je omeniti, da je bilo iskanje res super in zbralo je veliko oboževalcev med ljubitelji te igre. Zaželeno bi bilo, da upamo, da bodo njegovi ustvarjalci kdaj izdali nadaljevanje - "Chukchi v velikem mestu 2", iz katerega igralci igre niso nič manj zadovoljni.

Sorodne publikacije