Podrobnosti o psih v Skyrimu

Najbolj prijazne živali "Skyrime" - psi. Ti veliki, premazani bitji boste naleteli v skoraj vsakem kotičku pokrajine. Nekateri od njih bodo celo postali vaši zvesti spremljevalci.

Opis

Psi so velike živali, ki lahko postanejo spremljevalci junaka. V uradni igri so vsi videti enako, na podlagi njihovega videza je bila vzeta irska volka. In šele po dodatku Dawnguard na igro so se pojavile nove vrste živali - iskalec smrti in Husky. Spoznajte pse "Skyrime" lahko v katerem koli mestu in naselju. Te živali so najpogosteje udomačene in se ne obnašajo agresivno. Če pa lastnik štirinajstega hišnega ljubljenčka vstopi v bitko s junakom, pes napade tudi protagonista. Poleg udomačenih živali v provinci so tudi divji psi. So prijazni, vendar bodo postali sovražni, če jih bo Dovakin napadel.


Kako narediti štirinožnega prijatelja

Kako postati veteran vojne? Obstaja več načinov. Prvič, lahko slučajno naletite na psa v Skyrimu, ki ga napadajo volkovi. Če boste zaščitili živali in ubili gozdne živali, bo pes postal vaš zvest zaščitnik. Čakanje na srečanja s potujočimi živalmi je dvomljiv užitek. Da bi verjetno dobil psa, pojdi k Marcartu. Branje boste našli blizu hlevov tega mesta. Prodal bo vašega psa z vzdevkom Peal za 500 kovancev. Če se ne želite ločiti od zlata, potem za začetek štirikratnega prijatelja, pojdite v hišo Miko, ki se nahaja na vzhoduZmajski most. V notranjosti boste našli telo mrtve Norde. V bližini pokojnika je dnevnik, iz katerega boste izvedeli, da je lastnik stanovanja umrl zaradi bolezni. In preden je umrl, ga je skrbela usoda njegovega psa - Miko. Poiščite žival poleg koče in jo lahko vzamete s seboj.


Z izdajo dodatka Dawnguard so se v igri pojavili edinstveni psi Skyrim - Skelean in Bran. Te pasme Hawkeye živijo v utrdbi Warri Dawn. In če želite, se jih lahko po tem, ko se pridružijo tej frakciji, odpeljejo k svojim spremljevalcem. Če boste v tem dodatku sprejeli stran vampirjev, potem boste v Volhikarjevem gradu našli Qu-Sito in Garmro. Te smrtne dirke se vam bodo pridružile, če želite potovati s štirinožnim spremljevalcem za "Skyrim".

Dadrina prijateljica pes

Ko potuje po pokrajini, se boste srečali z edinstvenim psom Barbozo. Njegova razlika je v tem, da svobodno govori človeško. In če se strinjate, da boste pomagali živali, vam bo to zelo pomagalo. Če se želite seznaniti s Barboso, pojdite na Falc. Pojdi na kovačko Lodo in se pogovarjaj o lutajočem psu. Po pogovoru pojdite na kraj, kjer je bila žival nazadnje videna. Ko pridete do Barbose, bo govoril s človeškim glasom. Pes bo povedal o svojem gospodarju in ga prosil, naj ga odpelje v svetišče Clavicus Vail. Pojdite v Heimarjevo jamo in počistite lokacijo vampirjev. Pridite kipu princa Dadre in se pogovorite z njim. Po tem, pojdite v jamo Frost in poiščite Sekcijo žalosti. Vrni se v Clavicus in se vpeljiNagrada za masko princa. Ali pa ubiti Barbosa. Potem boste prejeli Akno žalosti za nagrado.

Mod za pse "Skyrim"

V uradni igri dlakavih prijateljev ni raznovrstnih. In tudi če kupite bojnega psa, bo zunaj izgledal kot običajen čarovnik. Plugin "Dogs Skyrim" bo pomagal popraviti to situacijo. Po namestitvi modifikacije se bodo v igri pojavile nove pasme štirinožnih prijateljev. Zdaj Rottweiler ali Shepherd ni problem. Poleg tega bo vsak pes imel svojo lastno barvo volne. Poleg tega bodo psi postali polni partnerji. Komunicirali bodo prek menija za dialog. Na splošno, če želite s svojim ljubljenim psom z užitkom potovati v prostorih "Skyrim", se prepričajte, da ste ga prenesli in namestili.

Sorodne publikacije