Kaj pomeni WhatsApp v klopi in kaj je dva?

Pri delu s priljubljenim selom "Watsap" so se mnogi uporabniki spraševali, kaj WhatsApp pomeni za en sam ček in dve kljukici?

Kje pogledati kljukico?

Preden odkrijete, kaj pomeni WhatsApp v enem potrditvenem polju in kaj dve, morate ugotoviti, kje jih lahko vidite. Signalne "zastave" sporočil se lahko nahajajo na dveh mestih. Če je aktivno odprto pogovorno okno, bodo vsa sporočila v spodnjem desnem kotu označena s trenutnim stanjem. Če je "soba" odprta z nizom pogovorov, bo pred zadnjim sporočilom vsakega pogovornega okna nastavljeno stanje, ki ustreza zadnjemu poslanemu pismu.


En kljuc je dober

Razumevanje, kaj pomeni WhatsApp, je kljuc, lahko opazite težnjo, da se skoraj vedno pojavi takoj. Razlog za to je algoritem delovanja programa, ki ga "potrditveno polje" nastavi za uspešno pošiljanje sporočila. Z drugimi besedami, če se pojavi ena oznaka, je bilo sporočilo poslano, vendar še ni bilo prejeto z napravo sogovornika. Vendar pa je taka "kljukica" mogoče opaziti v primeru blokade sogovornika. V tem primeru jih ne bo prejel uporabnik, kateremu je bilo poslano sporočilo, kar pomeni, da bo WhatsApp označil eno polje, dokler zaklepanje ni onemogočeno.

in dva sta boljša!

Takoj ko bo uporabniški račun, s katerim poteka dialog, prenesel sporočilo, se bo to potrditveno polje spremenilo. Spremenil se bo v dva siva potrditvena polja. Da bi razumeli to spremembo, je dovolj, da imamo analogijo s tem, kar je kljukica v WhatsApp. Videz njenih "prijateljic" kaže, da je spremljevalna aplikacija prenesla sporočilo na napravo, vendar še ni prebrala. V tem primeru lahko prejemnik ugotovi vsebino prejetega sporočila zaradi pojavnih sporočil, vendar ne odgovarja iz nekega razloga. Pokaži prebrati sogovornik sporočila bo pomagal vse enako kljukico.


Modre kljukice

Sčasoma se lahko njihova barva spremeni, zaradi česar vprašanja, ki pomenijo dve kontrolni oznaki v modri barvi WhatsApp. Ta sprememba označuje dogodek sogovornika v dialogu, kjer so prejeli sporočilo. Vendar pa, ko gledate dve modri polji poleg vašega sporočila, se na drugem koncu ne združite z uporabnikom. Verjetno je telefon pravkar zapustil s trenutnim pogovornim oknom, zaradi česar preprosto ni videl novega sporočila.

Če se kljukica ne pojavi?

Če vemo, kaj pomeni WhatsAppp za eno kljukico in to je dve, lahko opazimo situacijo, ko se sporočilo ne bo prikazalo za nobenega od njih. Zakaj se to lahko zgodi? Do tega lahko pride, če je povezava z omrežjem nestabilna ali če ni, ali v primeru dolgotrajne pošiljke. V tem primeru strežnik Messenger preprosto ne bo prejel tega sporočila, zaradi česar ga ne bo mogel potrditi s prikazompotrdite polje z eno potrditveno polje. Preveriti morate razpoložljivost omrežja, ponovno zagnati program ali preveriti internetno povezavo.

Sorodne publikacije