Kako omogočiti iPhone 6? Navodila in opis

iPhone uporablja veliko lastnikov sodobnih pripomočkov. To je zelo pogosta naprava z različnimi nastavitvami in funkcijami. Danes moramo ugotoviti, kako vklopiti "iPhone 6" MIF. Kaj morate vedeti za vsakega lastnika? Zakaj lahko težave s storitvijo delujejo? Vse to se bo nadalje obravnavalo. Lažje je obravnavati vprašanja, kot se zdi. Tudi začetnik bo lahko utelesil načrt.

Viri težav

Za začetek morate razumeti, zakaj MMS iz »iPhone 6« ni poslan. "MTS" ali kateri koli drug operater ni tako pomemben. Glavna stvar je, da razlogi niso odvisni od izbranega podjetja za mobilne komunikacije.
Pogosto so vzroki težav z MMS postali tresli ali brez omrežnih nastavitev. V tem primeru boste morali ponastaviti parametre in vnesti pravilne informacije o povezavi. Včasih so okvare posledica okvare omrežja Wi-Fi ali interneta kot celote. Ugotovite, zakaj omrežje ni na voljo. Njegova obnovitev bo vrnila MMS. Veliko ljudi razmišlja, kako omogočiti iPhone 6 iPhone zaradi sprememb v vmesniku operacijskega sistema. Običajna povezava »Ustvari MMS« ni tukaj. Zato boste morali poskušati poslati večpredstavnostno sporočilo na iPhone.


Nasveti za povezovanje

Pred priključitvijo te možnosti se morate prepričati, da so vneseni podatki pravilni. Funkcija MMS v napravi iPhone 6 ne bo delovala, če je omrežje nepravilno konfigurirano.
Kako se prepričativ pravilnosti razpoložljivih nastavitev? To storite tako, da sledite naslednjim navodilom:
 • Obiščite iPhone v Nastavitve - Sporočila. Pojdite v razdelek »MMS«. Preverite, ali je ta možnost omogočena. Če ne, preklopite stikalo na Vklop.
 • V nastavitvah pametnega telefona poglejte v "Splošno" - "Podatki v celici". To možnost vključite z enakim načelom.
 • Preverite razpoložljivost interneta na pripomočku. Najbolje je, da zaženete brskalnik in poskusite naložiti določeno stran. Če vse deluje, je priporočljivo nadaljevati.
 • Kako vklopiti MIF "iPhone 6"? Ko so vsi ti koraki opravljeni, lahko preprosto odstranite kartico SIM iz pametnega telefona in jo ponovno odložite.
 • Ponovno naložite telefon. Težko je verjeti, toda včasih ta tehnika pomaga obnoviti delovanje večine storitev.
 • Zdi se, da vsi ti koraki niso pomagali. Če želite vklopiti iPhone 6 (MTS ali kateri koli drug operater ni pomemben), lahko prilagodite omrežne nastavitve.


  Validacija podatkov

  Kako to storiti? Vse je lažje, kot se zdi. Še posebej, če ima uporabnik podatke za delo MMS in internet kot celoto. Kaj je preverjanje pravilnih omrežnih nastavitev?
  Upoštevati je treba naslednje:
 • Vključiti mobilni telefon. Počakajte, da je polno naložen in pripravljen za delovanje.
 • Pojdite v Nastavitve - Splošno - Podatki v celici.
 • Kliknite na "podatkovno omrežje".
 • Pomaknite se navzdol do dna. Obstaja polje za deloMMS. Vnesite pravilne podatke za delo z omrežjem. Navesti jih mora upravljavec. Kasneje bo podan primer za "MTS".
 • Shranjevanje sprememb.
 • To je vse. Takoj ko bodo vsi zgoraj navedeni koraki zaključeni, bo pametni telefon začel delati z MMS-om. iPhone je konfiguriran za prenos multimedijskih podatkov na ta način.

  Tovarniške nastavitve

  In kaj, če tudi navedene akcije ne bi mogle vrniti možnosti? Kako omogočiti iPhone 6? Lahko poskusite vrniti pametni telefon na tovarniške nastavitve. Včasih ta tehnika resnično pomaga.
  Če želite pripomoček ponastaviti na tovarniške nastavitve, potrebujete:
 • Pojdite na "Nastavitve". Tam pojdite na "Basic" in izberite "Reset" menijski element.
 • Kliknite na "Ponastavi omrežne nastavitve."
 • Potrdite in ponovno zaženite mobilni telefon.
 • Odstranite kartico SIM in jo ponovno vstavite na iPhone.
 • Običajno je sprejem precej Če to ne pomaga, je priporočljivo, da se obrnete na mobilnega operaterja, da odpravite težavo, ali pa vključite "iPhone 6" v servisni center. Možno je, da bo tukaj lahko pomagal lastnik pametnega telefona "apple"


  38) Za nove naprave
  Ne pošiljajte MMS iz »iPhone 6«? »MTS« ali katerega koli drugega operaterja ni Pomembno je, da so načela postavitve storitve v vseh podjetjih enaka! Pogosto se pojavljajo težave pri pošiljanju večpredstavnostnih sporočil na nove pametne telefone.počakajte! Dejstvo je, da ko priključite novo kartico SIM in prvo registracijo naprave v omrežju, uporabnik od operaterja dobi posebno sporočilo. To je potrebno za vzpostavitev mobilnega interneta in MMS. Odprite sporočilo in izberite funkcijo »Shrani«.
  Včasih ne pomaga. Potem, kot že omenjeno, morate ročno poklicati nastavitve povezave. Ustrezne informacije določi mobilni operater.

  Vključitev MMS v "MTS"

  Kako nastaviti MIMO "iPhone 6"? "MTS" ponuja naslednje podatke za uspešno delovanje funkcije:
 • APN - mms.mts.ru;
 • ime in geslo: mts;
 • proxy - 192168192.1928080.
 • Te informacije je treba vnesti v ustrezna polja na iPhone v razdelku "Podatkovna mreža". Ampak to še ni vse! Za dokončanje operacije morate poslati sms na 8890. Končano! Zdaj je jasno, kako nastaviti MMS "iPhone 6" ("MTS"). Podobno morate delati s katerim koli operaterjem.

  Povzetek

  Zdaj je jasno, kako je vključena funkcionalnost MMS v iPhone 6. Podobna priporočila in nasveti so primerni za vse "jabolčne" pametne telefone in mobilne operaterje. Nemogoče je natančno povedati, kakšna metoda bo pomagala obnoviti uspešnost MMS. Priporočamo, da začnete s ponovnim zagonom telefona. Naprej - preverite delovanje omrežja, šele nato nadaljujte z nastavitveno povezavo. Kaj pa, če vsa zgoraj navedena priporočila niso pomagala uresničiti načrta? V tem primeru je zaželeno:
 • Glej problematično "iphone" skupaj s sim kartico mobilnega operaterja.omrežja. Možno je, da bodo zaposleni v podjetju pomagali vzpostaviti delo večpredstavnostnih sporočil. Ne?
 • Nato lahko varno nosite pametni telefon "apple" v servisnem centru. Najverjetneje je kršitev prenosa sporočil MMS povzročila neka okvara, ki je sama po sebi ni uspela. Za plačilo bodo zaposleni v servisnem centru diagnosticirali napravo, nato pa odpravili vzrok za odpoved MMS.
 • ​​Sedem kartic lahko vstavite v drug telefon, tam shranite omrežne nastavitve in pošljete testno večpredstavnostno sporočilo. Ali vse deluje? Potem je problem res v iPhone. Ne? V teh okoliščinah ni mogoče izključiti težav z mobilnim operaterjem ali kartico SIM.
  V vsakem primeru je zdaj jasno, kako lahko vklopite MMS "iPhone 6". Pravzaprav je vse veliko lažje, kot se zdi. Glavna stvar je poznati podatke za konfiguriranje omrežja in slediti navodilom za odpravo te napake z uporabo različnih metod.

  Sorodne publikacije