Japonski nasmehi znakov in besedila. Japonski smeški kaomozhi

Uporabniki in prenašalci socialnih omrežij vedo, kako izgledajo in zakaj potrebujejo smeške. Japonski ideogrami, ki natančno prenašajo čustva s pikami, pomišljaji, vejicami, črkami in drugimi simboli, so pridobili popularnost po vsem svetu. Spletna stran je postala razširjena na internetu in SMS sporočilih, danes pa se uporablja povsod.

Kaj je kamozi?

Kamajuzi je japonski nasmeh, katerega podobe temeljijo na znakih, ločilih in drugih simbolih. Uporabljajo se za izražanje čustev sogovornika med korespondenco. Japonski japonski emoticons so prevedeni kot "oseba" in "znak". Glavne razlike med evropskimi čustvenimi simboli Japoncev niso le v horizontalnem in vertikalnem pisanju, ampak tudi v podrobnostih. Tako se pri pisanju zahodnih nasmehov veliko pozornosti posveča ustom ": -Pro", v japonskih očeh pa "O_O". Japonci so ustvarjalni in čustveni narod, zato uporabljajo kaomozo vedno in povsod.


Značilnosti

Vsi vedo, da so oči ogledalo človeške duše. Smiley Japanese samo to potrdite. Velik plus in hkrati značilnost kaamoji - vertikalno pisanje. Ni potrebe, da bi mentalno uporabili nasmeh, da bi ga prebrali. Različnost, izvirnost, preprostost pisanja japonskih čustev jih lahko razumejo, ne glede na znanje jezika. Na internetu je več kot deset tisoč kaomozhi, glede na to, da so velikoveč Vsa japonska čustva se zlahka prikažejo z uporabo čustvenih simbolov ali simbolov. Razlog za sorto je posledica dbcs) (v nasprotju z latinico ali cirilico), ki zajema več znakov. Poleg tega japonski emoticons kaomozi označujejo ne le čustva, temveč tudi kompleksne kombinacije. Lahko gre za akcijo (pohod v kino, tuširanje) in celo celo zgodbo, napisano s simboli.


Smeški so kategorizirani glede na čustva, vrste, dejanja ali podobe določenega predmeta. Pogosto je v kaomozhiju mogoče doseči semantično obremenitev, ki jo dopolnjujejo hieroglifi. Neverjetno, da natančno izražajo pozitivna, negativna in nevtralna čustva: veselje (???), ljubezen (???), sočutje, zadrego, jezo, nezadovoljstvo, strah, žalost, brezbrižnost, dvom, presenečenje. Na primer, v veselih emoticons, oči so visoke, in usta je nižja, ali v sredini. Ljubko in srčkan kamozi v vzhajajočem soncu se imenujejo cava. Japonski nasmehi prikazujejo ne samo človeška čustva, ampak tudi živali, dejanja, predmete, hrano, glasbo, igre.

Kako postati mojster kaomoji?

Da bi se naučili, kako ustvariti kompleksne japonske emoticons na lastno, morate imeti celoten arzenal simbolov, postavitev in druga orodja. Poleg tega je za pisanje takšnih čustvenih simbolov potrebno veliko časa. Danes enostavno vstavite kaamoji v besedilo sporočila. Obstajajo programi za Android in Apple s pripravljenimi čustvenimi simboli. Za internetne brskalnike so lahko na voljo tudi japonske znake. Chrome od uporabnikov zahteva, da dodajo plavajoče oknodostop do kaamoji. Razvrščanje v kategorije, sposobnost hitrega kopiranja in lepljenja z dotikom gumba za korespondenco poenostavi ročno pisanje čustev. Google Play ima možnost prenosa čustev in kaamoji tipkovnic. Za Windows boste morali uporabiti ali namestiti dodatno programsko opremo. Za iOS, brez dvoma, sreča je bila več. Razvijalci so ustvarili idealno postavitev tipkovnice za iPad in iPhone.

Oznaka

Japonski slog pisanja čustvenih simbolov je bogat z bogastvom, različnimi čustvi, čustvi. Zgrajen na osnovi hieroglifov (kanji, ločila in simboli, je pridobil veliko popularnost v kibernetskem prostoru. Japonski nasmehi so bolj podobni risbam, ker natančnost prenosa čustev nevidnega spremljevalca doseže največjo vrednost. Pogosto Japonci dodajajo solze, zvezde, srca k večji ekspresivnosti pri pisanju kaomoži in prenos občutkov.V ljubezni smeškov se uporabljajo kombinacije simbola srca ?, niz angleških črk chu za označevanje poljub, prav tako uporablja zvezdico, črka "o" (°? °?). Obstajajo simboli, ki posnemajo rdečilo, kapljice znoja, obraz, zaprte roke (zvezda, črke, podpičje) (? _?;). Če želite v sporočilu izraziti sočutje, potrebujete nekaj japonskih čustev (o? _?). )? "(? _ ?

Sorodne publikacije