Kako omogočiti samopopravke v sistemu Android

Kljub dejstvu, da imajo skoraj vsi domači /stacionarni telefoni funkcijo samodejnega izbiranja, razvijalci platforme Android iz nekega razloga niso vključili tako uporabne funkcije v svoj operacijski sistem.

Dobra polovica "pravih" podjetij in občin se ne trudi namestiti večkanalnih naprav. In ko je višja stopnja te potrebe, težje je priti do kraja. Vzemite vsaj preprost primer s poliklinikami: registracija, vpis strokovnjakov, laboratorijski in drugi oddelki so zasedeni 24 ur na dan, na koncu pa se sliši le kratek pisk. Včasih se zdi, da je veliko lažje priti na kraj osebno kot brez konca tapa na zaslonu pametnega telefona.


Kako biti?

To je po takih trenutkih in prihaja do spoznanja, da samodejno izbiranje na Androidu ni samo dodaten "čip", ampak resnično potreben atribut platforme. Za tiste uporabnike, ki zaradi svoje vrste dejavnosti ali iz kakšnega drugega razloga potrebujejo pogoste klice na takšne "zaposlene" institucije, bo možnost klicanja prava rešitev in precejšnja olajšava. Ta problem je preprosto rešen z namestitvijo aplikacij tretjih oseb, to je s posebnimi programi dial-up, ki delujejo v ozadju vzporedno z glavno komunikacijsko funkcionalnostjo. V nekaterih gadgets (malo nižje na njih), kot je funkcija je na voljo v zalogo firmware, vendar pa, na žalost, manjšina. Oglejmo si, kako omogočiti samodejno izbiranje na platformi Android in kateri programi lahko pomagajo pri tej zadevi.

Možnosti odpadne firmware

Nekateri občutljivi proizvajalci pametnih telefonov še vedno ne pozabijo na tovarniško programsko opremo dodati možnost klicanja na platformi Android. Najprej gre za blagovno znamko Samsung in njeno serijo "Galaxy", kjer se ta funkcionalnost izvaja najbolj kompetentno.


V oddelku šele izbrati "Telefon", nato pa pojdite na točko "Klicne nastavitve", nato "Advanced Settings" polje in tapnuty za klicanje. Po tem boste ponovno klicali vse klice in ob uspešni povezavi boste prejeli ustrezno sporočilo v predhodno izbrani obliki (vibro ali melodija). Ista funkcionalnost se izvaja v drugih telefonov znanih blagovnih znamk, kot so "Xiaomei" ali "družba Lenovo", ki tu in se tam dobesedno gnetejo z različnimi firmware "čipov", vključno s številčnico na "Android". Ampak, kot je omenjeno zgoraj, dano priložnost - redka gost na pametne telefone drugih proizvajalcev.

aplikacije tretjih strank

Če vaš telefon ni dovolj srečni, da je na seznamu vladarjev te funkcije, lahko namestite aplikacije tretje osebe, ki niso nič slabši odpadki, in včasih celo bolje. Glavna stvar je izbrati pravega.
Eden od njih ima preprosto ime "Auto Dozphone" (razvijalec vode). Lahko ga prenesete na isti Google Play ali iščete v virih profilov in forumih. Aplikacija se brezplačno distribuira, vendar je brezplačna različica naložena z oglaševanjem. Če je slednje zelo moteč, ga lahko onemogočite z nakupom razširjene različice izdelka (manj kot 100 rubljev).

Priložnosti programa

ЗKlicna aplikacija se izvaja po potrebi: periodični klici zasedenega naročnika z danimi parametri, signal uporabniku pri povezovanju in vklopu zvočnika ter podrobna statistika klicev in pogovorov. Poleg običajnega samodejnega izbiranja na Androidu lahko pripomoček določi omejitve trajanja klica, nastavi intervale spremljevalcev in naročnika pripelje na črni seznam. Program ima jasen in uporabniku prijazen vmesnik, skupaj s kompetentno lokalizacijo in številom pozivov. Drugi konkurenčni brat podobnih aplikacij ima podobno funkcijo, vendar je uporabnikom všeč "Auto Dialer" zaradi svoje preprostosti, udobja in učinkovitosti. Poleg tega, kritične napake, sodeč po pregledih, program ni obremenjen.

Sorodne publikacije