TouchPal: Kaj je ta program?

Z razvojem mobilnih tehnologij se je pojavilo vprašanje o zagotavljanju ustreznih komunikacijskih sredstev na internetu. Gre za komuniciranje v družabnih omrežjih, pisanje zapisov v Twitterju in druge lepe stvari. Kot običajno je glavno orodje komunikacije tipkovnica. Toda v pametnih telefonih že dolgo ni bilo vse v zvezi s tem dobro. Mnogi proizvajalci so menili, da je celotna tipkovnica laguna, ki ni vredna pozornosti. In samo podjetje "Apple" je mislil, da je celotna paleta tipkovnic v mobilnih napravah prihodnosti. In nisem propadel. Kot vedno. Po tem so proizvajalci začeli tekmovati pri izdaji najboljše mobilne tipkovnice. Vendar pa so na nek način omejili njegovo funkcionalnost. In tam je bil "claves" iz tretje osebe razvijalec, ki izpolnjujejo praktično vse poizvedbe uporabnikov. Imenuje se TouchPal. Kaj je ta tipkovnica in kako je dobra? Poskusimo ugotoviti.


Kaj je ta program?

Torej, kot ste že razumeli, je to tipkovnica. In ne samo "tipkovnica", in še posebej "napredno". Če lahko drugi programi tega tipa vnesejo besedilo in izvedejo podporo T9, potem so zmogljivosti Tachpala preprosto neomejene. Prav tako je pomembno, da je tipkovnica TouchPal na voljo na najrazličnejših napravah. Obstajajo različice za Android in iOS. To ne velja za Microsoftove naprave na platformi. Očitno razvijalci ne želijo preživeti časa na namerno mrtvi platformi. In tako je, ker so dnevi "Vindofonov" že znani. Microsoft jo je javno objavil. Vendar pa ne bomobiti raztresen Nazaj na videz naše odlične tipkovnice.


Videz

Privzeta tema tipkovnice je črna. Število gumbov je enako kot pri drugih podobnih izdelkih. Vendar pa zaradi naprednih nastavitev vmesnika spreminjanje cilja in lokacije gumbov, spreminjanje kože ali nastavitev jezikovne spremembe ni težava. Na izbiro uporabnika je približno 30 preoblek za prilagoditev. In to je daleč od meje, saj "ljudski obrtniki" proizvajajo veliko število avtorskih tem za TouchPal. Kaj je to, če ne popularno? Gumbi na tipkovnici, tudi v standardu, so nameščeni tako, da je zelo priročna za uporabo. Ergonomija se preprosto preliva. Vendar pa preidimo na bolj zanimive trenutke.

Podpora s snemanjem

Odmikanje je način vnašanja brez odstranjevanja prsta s tipkovnice. V "Tachpale" se imenuje "Set besedila z uporabo gibov". Tipkovnica je sposobna inteligentno prepoznati smer prsta in predvidljivo predlagati možne besede. Občasno se pojavijo napake (to je isti stroj), v večini primerov pa se tipkovnica ne moti. Snemanje je takoj na voljo iz polja. Dodatni vtičniki niso potrebni. In to je še ena prednost TouchPala. Kaj je program, ki zahteva dodatne module? Očitno so taka razmišljanja vodili ustvarjalci "Tachpala". To je glavna razlika tega izdelka od drugih tipkovnic. Zdaj pa preidimo na slovarje in napovedni vnos.

Umetna inteligenca v akciji

Druga velika značilnost "Tachpala" -sposobnost študija. Poleg tega se lahko usposablja v katerem koli jeziku, vključno z ruskim. Program zahteva dostop do vaše korespondence in SMS sporočil ter se seznani z neznanimi besedami, ki jih tam najdete. Kot rezultat tega iskanja dobite pripravljenega pomočnika, ki vam lahko brez težav ponudi pripravljeno besedo. Napovedni vnos te vrste je samo v tipkovnici zloglasnega "iphone". In tam popolnoma zavrača delo z ruskim. In tukaj - prosim. Še en plus v TouchPal zakladnici. Kaj je ta tipkovnica? Zelo veliko gre za fantazijo. Toda to je stroga resnica življenja. Razvijalci so očitno poskušali slavo.

Namestitev TouchPala

Ni presenetljivo, da če želimo po vsem zgoraj navedenem imeti tako pametno tipkovnico. Ampak moraš vedeti, kje ga najdeš. Čeprav to ni Newtonov zaboj. TouchPal lahko namestite s tržišča na Android ali AppStora za iPhone. Ta program se namesti z običajnim algoritmom. Najdete ga, sprejmete vse pogoje, se strinjate z vsemi in kliknite na gumb »Namesti«. Ko jo prenesete in namestite, bo aplikacija na voljo v meniju aplikacije. Vendar pa preprosto ta program ne bo deloval. Ne smemo pozabiti, da mu damo določene moči. In potem se postavlja vprašanje o vklopu tipkovnice in dajanju avtoritete. Z TouchPalom je vse zelo preprosto. Kako jo omogočim v Androidu? Kliknete le na dolgo dotikanje poljubnega vnosnega polja in izberete način vnosa, imenovan "Sledilna ploščica". Po tem bo sistem pozval uporabnika, da zagotovi programdostop do sporočil SMS in korespondence. Moram se strinjati. In po vseh teh manipulacijah bo program "Taschal" deloval, kot bi moral.

Ocene uporabnikov za TouchPal

Kaj pravijo lastniki pametnih telefonov o napredni tipkovnici? Pregledi o njem so večinoma pozitivni. Individualni komentarji uporabniki pohvalijo možnosti prilagajanja. So resnično neomejene: veliko jih je, možnost postavljanja gumbov po lastni presoji in še veliko več. Prav tako zadovolji uporabnike s precej stabilnim delovnim programom. "Tachpal" deluje hitro in jasno. In vedno. In napovedni vstop in umetna inteligenca sta na splošno nadvse hvaležna. In veliko število tistih, ki so z užitkom ustanovili to aplikacijo, uživajo v Svyapu in žalosti ne vedo. Na splošno so vsi srečni. Vendar pa obstaja ena odtenka. Mnogi ne poznajo samo ene stvari o TouchPalu. Kako onemogočiti to tipkovnico? Naj bo zelo enostavno. Samo pritisnite dolg pritisk na vnosnem polju in izberite drug način vnosa. Potem se lahko aplikacija izbriše. S tem ni težav. To je zelo prijazen program.

Na koncu

Razstavili smo tudi tipkovnico drugega proizvajalca TouchPal. Kaj je čudovita zamenjava za standardno tipkovnico Android in je že jasno. Ima široko paleto prilagoditev in nastavitev, deluje hitro in natančno, ima napredno umetno inteligenco in omogoča uporabo funkcije Swift. Ni še v eni tipkovnici za Android ali iOS ni bilo tako bogate funkcionalnosti. To zagotavlja priljubljenost tega izdelka. To je vredno zamenjatistandardna tipkovnica za to. To bo veliko bolj priročno uporabljati.

Sorodne publikacije