Podrobnosti o tem, kako narediti posteljo v Terarijah

V tem gradivu bomo razmislili, kako narediti posteljo v "terorju" na "Android". To ni samo notranji predmet, ampak tudi točka preporoda. Postelja se lahko spremeni ali odstrani.

Opis

Tako začnemo praktično razpravo o tem, kako igrati igro v igri "Teraria". Kot smo že omenili, je ta predmet izjemno pomemben, saj je alternativna točka regeneracije. Znak se bo pojavil neposredno na njem. V tem primeru lahko več igralcev ostane na eni postelji. Z izdajo različice 1.2 so bile dodane različne vrste notranjosti.

Pogoji

Če se odločite, kako narediti posteljo v "Terariji", morate vedeti, da se najpogosteje ustvarja na žagi. Različne vrste takšnih notranjosti se razlikujejo le po lokaciji in videzu. Ko bo vprašanje, kako narediti posteljo v "Terriya", rešeno, potem lahko poskrbite za njegovo delo. Za to morate izpolniti več pomembnih pogojev. Soba s posteljo mora imeti veliko prostega prostora. Minimalna velikost zahtevanega prostora je od 8 do 4 blokov. Če strop ni viden na igralnem zaslonu, ker je previsok, postelja ne bo delovala.
Včasih se to zgodi v zelo širokih prostorih. Če govorite o zunanjih stenah za sobo s posteljo, potem so lahko izdelane iz kakršnega koli materiala. Izjema je le umazanija. Ni primeren za takšne namene. Najboljše vV tem primeru uporabite drevo, kamen ali opeko.

Notranje stene so izdelane iz podobnih materialov. Podzemne variante jam v tem primeru ne bodo primerne. Stavbe iz nevarnosti tudi ne bodo pomagale. Stavba mora biti opremljena z vrati. Za naš namen je primeren prostor, ki se nahaja na otoku za letenje. Zadnje stene ni mogoče ustvariti - morate jo zgraditi z lastnimi rokami. V nekaterih primerih postelja morda ne bo delovala, če so vrata odprta v sobi. Sistem meni, da je veliko prostora zasedeno. Če izpolnjujete zahteve, obstaja sporočilo o ustvarjanju obnovitvene točke, če kliknete na posteljo.

Vrste

Rešitev problema, kako narediti posteljo v "Terraya", je v veliki meri odvisna od vrste subjekta. Razmislite o vsakem posebej. Na žagi se ustvari redna postelja. Za njegovo proizvodnjo so potrebna svila in les. Če vas zanima izdelava postelje v "Terarii" iz drugih materialov, bomo o tem še govorili. Podobno lahko naredite notranji del temnega lesa, ki ga potrebujete. Ponovno bomo potrebovali svilo. Druga komponenta v tem primeru je ebanovina. Obstajajo različice mahagonija. Poleg glavnega materiala, za ustvarjanje take postelje, potrebujete svilo.
Nato bomo ustvarili podoben notranji predmet, vendar bo temeljil na bisernem lesu. Ponovno uporabljamo svilo. Potrebujemo tudi perlitni les. Naprej na čakalni vrsti je še eno ležišče za to čas iz drevesa senc. Nobena svila tukaj tudi ne more storiti. Zmešajte to sestavinosenčni les.

Sorodne publikacije