Ssfk.exe - Kaj je ta virus? Kako ga odstraniti?

Računalniški virusi pogosto vstopajo v sistemske datoteke po prenosu različnih programov iz omrežja, ki nimajo zanesljivega vira. Namen takih virusov je zajeti osebne podatke uporabnikov (pogosto - gesla iz socialnih omrežij in osebnih omaric v spletnem bančništvu). Ena od teh datotek je virus ssfk.exe.

Imenovanje virusa

Postopek se izvaja v načinu brez povezave in je vgrajen v brskalnik uporabnika v obliki pomočnika spletne strani, na zahtevo pa ima najustreznejše informacije. Pravzaprav je sprememba v zagonskih straneh brskalnika za iskalnike scammers, ki objavljajo svoje lažne spletne strani za strani, ki jih iščejo, in zaslužijo denar v pogledih. Nihče ne skrbi za kakovost podatkov na spletnem mestu, najverjetneje jih oblikuje robot in ne nosi nobene semantične obremenitve.


Prevaranti spremljajo vsa okna brskalnika, ki so vnesena z geslom, kar jim omogoča, da prekinejo uporabniške račune ali pokvari svoj bančni račun. O ssfk.exe lahko trdite, da gre za zlonamerno programsko opremo, ki zahteva takojšnjo odstranitev iz računalnika. In če datoteke ne izbrišete, samo onemogočite postopek v upravitelju opravil?

Ne morem izbrisati datoteke in iz upravitelja opravil izklopiti postopek?

Razvijalec tega virusa je Xingyunwang Technology Co., Ltd iz Pekinga. Proizvodni programi tega podjetja so že dolgo dokazani kot resna grožnja za računalnik in varnost podatkov, shranjenih na njenih trdih diskih. Lahko rečemO programu ssfk.exe, ki je zlonamerni proces, potegne iz interneta tako nevarne viruse, kot so Trojanspy, Trojandownloader.Mutabaha.452 in Malware-gen.


Onemogočanje procesa v upravitelju opravil ne zagotavlja prekinitve dejavnosti virusa. Zato je priporočljivo, da ročno odstranite vse informacije, ki vodijo do ssfk na tak ali drugačen način.

Kako se znebiti ssfk?

Metoda ročnega odstranjevanja, čeprav dolga, vendar učinkovitejša od nalaganja pripomočkov. Večina pripomočkov vsebuje tudi viruse, ki so vgrajeni namesto izbrisanih datotek v registru in še naprej "okužijo" brskalnik računalnika z oglaševanjem in "preteplijo" povezave. KORAK 1: V operacijskem sistemu Windows 8 se odstranitev izvede prek upravitelja programa. Če želite to narediti: 1. V spodnjem desnem kotu kliknite ikono Windows in pojdite v meni z nastavitvami. 2. Izberite element "Izbriši programe". 3. Če seznam vsebuje datoteke z imenom kombinacije ssfk.exe (to je proces, ki ga je mogoče shraniti v računalnik), z digitalnimi in črkovnimi vstavki, morate datoteko izbrati z miško in kliknite gumb "Izbriši". Za druge operacijske sisteme Windows pojdite na Moj računalnik, izberite ploščo Uredi /Odstrani programe na vrhu in se prepričajte, da datoteka manjka v nameščenih programih 2. KORAK: Torej, virus ssfk.exe, kateri program je ugotovil: ne le spremembe, ampak tudi ohranja svoje "lastne" nastavitve brskalnika, ki uporabniku preprečuje, da bi vključeval razširitve in protivirusne programe.Za odpravo težave je treba brskalnik ponastaviti na tovarniške nastavitve.ali ga znova namestite.
V "Google Chrome" morate odpreti meni in v pojavnem oknu oditi v nastavitve brskalnika. Privzete nastavitve niso dovolj, zato morate izbrati razdelek »Napredne nastavitve« in ponastaviti vse nastavitve na izvirne. Nastavitve brskalnikov Yandex in Opera lahko ponastavite na podoben način.
V brskalniku Mozilla je še eno čiščenje podatkov: - odprite meni; - kliknite na vprašaj; - zagon storitve "Odpravljanje težav in njihovo odpravljanje"; - izberite "Ponastavi". Če po ponovnem zagonu računalnika v upravitelju opravil, proces še vedno teče, potem morate iti v način registracije: "Start" - "Najdi programe" - Regedit - "Uredi" - "Najdi" - vnesite ssfk - pritisnite Enter. Datoteke, ki se prikažejo v oknu registra, morate izbrisati in znova zagnati računalnik.
Torej, kaj lahko rečemo o ssfk.exe? Kaj je proces, ki ga določajo protivirusni programi, vendar lahko povzroči nepopravljivo škodo osebnim podatkom uporabnika.

Sorodne publikacije