Najmanjši Quadcopter: Pregled modelov

Če govorimo o kvadrociklih, potem najprej pridejo precejšnji droni znane blagovne znamke DJI, ki bi se podlegli njihovi funkcionalnosti in obsegu letov. Toda v tem segmentu je majhen, a še vedno povpraševanje po mini modelu, to je nekaj, kar je med igračo in resno napravo. Najmanjši kvadrocikli so zaradi svoje skromne velikosti odlični za notranjo kontrolo. Dejstvo je, da praktično pomanjkanje publicitete samo zmanjšuje njihovo priljubljenost v primerjavi z močnejšimi droni. Tako najmanjši kvadkopter ni tako opazen kot drugi dimenzijski modeli, vendar ne postanejo manj zanimivi in ​​privlačni. Poleg tega so v varnostnem načrtu drobni droni večkrat zamenjani s svojimi resnimi brati in sestrami.


Torej vam predstavljamo seznam najmanjših kvadroopterjev na svetu, ki so vključevali najbolj zanimive in priljubljene modele, ki so se razlikovali od svoje kvalitativne komponente. V standardnih prodajalnah se prodajajo standardni standardi, zato se lahko naši anketiranci "čutijo" samo na specializiranih in blagovnih znamkah ali na spletnih straneh distributerjev.

Hubsan X4 H107C +? 7000 rub.

Eden najmanjših kvadrociklov na svetu bo v veliko pomoč tistim, ki želijo obvladati osnove letenja, preden kupijo nekaj resnejšega. Ena od odličnih značilnosti drona je ogromna moč modela. Model se ne boji nenamernih trkov, samozavestno drži višinomer in se zelo dobro spopada z njimlahki vetrič.


Najmanjši kvadrokopter (fotografija zgoraj) lahko z lahkoto naredi "sod" v zraku in mirno sedi na vsaki trdi površini. Poleg tega je drone opremljene s kamero z ločljivostjo 2 milijona pik. Slednji, glede na svojo velikost, se seveda ne razlikuje v dobri kakovosti, vendar se z videom na 720r upravlja zelo vredno s 30 sličicami na sekundo. Razpon letenja od najmanjšega kvadrokoptera s kamero se giblje v razponu 150 metrov, kar je zaradi svoje velikosti zelo in zelo dobro. Dimenzije modela: 110 x 92 x 35 mm.

Syma X11C? 2000 rub

Blagovna znamka je znana po zanesljivih in vsestranskih brezpilotnih letalih, zlasti serijah X1 in X5. Modeli so namenjeni izključno za uporabo na prostem, vendar proizvajalec ni pozabil manj kot amaterski. Serija X11C je najmanjši quadcopter s kamero, ki se lahko popolnoma tiho poganja v zaprtih prostorih.
Premikanje dronskih mehanizmov skupaj z rezili je previdno opremljeno z zaščito, zato ni treba uporabiti modela, kot je steklena vaza. Medtem pa so potrošni dodatki (vijaki) za quadcopter stroje te serije precej majhen denar.

Značilnosti modela

Newbies bodo zagotovo imeli v mislih intuitivno in odzivno upravljanje. Zagon najmanjšega quadrackerja je možen ne samo v zaprtih prostorih, ampak tudi na ulici. Ne pozabite le, da se modeli takšnega načrta bojijo srednjega in močnega vetra, gostih grmov in psov. Boben lahko od vas odleti za več kot 30 metrov in posname video s kamero z ločljivostjo 2 milijona pik v ločljivosti HD.
Dimenzije modela: 152 x 152 x 37 mm

Pogled na rezilo? 15.000 rubljev

Eden izmed najmanjših pogledov Quad-Counter Blade lahko imenujemo polni fpv-dron. Seveda, da bi tekmovali z resnimi in dimenzionalnimi modeli, to ni iz rok, ampak potrebne spretnosti za pilotiranje operaterja bodo zlahka dobili.
Oblikovanje aparata je precej zanesljivo, vendar za razliko od prejšnjih anketirancev žal ni pripravljeno na težke teste. Ampak v vsakem primeru nekajkrat, da pohabiti najmanjši quad hitrost je veliko bolj praktično, kot da bi prekinil usposabljanje nekakšen drag model dirke. Drogovi so tudi nizki - le 24 metrov. Skromni indikatorji in fotoaparat z ločljivostjo le enega megapiksela: zanašajo se na kakovost, ki je večja od sposobnosti 480r, ni potrebna. Toda vsi minusi se izplačajo z odlično upravljivostjo, zanesljivostjo oblikovanja in splošno udobnostjo uporabe. Dimenzije modela: 160 x 160 x 50 mm

Parrot Hydrofoil? 12000 rub.

Znana francoska blagovna znamka je izdala več serij najmanjših kvadrokontrolerjev. Najbolj opazen je hidrogliser. Za razliko od ostalih serij, ti modeli ne morejo le leteti, temveč tudi plavati: naprava samozavestno ohranja vodo s pomočjo posebnih smuči in z lahkoto drsi po površini.
Hkrati zmogljivosti letala nikakor niso omejene. Lahko letite, fotografirate in snemate video. Slednji se ne razlikuje v dobri kakovosti - vse zmogljivosti 480r, vendar več čakati od povprečen 3-megapixel kamero ni vredno. Dron lahko upravljate s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom,če imate nameščeno predprogramsko opremo. Ne leti več kot 20 metrov od operaterja. Vmesnik je preprost in razumljiv, zato ga bo razumel vsak začetnik v tem poslu. Dimenzije modela: 320 x 320 x 140 mm.

Cheerson CX-10? 1800 rubljev

Majhen trn se nahaja nekje na sredini med nano in mini quadcopter. Drobtina se lahko pohvali z izvedbo virtuoznih piruensov, toda edina žlica katrana, ki drugače maže vse užitke - to je trajanje naboja. Po desetih minutah letenja boste morali poiskati vtičnico za boben in počakati približno pol ure, dokler se ne napije. "
Baterija kvadrokopterja, na žalost, ne odstranljiva, bo zato v vsakem primeru treba počivati ​​na letih. Reševanje je mogoče videti le v ruskem odlepljenju (tam je praktično kjerkoli v servisnem centru quadcopter), ki nekoliko "dokonča" zasnovo naprave, po kateri se lahko običajno za take pripomočke odstranijo baterije. V modelu ni nobenih kamer, letalo pa je le 20 metrov od operaterja. Toda slabosti so več kot izravnane z več kot demokratično ceno. Dimenzije modela: 40 x 40 x 22 mm

Sorodne publikacije