Mikrovalovna pečica Samsung ME83KRS-2: opis, specifikacije, navodila za uporabo

Mikrovalovna pečica - to je eden od najbolj uporabnih izumov, brez katerega danes praktično ni mogoče odpraviti nobene hiše. Danes obstaja veliko različnih modelov, katerih funkcija je izračunana od preprostega segrevanja do priprave popolnih jedi. Gre za enega od teh modelov in danes bi rad povedal - mikrovalovna pečica Samsung ME83KRS-2.

Opis

Pred pregledom je vredno povedati nekaj besed o sami mikrovalovni pečici. Ta model ni novost na trgu gospodinjskih aparatov. Prvič se je pojavila v prodaji leta 2015 in takoj pritegnila pozornost kupcev. Mikrovalovna pečica Samsung ME83KRS-2 ima bio-keramični premaz, eleganten dizajn in samo vrsto funkcij za kuhanje različnih jedi. Poleg tega je cena za "mycrushe" bila in ostaja do danes ustrezna in sprejemljiva, kar ji omogoča, da je eden najbolj priljubljenih modelov.


Še ena zanimiva lastnost modela je nadzorna plošča, ki nima običajnih regulatorjev, kot pri večini mikrovalov. Namesto njih, skrite tipke, ki se morda zdijo občutljive, vendar ne, so mehanske. Na splošno, z opisom Samsung ME83KRS-2 lahko končate in pojdite na naslednji element.

Vsebina paketa

"Miskushka" je bila dobavljena v tradicionalni škatli tesnega kartona. Pakiranje Samsung ME83KRS-2 ne izstopa nič posebnega. Ne obstajajo lepe slike peči ali pisane slike - vse je zelo preprosto. Z vsemStrani škatle odlikuje glavna značilnost modela in napis "Biokeramika". Tudi na embalaži so značilnosti peči in drugih dodatkov.


V notranjosti, poleg same mikrovalovne pečice, bo uporabnik našel stekleno paleto, ali kot jo imenujejo tudi "plošča", garancijska kartica, priročnik za uporabo Samsung ME83KRS-2 in stojalo za paletne vozičke. Ni dodatnih rezervoarjev ali rešetk za žar, kar je malce razburljivo. Toda brez njih je povsem mogoče.

Videz

V mikrovalovni pečici je Samsung ME83KRS-2 moderno in lepo oblikovan. Videz peči je zelo privlačen. Zadeva je pobarvana v srebrni barvi, na mestih so vstavki temne barve, dodatne barve v modelnem območju, žal, ne. Materiali, iz katerih se zbira mikrovalovna pečica, so kovinski in visokokakovostni.
Na zadnji strani ni veliko za pogledati. Na voljo je omrežni kabel in prezračevalna rešetka za odvajanje toplote. Mimogrede, stena je obarvana v črni barvi z nekaterimi belimi vložki. Obstaja tudi nalepka, na kateri so navedeni datum izdaje, model, moč in druge informacije. Na levi strani mikrovalovne pečice so samo odprtine za prezračevanje, vendar na desni ni nič. Zgornji del peči ostane prazen. Spodaj so 4 majhne noge, v katerih žal ni gumijastih substratov, ki bi zagotovili stabilnejši položaj.
Končno je leva stran ostala. Sestavljen je iz vrat z varnostnim steklom, gumbov za odpiranje vrat in nadzorne plošče. Na stenoObstaja tovarniška nalepka, ki vsebuje vse informacije, kot so 10 let garancije, zaščita pred praskami in bakterije, in še več. Nič posebnega. Mimogrede, toniranje stekla je močno in glede na nekaj izjemno težko.
V zvezi z nadzorno ploščo je na zgornjem vrhu majhen zaslon, ki prikazuje vse informacije. Ko mikrovalovna pečica ni vklopljena, prikaže ura zelo priročen zaslon. Spodaj je seznam programov za kuhanje jedi. Vrnili se mu bomo malo kasneje. Naprava ima meni za hitro odtajanje, enoto za nadzor moči, časovnik, nastavitev ure, dodatnih 30 sekund, gumb Start in gumb Stop /Eco.
Morda je najpomembnejša pomanjkljivost nadzorne plošče, da ima sijajno površino, na kateri so zelo vidni prstni odtisi, zlasti na črni podlagi.

Specifikacije

Čas je, da si ogledate specifikacije Samsung ME83KRS-2. Tukaj so:
 • moč peči - 800W;
 • prostornina - 23 l;
 • notranji premaz - bio keramični emajl;
 • krmiljenje - mehansko;
 • velikost palete - 288 cm;
 • razpoložljive funkcije - hitro odtajanje, kuhanje, zaklepanje, ogrevanje;
 • zaslon - je;
 • dimenzije (W /W /D) - 49 cm /275 cm /36 cm;
 • Teža - 115 kg
 • Malo frustrirajuče je pomanjkanje žara v mikrovalovni pečici, nekateri pa raje kupujejo modele brez njega. Značilnosti so precej standardne, čeprav je vsekakor vreden velik notranji prostor 23 litrov.

  Operacija

  Sedaj gremo naprej, da preverimo delovanje peči in natančneje, kako je tukaj urejen postopek kuhanja. Še posebej podrobne podrobnosti podrobnosti in podrobnosti ne bomo, ampak upoštevajte le najbolj zanimive lastnosti. Za popoln pregled vseh funkcij pečice priporočamo, da si preberete uporabniški priročnik. Tako se celoten proces kuhanja izvede prek nadzorne plošče Samsung ME83KRS-2. Pregled načinov bo nekoliko nižji, zdaj pa poglejmo običajno segrevanje hrane in odmrzovanje izdelkov.

  Pregrevanje

  Da bi ogrevalo posodo, jo morate položiti v pečico na ploščo. Pomembno: Plošča ne sme vsebovati vzorcev ali drugih vzorcev, ki so pobarvani s svetlo in bleščečo barvo. Več o tem je zapisano v priročniku. Nato lahko za ogrevanje hrane nekajkrat pritisnete gumb "+30 s" in nato "Start". To je najlažji način.
  Poleg tega lahko moč mikrovalov izberete s klikom na ustrezen gumb na plošči. Mikrovalovna pečica vam omogoča, da izberete, katera moč bo ogrevana - 800 W, 700 W, 400 W. Spomnimo se, da manjša moč, manj energije bo "jesti" mikrovalovno pečico, žal pa ni vedno enako 400 ali malo več W, kar je dovolj za ogrevanje. To je treba upoštevati. Ko je napajanje izbrano, morate nastaviti čas z gumbi "Min", "10 sec" ali "10 min" in kliknite "Start".

  Odtaljevanje

  Odmrzovanje se izvaja tudi na dva načina. Prvi je preprosto namestiti zamrznjeni izdelek v globoko ploščoV notranjosti pečice nastavite časovnik (ali izberite moč, nato nastavite čas) in kliknite na "Start". Vse je zelo preprosto. Druga metoda omogoča uporabo tako imenovanega pospešenega odtaljevanja. Najprej - izdelek se postavi v peč v globoko ploščo, kjer se bo stopil led.
  Drugič - na orodni vrstici morate klikniti na gumb "Express Defrost" in izbrati ustrezen način z dodatnimi kliki. Na primer, če želite zamrzniti ribe, morate klikniti na gumb "Hitro odmrzovanje", dokler se na zaslonu ne prikaže številka 3. Tretji - samo s pritiskom na tipko "100 G" izberite težo izdelka in nato kliknite na "Začni". Mikrovalovna pečica bo neodvisno izbrala želeni čas za odmrzovanje in zahtevano moč. Zelo priročno.

  Pregled načinov

  Zdaj je najzanimivejši pregled načinov kuhanja v mikrovalovni pečici Samsung ME83KRS-2. Obstajajo 4 izmed njih: ruska kuhinja, dietni meni, juha /kaša in pijača.

  Ruska kuhinja

  Prvi meni vsebuje kar 18 avtomatskih programov za kuhanje. Način priprave je v navodilih, vse je v njem podrobno opisano. Najbolj zanimiv je ta ribji in perutninski jedi. Prav tako je treba omeniti možnost hitrega kuhanja pečenega krompirja. Če na kratko, potem "ruske kuhinje" vam omogoča, da kuhamo zdravo in hitro večerjo.

  "Meni prehrane"

  V drugem načinu se zbere 10 receptov. V bistvu gre za zelenjavo in nekaj žit. Ta meni bo koristen za tiste, ki jih ne upoštevajoprehrana ali post. V tem načinu je primeren za kuhanje in zajtrk.

  "Juha /pečenje"

  S pomočjo mikrovalovne pečice Samsung ME83KRS-2 lahko pripravite zelo dober zajtrk z ovseno kašo. Meni "juha /kaša" vam omogoča, da del ovsenih kosmičev kuhate na krožniku v samo 6 minutah. Poleg tega, v načinu so programi za kuhanje boršč, več vrst juh, salicyles, in še več.

  "Pijače"

  Zadnji način so pijače. Izbira je majhna, samo kompot iz sadnega soka in brusnični sok, vendar je še vedno boljši od nič. Kompot se mimogrede izkaže precej dobro. Ne tako sveže, ampak okusno.

  Stroški

  Kupite danes mikrovalovno pečico Samsung ME83KRS-2 lahko od 5500 do 8000 tisoč rubljev. Cena je na voljo, samo več kot 7000-7500 tisoč rubljev dati proč za to peč še vedno ni vredno - to je malo precenjeno ceno. V drugem, za svoj denar je mikrovalovna pečica dobra.

  Na koncu

  Na koncu članka bomo omenili naslednje: mikrovalovna pečica Samsung ME83KRS-2 je popolnoma skladna s svojo ceno in ima dokaj dobro funkcionalnost. Visoka moč, funkcija hitrega odtaljevanja, ura, veliko programov za avtomatsko kuhanje določenih jedi, bio-keramični premaz in lep dizajn - vse to je v tem modelu. Vgrajenega žara ni dovolj, vendar je to malenkost. Poleg tega je model kompakten. Lahko ga vstavite v omaro, če ne želite, da so majhne naprave v kuhinji na vidiku.

  Sorodne publikacije