Ukazi ukazne mize v Rustu: ne goljufa, ampak funkcija

Rust - multiplayer igra z elementi peskovnika in preživetjem. Resnično velik odprt svet, v katerem igralec ni omejen na premike. Ko igrate Rust, morajo biti konzolne ekipe prepričane. To ni prevara, ampak nujnost. Ker ta projekt ni končni izdelek za javnost, je igra še vedno nestabilna in se nenehno posodablja. Z drugimi besedami, ni nič narobe s konzolno ekipo, da ubije svojega lika, če je obtičal v kamnu in se ne more premakniti.


Rust

Rust - Več kot le sirast igra. To je svet, ki so ga ljubili mnogi igralci. Igrajte jo razburljivo, ker obstaja veliko priložnosti. Prvič, to je odprt svet in podroben sistem gradnje nepremičnin. Nihče ne omejuje gradnje. Igralec gradi, kar ima dovolj domišljije. Pogosto lahko lik pade v svojo hišo ali se zatakne v steno. To je celotna Rust.
Skupine konzol so edina stvar, ki lahko pomaga v tem primeru. Napredni sistem PVP-bitk v igri in akutni pomanjkanje koristnih virov prisilijo igralce, da se lovijo drug z drugim. Igralci gradijo cele trdnjave. Uporabi se za maksimalno znanje iz fizike in uporabi taktično razmišljanje. Ustvarite domače pasti, sposobne privabiti tatove in jim dati mir. Strežniški skrbniki ustvarijo lastne polnopravne igralne projekte, od katerih je vsak lahko popolnoma edinstven.

Ne goljufa, ampak funkcija

YVečuporabniški način goljufanja je lahko samo vodja projekta. Drugim igralcem je nemogoče igrati nepošteno igro, ampak Rust! Konzolne ekipe - to je značilnost igre in ni predmet trajne prepovedi dejanja. Vendar pa obstajajo igralci, ki razumejo, da lahko vsi ukazi ukazne mize dajejo prednost drugim uporabnikom. Občasno dajejo povsem neškodljive in s tem pasivne konzolne ekipe.


Kadar uporabljate ukaze varne konzole, ne razdelite kopeli ali opozoril. Uprava se nanje ne odziva. To še posebej velja za piratske strežnike. Strežniki, ki nimajo stalne podpore razvijalcem, delujejo zelo slabo. Ukazi konzole zagotavljajo normalno igro. Tudi zelo specifičnost številnih piratskih strežnikov vključuje povezavo s konzolo ekipo.
Skupine konzole v Rustu so reševalni krog za utopitev. Prihranijo, ko je lik prišel na kamen in se zataknil v njem, ali je voda dobila lastnosti betona. To je včasih edini za igralce s šibkim računalnikom. Delci in vegetacija so močno obremenjeni z močjo osebnega računalnika in ni nič narobe z dejstvom, da ga je kdo izklopil. Da, in splošni klepet za vedno svetleče oči. Mnoge izmed njih so izključene s strani konzole in so zabavne.

Osnovni ukazi

Ukazi ukazne mize za administratorje niso običajni le v Rustu. Ukazi ukazne mize za predvajalnik so značilnost projekta. Ni v mnogih drugih igrah. Obstaja veliko ekip, vendar so najbolj priljubljene. Poklicani so, da jih poimenujejoglavne. Ti ukazi vključujejo:
  • Samomor - samomor. Koristno je, če se na tujem zasebnem prostoru zaljubite v neznanca.
  • Censor.nudity false /true - onemogoči cenzuriranje spolnih organov znakov.
  • Grass.on false true /false - odstrani vso travo. Izboljša učinkovitost in vam omogoča, da vidite nasprotnika v travi.
  • Net.connect /IP address /- Povezuje se s piratskim igralnim strežnikom.
  • Render.level 0.1 - Grafične nastavitve so pod najnižjo. Igra preneha brskati po šibkih računalnikih, toda igranje s takšnimi nastavitvami bo postalo le mazohist.
  • Evil Admins

    Ukazi konzole v Rust Experimental so na voljo ne samo igralcem, ampak tudi administratorjem. Poleg tega, če igralec samo izboljša proces igre, potem administrator upravlja celoten strežnik. Mogoče to storite ponoči, postanite nadčlovek ali celo motite igralca. Administratorji imajo absolutno moč nad svetom iger. Različni vtičniki na vsakem strežniku omogočajo dodatne zmogljivosti. Vendar to ne pomeni, da so skrbniki zli. Ti ukazi jim omogočajo, da vzdržujejo strežnik v redu in organizirajo dogodke.

    Sorodne publikacije