Albion Online igra: pregled, sistemske zahteve

Nekatere računalniške igre gredo v svet zapored, leto ali dve, potem ko razvijalci poročajo, da bomo kmalu morali počakati na novost. Drugi so presenečenje, in njihova sprostitev v svet se poroča dobesedno nekaj mesecev pred datumom objave. In nekatere igre se imenujejo "dolge razdalje". To pomeni, da se datum izdaje stalno prenaša in projekt se lahko razvija že vrsto let. Ta članek bo govoril o enem od teh projektov, ki je dobil ime Albion Online. Pregled te igre bo predstavljen v tem gradivu, spoznali boste tudi sistemske zahteve tega projekta, ki jih lahko primerjate s tehničnimi značilnostmi vašega računalnika in ugotovite, ali lahko igro zaženete v računalniku. Zato je čas, da preberete recenzijo Albion Online in se odločite, če želite poskusiti nov projekt v žanru masivne multiplayer igre vlog.


Nenavadna igranje vlog

Pregled Albion Online se lahko začne z opisom tega, kar je ta projekt nedvomno zelo nenavaden. Seveda igra ni postala mojstrovina ali preboj v sodobni industriji, vendar je vredno pozornosti nameniti dejstvu, da se razlikuje od vsega, kar ste videli prej. Številni igralci računalniških iger na primer takoj poiščejo razredni pregled v Albion Online, vendar te vrste informacij ne boste našli. Zakaj? To je samo v edinstvenosti tega projekta, ker vsak igralec začne z istim "ničelnim" značajem. In tukaj ni standardne razvojne poti za določen razred, ki ga lahko izberetev tej smeri. Tukaj dobite neverjetno svobodo v tem, kar lahko storite s svojim junakom.


Dejstvo je, da je sistem znakov tukaj zelo dobro razvit, vendar vam ni treba voziti v te ali druge okvire. Ko se ukvarjate z eno ali drugo dejavnostjo, vaš lik napreduje prav v tej smeri. On dobi tematske dosežke, ki vam omogočajo ustrezne bonuse. Na primer, če ubijate sovražnike s puščicami, se razvijate in izboljšujete v tej smeri. Ste se odločili za gojenje krav? Bonusi se bodo pojavili posebej na tem področju. Na splošno se lahko razvijete v želeni smeri. Vendar pa se raziskava Albion Online ne bo osredotočila izključno na razvoj vašega značaja. Dejstvo je, da v igri obstajajo še druge lepe stvari, o katerih bi morali vedeti.

Odprti svet

Pregled igre Albion Online mora obravnavati tudi temo sveta, v katerem se bo dogajalo. Dejstvo je, da je res ogromno, interaktivno in živo. Seveda mora imeti masivna multiplayer igranje vlog nujno dobro oblikovan svet, v mnogih primerih pa služi izključno dekoraciji. V tem primeru se nenehno odziva na vaša dejanja, kakor tudi na dejanja drugih igralcev v procesu igre. Raziščete ga lahko s svojim ritmom, ni vam treba odpreti lokacij, ko so dosežene nove ravni, in tako naprej. V skladu s tem boste lahko ves čas uživali v vseh lepotah. Boste lahko raziskovali nove regije, se borili z novimi pošasti,spoznajte nove igralce. Na splošno je to ena najpomembnejših značilnosti ene izmed najboljših iger leta 2017. Pregled Albion Online vam bo pokazal še nekaj zanimivih točk, ki vas lahko pripeljejo do nakupa tega projekta.

Sistem bitk

Poleg tega je vredno pozornosti posvetiti sistemu boja vlog za igranje vlog. Na prvi pogled se ne razlikuje od "bajonet" v drugih multiplayer RUNNERS, kar pomeni, da morate samo napadati sovražnika s klikom miške z vnaprej pripravljenimi prednaloženimi smuči. Vendar, če pogledate bližje, boste lahko razumeli, da ima nekaj zanimivih razlik. Najprej boste imeli veliko širši krog sposobnosti, saj imajo vsi subjekti še enega ali več dodatnih okostij. S tem boste imeli dodatne funkcije, ki vam bodo prinesle več užitka. Drugič, ne pozabite na nasprotnike. V tej igri so veliko bolj zanimive kot v večini podobnih projektov. Tudi najbolj preprosti nasprotniki vas lahko presenetijo z izvirnimi veščinami, zato ne smete podcenjevati nobenega od svojih sovražnikov. Seveda, vse je malo lažje v različici Albion Online "Android", pregled v tem članku, vendar pa se nanaša na PC različico, tako da je bojni sistem lahko zagotovo pripisati "plus".

Lastne nepremičnine

Glede na to, da so bitke sestavni del katere koli multiplayer igre vlog, ni smiselno, da se jim posveti veliko pozornosti, zlasti z dejstvom, da je tu en nenavaden vidik. Dejstvo je, da lahko ustvarite znak, ki jene bo mogel niti boriti. Svoj junak lahko napolnite v smeri trgovine, kmetijstva itd. To pomeni, da lahko tam kupite kmetijo, gojite krave in druge živali, pobirate pridelek in ga prodate vojakom, ki vas bodo gledali z zlatimi bitkami. Na splošno lahko vodite tako, kot vam je najbolj všeč. Vsaka različica ima svoje podpornike, vendar številni igralci računalniških iger izberejo miren način elektronskega življenja, ker so utrujeni od boja v drugih multiplayer igrah, kjer ni drugih možnosti. Poleg tega lahko kupite tudi svoj otok, kjer lahko zgradite stavbe, ki jih lahko nato uporabite za dobiček. Otoki so kupljeni v zasebno lastnino za velik denar, zemljišča na celini pa so zakupljena za manjša, vendar pomnožena plačila.

Grafična komponenta

No, zadnja pozitivna stvar je grafična komponenta. Slika na zaslonu vas bo zagotovo zadovoljila, vendar ni mogoče reči, da je zelo impresivna in napredna. To ni presenetljivo, saj so razvijalci že dolgo začeli delati na tem projektu. Poleg tega so se odločili, da se osredotočijo na velikost sveta in raznolikost priložnosti, ne pa na grafično komponento. Zato se je grafika za igro za več igralcev izkazala za "prav", čeprav nekaterim igralcem primanjkuje in kritizirajo igro.

Lokalizacija

Prva pomanjkljivost zadeva izključnoRusko govoreči igralci. Igra je prvotno izdana v angleščini, tako da lahko vedno igrate v izvirniku. Če pa želite lokalizacijo postaviti v ruski jezik, morate biti pripravljeni zagotoviti, da igra trenutno ni nadgrajena v tem jeziku. To pomeni, da bo v nekaterih primerih prevod napačen, nekateri manjkajo, kar bo pokvarilo celoten vtis projekta. Zato je trenutno priporočljivo igrati izvirno različico igre.

Težave z misijami

Obstaja tudi še en minus, ki ga morajo razvijalci v prihodnosti še popraviti. Dejstvo je, da nekateri gosti v igri ne dajejo nagrad, ki jih obljubljajo. Vzameš nalogo, jo izvršiš, vendar se ne šteje proti tebi. Zato ne dobite nobene izkušnje, denarja ali kakšne druge nagrade. Nikoli ne veš, katero iskanje se ne bo štelo, zato ni mogoče dobiti popolnega zadovoljstva iz procesa igre, ko se pokaže, da je ena ali druga naloga izguba časa in truda.

Težave pri iskanju poti

No, še en minus, nad katerim naj bi razvijalci delali, je najti način za vaš značaj. Ko ga pošljete na eno ali drugo točko, včasih ne najde običajne ceste, začne se zanesti in se tako rekoč zmede v treh borovih. Če želite počasi priti do cilja, morate narediti nekaj klikov. Prav tako pokvari izkušnjo igre in s tem igralcem ni mogoče storiti ničesar. Trpeti moramo in trpeti, dokler razvijalci ne bodo popravili tega motečega nesporazuma.

Sistemske zahteve

Nazadnje, Obo povedal v tem članku - to je sistemske zahteve Albion Online. Konec koncev, komaj želite prenesti igro, kupiti stranko in ugotoviti, da vaš računalnik ni primeren za izvajanje tega projekta. Najprej in predvsem, bodite pozorni na operacijski sistem, ki ga potrebujete, da ne pride do konfliktov z računalnikom. Na srečo je projekt združljiv s številnimi operacijskimi sistemi, vse do sistema Windows Vista. Glede RAM-a, ki je glavna in odločilna komponenta, obstaja dokaj jasna meja, in sicer 4 gigabajta OPERATIVNEGA spomina. Seveda, bolj, boljši, vendar manj kot štirje gigabajti, ki vam ne ustrezajo več. Kot lahko vidite, so sistemske zahteve Albion Online več kot sprejemljive, zato lahko z lahkoto zaženete igro na vašem računalniku.

Sorodne publikacije