Igre Princess Disney

V sodobni industriji iger na srečo je kar nekaj iger za dekleta, vendar obstajajo izjeme, o katerih bomo danes razpravljali. Vsi se spominjamo sirene, Sneguljčice in Jasmina - vse to so naši najljubši liki iz Disneyja, ki so nam dali neverjetno barvito otroštvo. Toda poleg tega so nas naučili, da verjamemo v prihodnost in v njihove moči, pokazali pa smo tudi okus pravega prijateljstva, zato bo ta članek razpravljal o različici igre Princess Disney. Priporočljivo za vsakogar, ki se je kdaj srečal z neverjetnim svetom karikatur.


Igre za dekleta

Sodobne igre, ki so nenavadno presenetljive za moško občinstvo. Strelci, strategije, uganke - vse to je ustvarjeno za moške, ker imajo samo željo, da bi nekoga osvojili, se zapletli v nekaj in se samo pohvalili. Dekleta lahko samo čakajo na svoje zveste moške in dečke iz "bojišč", toda nekateri razvijalci iger naredijo premikanje konja in pridobijo žensko občinstvo. To se naredi preprosto: vzamemo lepa dekleta, romantično parcelo - in je pripravljena. Za dekleta Princess Disney, bo to odlična igra, saj lahko igrate za svoje najljubše otroške likove, se naučite nekaj novega in se samo dobro spočijete.
Poleg "Princess of Disney", obstajajo tudi druge igre, kot so Sims. Studio Electronic Arts je poskrbel, da lahko vsi ljudje, od malih do velikih, igrajo na Simčkih, ne glede na starost. Sims je simulator resničnega življenja. Vsakdo se spominja igre Tamagotchijevega otroštva, Sims je njena logična evolucija. Boste morali popolnoma ustvaritinov lik, ga oblecite, zgradite hišo, pošljite na delo in ga sledite kot otroka. V nasprotnem primeru - smrt, toda prihaja pošastna smrt s poševnico, iz katere se lahko mimogrede spoprijateljite.


Igre princese Disney

Seveda obstajajo uradne igre Disney o Pepelki, morski deklici in podobnih znakih, vendar so precej suhe in majhne, ​​ni svobode delovanja, samo preprosta zgodba, ki jih vsi dobro poznamo. Vendar pa so zviti razvijalci flash iger (to so posebni programi, ki se izvajajo neposredno v brskalniku, pa tudi ne zahtevajo namestitve), ustvarili veliko število iger o Princess Disney. V njih lahko na najrazličnejše načine okrasite svojega najljubšega junaka, pojdite na sprehod, preživite čas z drugimi Disneyjevimi občudovalci in še veliko več.
Spodaj so navedene najbolj priljubljene aplikacije:
  • Modna "flashmob". Tekmujete z drugimi igralci v zmožnosti, da okrasite princese, nato pa pojdite na zabavo.
  • Zabava na ledu. Enako kot prva možnost, samo tema obleke ustreza njenemu imenu.
  • Prijetno in simpatično obleko. Spet tekmovanje z drugimi igralci.
  • Oblikovanje iPhone X. Poskusite, da bo vaš lik čim bližje telefonu.
  • Očitno je, da so takšne igre namenjene spreminjanju zunanje komponente ljubkih žensk, lahko pa greš tudi na počitnice, kjer bo spet tekmovanje.

    Na koncu

    Upamo, da boste uživali v igrah Disney Princesses. Ampak tako pogosto tekmovanje z drugimi ljudmi vKvalificirana spretnost za dekoriranje nekoga lahko vpliva na vaš okus in on se bo nekoliko spremenil, zato bodite previdni.

    Sorodne publikacije